- Konu Sahibi GreenGreenEyes
-
kızlar ya üniversite mezunu olsanız bi kac tane sertifikanız olsa ama deneyiminiz olmasa. asgari ücret sabah 8:30 aksam patron ne zaman cık derse 7,30 gibi yok yemek yok bi ay sonra ssk baslatcak memnun kalırsa muhasebe elemanı olarak girdim ama yogun bi alısveris degil dekorasyon showroom u yani günde bi iki tane tahsilat yapılıyo ve siparis alınıyo.adeko diye bi mutfak cizim programı var onu gösterecekler cizim, satıs, günlük temizlik bulask falan ,muhasebe olarakta tahsilat makbuz kesme yapıcam bunun dısında sınırsız cay servisi günde 4demlik cay yapıyorum ve patron rahat 25bardak iciyo siz bu kosullarda calısır mıydınız daha bugün gittim. benim canımı sıkan sınırsız cay servsi hadi onu gectim bi yemegi olsa en azından 1saat izin versin paramı versin ama degil bunun da ötesinde basta bana 6,30da cıkılır ama müsteri varsa istisnai durumlarda 8e kadar olabilr demisti ama bugün bos bosuna 7,30a kadar bekledim tek bayan benim o kadar okuyupta cay temizlk bulasktan baska bi sey yapmamak kafamı karstrıyo offf napsamki ya siz olsanız bırakmak istemiyorum ama kosullarımı nasıl iyilestirebilirim bana biraz teselli verin arkadaslar(( izmir de yasıyorum 22yasındayım yerel yönetimler ve kamu yönetimi mezunuyum bilgisayarlı muhasebe ve bilgisayar işletmenligi sertifkası aldım ingilizce az cok biliyorum. ne yapayım arkadaslar bi akıl verin ya da pesin pesin kosulları konusayım mı ne diyeyim ([/B ]
kızlar ya üniversite mezunu olsanız bi kac tane sertifikanız olsa ama deneyiminiz olmasa. asgari ücret sabah 8:30 aksam patron ne zaman cık derse 7,30 gibi yok yemek yok bi ay sonra ssk baslatcak memnun kalırsa muhasebe elemanı olarak girdim ama yogun bi alısveris degil dekorasyon showroom u yani günde bi iki tane tahsilat yapılıyo ve siparis alınıyo.adeko diye bi mutfak cizim programı var onu gösterecekler cizim, satıs, günlük temizlik bulask falan ,muhasebe olarakta tahsilat makbuz kesme yapıcam bunun dısında sınırsız cay servisi günde 4demlik cay yapıyorum ve patron rahat 25bardak iciyo siz bu kosullarda calısır mıydınız daha bugün gittim. benim canımı sıkan sınırsız cay servsi hadi onu gectim bi yemegi olsa en azından 1saat izin versin paramı versin ama degil bunun da ötesinde basta bana 6,30da cıkılır ama müsteri varsa istisnai durumlarda 8e kadar olabilr demisti ama bugün bos bosuna 7,30a kadar bekledim tek bayan benim o kadar okuyupta cay temizlk bulasktan baska bi sey yapmamak kafamı karstrıyo offf napsamki ya siz olsanız bırakmak istemiyorum ama kosullarımı nasıl iyilestirebilirim bana biraz teselli verin arkadaslar(( izmir de yasıyorum 22yasındayım yerel yönetimler ve kamu yönetimi mezunuyum bilgisayarlı muhasebe ve bilgisayar işletmenligi sertifkası aldım ingilizce az cok biliyorum. ne yapayım arkadaslar bi akıl verin ya da pesin pesin kosulları konusayım mı ne diyeyim ([/B ]
ben de bu durumda oldum ve çalıştım..
ama hiç bir zaman arayışlarımda da
vazgeçmedim,kendi mi geliştirmekten de..
şu bir gerçek ki işveren kalifiye eleman
istiyor...fakat şartları çok aşağı çekiyorlar,
çok çalış az maaş yani...sen de epey bir
zaman işsizmişsin..paraya ihtiyacından çok bence
tecrübeye ihtiyacın var..en azından sonrasında bir
yere başvuru yaparken ya da görüşmen olurken
şu kadar tecrübem var demen bile avantajın olur..
sonrasında işi kapınca o güven kendiliğinden sana gelir..
ben şuan çok daha iyi şartlarda kendi bulduğum işte çalışıyorum..
haa unutmadan zamanında araba tamircisinde çay falan verip
temizlikte yapmıştım..
Sakın bırakma işini..
Ben de böyle bir işe girip bu benım meslegım değil yer mı sılıcem cam mı temızlıycem dıye 1 haftada cıkmıstım başka iş bulurum nasılsa diye ama oyle olmuyor.
Az yada cok alakalı yada değil deneyım arıyorlar , ve ınsan farklı işlerde calısında daha bır baska oluyor.
İnan bana her iş kendıne göre sıkıntılı ve zor . Patron heryerde patron değişmiyor..
Hazır iş bulmuşken devam et , bıryandan da daha ıyı işleri araştır buldugun zaman çıkarsın. Ben Kasım ayından beri işsizim ve kafayı sıyırmak uzereyım aynı hataya sen dusmyapme.
Millete çay servisi yaparak mı tecrübe edinecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?