siz olsaniz bu ikiyuzlulere nasil davranirdiniz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu saatten sonra bir şey dersen, kendini küçük düşürürsün.
Zavallı hala atlatamış, bunu düşünmüş, der içinden.
Böyle konuşan utanmaz yani. Hoşuna gider, güler sizin tepkinize.
O tepkinizi anında verecektiniz.
Bir güzel ağzının payını verip devamında tınlamayacaktınız.
Merak etmeyin, böyle kişiler bunu yine yapar.
Bekleyin o zamanı, o zaman sırf "yeni" terbiyesizliğine odaklı lafını verin.
 
Son düzenleme:
Bu saatten sonra bir şey dersen, kendini küçük düşürürsün.
Zavallı hala atlatamış, bunu düşünmüş, der içinden.
Böyle konuşan utanmaz yani. Hoşuna gider, güler sizin tepkinize.
O tepkinizi anında bir güzel ağzının payını verip devamında tınlamayacaktınız.
Merak etmeyin, böyle kişiler bunu yine yapar.
Bekleyin o zamanı, o zaman sırf yeni terbiyesizliğine odaklı lafını verin.
%100 katılıyorum. İş işten geçmiş bu saatten sonra komuyu açmak küçük düşürür. Konu sahibi kaç yaşında acaba onuda merak ettim
 
Ama bu tavrinin sebebi annesi zaten. Sen nasil konusuyorsun dayin ve yengen hakkinda diyerek susturmasi gerekiyordu kizini. Muhtemelen gorumcen de boyle konusuyor ki kizi yuz buluyor.
Ikisi de terbiyesiz..

Koca kiz (24 yas) nasil kucucuk cocugu disliyor. Kendine gel, yasindan utan deseydin ya. Sen lafini gerektigi yerde soylemiyorsun sonra icine dert oluyor. Icine dert olacagina o an lafini soyle bozulan bozulsun, kusen kussun kendileri bilir.

Boyle icine atman, tepki vermen gereken yerde susman hic iyi degil, bunu asmaya calis.
çok ama cok haklısınız sen nasil konusuyosun dayının yengenin hakkinda demeliydi ki annesinin de ondan kalir yani yok bu yuzden.mesafeliyiz
 
bence senin zeka yasin 1 falan
Kötü bir şey söylemedim ki neden böyle diyorsun 😮 yani 18 yaşında birinin lafına 40 yaşında bir kadın alınmaz bence. Ben 21 yaşındayım 18 yaşına ben de yakınım aşağılamak maksatıyla söylemedim. Şok oldum böyle demene
 
nerden basliyim bilmiyorum ama oncelikle 6 yillk evliym . eşimle severek evlendik sorunlar oldu ama şuan duruldu cok şükür. kaynanamlar baska bir ilçeye tasindilar deniz kenarinda biryere. Biz de eşim le doğal olarak kaynanama gidiyorduk . ama gereksiz torunu da oradaymis. neden gereksiz dedigimi anlayacaksiniz. bir gun esimle gittik kayinvaldeme orada gorumcem de vardi. ben esimle eve yeni girmiştim. onlar mutfakta esimle beni konusuyorlardi. esimin adi Ahmet olsun benim adim Ayşe olsun.gorumcemin kizi, annesine Özürlü Ahmet le Özürlü Ayşe geldiler ıyyy dedi. bizzat duymuştum yeni evliydim şimdiki aklım olsa ne diyon ln sen ikiyuzlu derdim. arkamdan konustugunu yuzune vururdum. o yıllarda yuzune vurmadim sustum aptal gibi. neyse
bu zaman icerisinde zaman.akip gitti bu ikiyuzlu şahıs bana yenge size gelicem kalmaya dedi. yine misafir kovulmaz mantigi ile kabul ettim asla yuzune vurmadım.

dedigim.gibi tekrar soyluyorum simdiki aklim olsa susmazdimmmm.
geldi kaldi bizde yedi icti vs.
misafir olarak geldi bize yuzune vurmayayim.dedim yine bisey demedim baska biryerde.soylemeyi planliyordum ama o başka yer biturlu çıkmadı karşımıza.

ben kendime.instagram actim gorumcemi de ekledim. herkese açık yaptim. bu arkamizdan ÖZÜRLÜLER diyen şahıs bugun hikayelerime bakmis.

bu saatten.sonra nasil bir yol izleyeyim ona gerçek yuzunu bildiğimi bildireyim mi? evime birdaha gelmeye yüzü olmasin
İçinizde bırıktırıp şimdimi soyluceksınız.Hayretbir şey .O zaman yapmanız gerekıodu yapmanız gerekenı .Bır gun bır konu acılır ve sızde soylersınız.Boylesi çok ama çok gereksız olur .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X