Siz Olsaniz Boyle Bir Kocaya Dayanabilirmisiniz?

Bu sinir krizi geçir tavsiyesini defalarca okudum bu forumda. Oyle yanlış bir düşünce ki.
Bir kere sinir krizi rolu yapmak çok kucultucu.
Adam sizinle o an ilgilenir bir daha bu anı yaşamamak için kısa bir sure sakin durur. Fakat adamın gozunde bir zavallısınızdır o andan itibaren. O an birşeyler kopup gider.

O avatarla bu yorumu yazmaniz biraz ironik olmus. Ingilizin hasini koca diye almissiniz siz.
(Sakaydi, kizmayin bana)

Bana niyeyse psikofizyolojik bir rahatsizligi varmis gibi geldi. Cunku kaba olmayi anlarim, agresif olmayi anlarim da o yasta bir erkegin surekli uyumasi.... Hic eglenmek istememesi.... Bence esinizin bir rahatsizligi var. Kendisinin ruhsal sikintilari var mi? Travmatik bir deneyim gecmis mi basindan?
Anlattiklariniz depresyonun temel belirtileri.

Bebek için acele etmişsin, keşke önce bu adama bi çocuk doğurulur mu diye düşünseydin. Ve başlığına cevap olarak; ben asla ama asla böyle bir kocaya dayanamazdım. Dayanmak dahi istemezdim. Bu ne ya..

Pardon yanlis anlasilma oldu tip olarak cok genc benden bile kucuk duruyor ama ruhu 52 yasinda... hep uyuyor hep yorgun.

Sabah uykudan kalkinca bile yorgunum cok diyor.

Aksam en gec 9da uyur

Bence bir hastaneye gitmesini söyle. Bu cimrilikte zor ama belki demir eksikligi falan vardir. Benim de hic yerimden kalkacak halim olmaz. Esim is yapacagini bilsen dunyaya gelmeyecekmissin der. Megerse ileri derecede demir eksikligi varmis ondanmis.

Bence sen en buyuk hatayı evliligin oturmadan hamile kalmakta yapmissin. Biz 3 yillik evliyiz hala hamile kalirsam diye ödüm kopuyor. Aklimda oturmayan cok sey var cunku. Kalirsam da dogururum tabi orasi ayri konu.

Eger hamile kalmis olmasaydin arkana bakmadan kac derdim. Ama artik isler zora girmis. Para biriktir. Hobi edin. Cevre edin onlarla gez. O eve geldiginde jartiyerle karsila diyecegim ama hamilelik haberinle bile ilgilenmeyen bir adam nasil tepki verir bilemedim.

Daha sicak ol degisik sehler dene diyecegim ama nedense faydali olmaz gibi hissediyorum.

Bu adami siz secmediniz mi? Zorla evlendirilmediniz diye anladim... Hadi sevgiliyken göremediniz ama hamile kalmadan önce böyyle oldugu batiyormus zaten, neden bide hamile kaliyorsunuz? Hepsini gectim iyi egitimliyim diyorsunuz, peki neden calismiyorsunuz? Bütün gün evde durursaniz, hic sosyal degilseniz, arkadasinizda yoksa, adam normal olsada batar size... Önce kendinizde arayin yanlislari sonra bakin bakalim esiniz gercekten bukadar haksiz mi...

Ya şu anlattığınız ilgisizlik vs.gibi durumlar belki konuşulup orta yol bulunacak şeyler ancaaakkkk o örneklendirdiğiniz sinema olayına şok oldum. Hani indirimli günü beklemek hepimizin yaptığı bişeydir belki tamam ama bu konuyla ilgili en çookkk karın doyurulup yanınıza su alıp öyle evden çıkmanız şok etti beni. İllaki film izlerken bişeyler yenilip içilecek diye bi kural yok tabi ama gayri ihtiyari canınız ortamdaki kokudan ötürü popcorn istese ve eşiniz bunun hesabını dahi yapıyosa, işte ona dicek çok bişey bulamam. İllettt ötesi pintilik örneği pis bi huy.

