- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi yoncamgoncam
-
kavga çıkar. sinir krizi geciriyomuş gb yap. tabak canak kır. konuşmayla anlamıyorlar ne kadar sabrının taştığını. burada ilgiye sevgiye ihtiyacı olan sensin.hem evinden ailenden uzaksın yabancı biryerde arkadaş yok konuşacak yok.üstelik en cok ilgiye ihtiyacın olduğu zaman şu zaman.baslarım onun yorgunluğuna sanki sırtında tas taşımış.ölü toprağımı serpilmiş üzerine. adam ya boşanacak ya yola gelecek. orada nafaka falan nasıl oluyor. vermemek için mecbur yola gelir.hem yavaş yavaş alışır para harcamaya
O avatarla bu yorumu yazmaniz biraz ironik olmus. Ingilizin hasini koca diye almissiniz siz.Ayyy bu İngiliz kocalar yüzünden açılan ikinci konu ve aynı şikayetler. Ingilizlerden uzak durun kızlar. Çocuk için çok erken davranmışsınız, doğumdan sonra siz de çalışın, ona Bağımlı olmayın bence.
Bana niyeyse psikofizyolojik bir rahatsizligi varmis gibi geldi. Cunku kaba olmayi anlarim, agresif olmayi anlarim da o yasta bir erkegin surekli uyumasi.... Hic eglenmek istememesi.... Bence esinizin bir rahatsizligi var. Kendisinin ruhsal sikintilari var mi? Travmatik bir deneyim gecmis mi basindan?Herseyin ucu para , bu adam verir mi acaba evlilik terapistine para?
Kavga cikmasin diye sormaya kokruyorum en ufak seyi.
Ben savurgan biri degilim, istediklerim de hep kucuk seyler, ama onun icin 5 lira bile asiri onemli.
Bu arada isi yogun evet cok yorucu is degil masabasi isi. Anlayisli olmaliyim belki haklisiniz.
Ama haftasonlari da boyle bir degiisklik yokki....
Pardon yanlis anlasilma oldu tip olarak cok genc benden bile kucuk duruyor ama ruhu 52 yasinda... hep uyuyor hep yorgun.
Sabah uykudan kalkinca bile yorgunum cok diyor.
Aksam en gec 9da uyur
Konu da ki en işe yarar çözüm önerisi bu olmuşSeni boşarım, çocuğum için de soyar soğana çevirir tonla nafaka alırım derseniz para korkusundan düzelebilir.
Seni boşarım, çocuğum için de soyar soğana çevirir tonla nafaka alırım derseniz para korkusundan düzelebilir.
esinizin sadece pinti oldugunu sanmiyorum,hayatimda gordugum tum ingilizler inanilmaz cimri sinegin yagini hesaplayan insanlar,bu kadar sosyal devlet olmalarina arkalarinda guvenebilecekleri ulkeleri olmalarina ragmen feciler,hep dusunmusumdur bizim yerimizde olsa ne halt ederdi bu cingeneler diye:)(boyle bir terim var kimse baska yere cekmesin mumkunse) iliskiniz konusundaysa bir istedigini verin gidin sarilin ilgilenin bakalim duzelme olacak mi?bir bahane yaratamaz en azindan artik.
Bunu ben de anlayamiyorum, mesela Almanlar da efsane cimri ve ekonomisi cok cok guclu bir ulkedeler, yani korkmalarina, para istiflemelerine bir neden yok.
Ote yandan bizim millet para konusunda cok rahat, ama ekonomimiz batik, yarin kimin ne olacagi cidden belli degil:)
Burda cidden cok buyuk bir tezat var, anlayan beri gelsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?