Yani bu adam Isvicrelilere gore bile extra odun.
Ben cimrilik konusunda yorum yapmak istiyorum.

Ablacigim, flort ederken hic mi dikkat etmediniz ?

Madem uluslararasi is yapiyorsunuz bilmeniz gerekirdi , Almanca konusan ulkelerdeki insanlar cok cimri. 1 euroluk kolayi almak icin 1 saat dusunurler. Ceplerinden pra gidiyor diye disari yemege gitmezler. Suya para vermemek icin sirtlarinda 1.5 litrelik suyla dolasirlar. 10 yillik sevgili oldugu kadina , senin bana 50 cent borcun vardi ver, diyeni bile gordum.

Ilgisizligi duzelebilir ama cimrilik duzelmez, soyleyeyim dedim.

Seni boşarım, çocuğum için de soyar soğana çevirir tonla nafaka alırım derseniz para korkusundan düzelebilir.

Vallahi Koalinacan bu tehdit bos bir tehdit. Cocuk dogudugu yerin vatandasi olacagi icin, cocugu birak kendin nereye gidersen git politikasi var malesef, cocugu babaya verip konu sahibesini sinir disi edebilirler bosanirsa. Ama kendi de bir is bulup calisirsa, yani ayrica oturma iznine sebep bir durum yaratirsa ulkede kalabilir ama hicbir mahkeme kendi vatandasi varken gocmeni kayirmaz.

Bunu ben de anlayamiyorum, mesela Almanlar da efsane cimri ve ekonomisi cok cok guclu bir ulkedeler, yani korkmalarina, para istiflemelerine bir neden yok.

Ote yandan bizim millet para konusunda cok rahat, ama ekonomimiz batik, yarin kimin ne olacagi cidden belli degil:)

Burda cidden cok buyuk bir tezat var, anlayan beri gelsin:)

Gerçekten isiniz zor... bence kocanizi bir sure gormeyin.. yani yokmus gibi davranin bebeginize adapte olun sizi anlayacaktir..ne yazikki kültür farklılıkları olabiliyor ona Türk erkeklerini ornek gosterin yani boyle gormediginizi sicak olmasi gerektigini asiri cimriligini soyleyin iste ona soyleyinbunlari konusun belki biraz gaza gelecektir...

Savaş görmekle (bu konu özelinde, 2. dünya savaşı) alakalı biraz bence.
Seferberlik ve karne ile ekmek dağıtılması vs. ile gerçekten savaşa girmek arasında fark var.

esimle cok ortak yönleri var
ama ben onun guvenini sevgisini kazandim
siz esinizde fazlasiyla ilgi alaka sevgi gösterdiniz mi ?
erkekler ilgiyi sevgiyi gercekten hissedince cözülüyorlar
tavsiye ederim

Biz Türk leri beğenmezler barbar derler. Demekki barbar lık bizlere ait değilmiş.
Ben bir Türk kadını'nın Yabancı erkekle evlenmesine taraftar değilim !
Böylesine iğrenç bir adam da ne buldun ?
Neyi seni cazip etti ? Merak ettim.
Sevmiyorsan da kendini zorlama, ömrünü boşa tüketmiş olursun.

Not: Öküz her yerde öküzdür Irk fark etmiyor demekki :)

Isiniz zor gercekten bende bir turk kadinini yabanciyla evlenmesini dogru bulmuyorum ama artik o safhayi gecmissiniz avrupali soguklugu esinizin durumu siz turksunuz konusmak gulmek esinizle vakit gecirmek istersiniz onlar ruhsuz ruhsuz bakarlar durumu ne olursa olsun bir turk daha rahat para harcar tatilde dikkatimi çekti yemekten sonra ellerinde meyvelerle cikiyorlar her defasinda megerse valizlerinde biriktirip ulkelerine goturuyorlarmis cimrilikte zirvedeler anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…