• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz cephe alir miydiniz ?

ne kadar fevri hareket etmişsiniz. sanki günlerce bakıp ilgilenmedi..
belki doğum vardı belki acil hastası vardı. geniş bir zamanda inceleyip dönecekti size..

Bir de kadın doğumun ne yoğunluğu var denmiş. Şaka gibi.
Belki zoe bir doğumda veya ameliyat üstüne ameliyata giriyordu.
Mesajları da akşam okuyacaktı.

Özel diye bu tribiniz bence.
Aynısını bazen bende deneyimliyorum.
Öğrenci mail atıyor. Sonra arıyor mailime bak diye. Müsait olduğumda bakacağım zaten niye taciz ediyorsun zırt pırt. Ama özel sonuçta para veriyor o kadar.

Bu triple, ilgi ilgi ilgi tripleriyle bu hamilelik zor geçer. 1 gün bekleyememişsiniz.

Bence doktorunuzu değiştirin. Bunu o doktor için söylüyorum. Paranızla satın almadığınızı da unutmayın lütfen.
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim . Inşallah öğrencilerinizin maillerinde okuduğunuzu anliyorsunuzdur . Iyi günler dilerim

Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim . Inşallah öğrencilerinizin maillerinde okuduğunuzu anliyorsunuzdur . Iyi günler dilerim

Burada sizinle doktoru taşlamadığım için mi bu atar :D
BAna para vermiyorsunuz ama ben size ilgi göstermek zorunda değilim ;)

Direkt sağlık bakanlığına şikayet edin bence. Foruma yazmak az olmuş. Nasıl kossskoca size anında dönmez? Bu nasıl rezilliktir? Yıllarca okumuş ama boşuna okumuş o doktor.

Bir de kadın doğumun ne yoğunluğu var denmiş. Şaka gibi.
Belki zoe bir doğumda veya ameliyat üstüne ameliyata giriyordu.
Mesajları da akşam okuyacaktı.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim tekrar izah edeyim gün içinde defalarca çevrimiçi oldu . Ve şu anda kadın doğumda yoğunluk da yok . Ben gittiğimde de öyleydi . Kaldı ki yoğunluk vardıysa bile forumdaki yorumu görüp nasıl bir anda aradı peki? 9 saat boyunca sonuclarima bakip arayamayan doktor yorumu görüp 5 dk içinde aradi

Burada sizinle doktoru taşlamadığım için mi bu atar :KK70:
BAna para vermiyorsunuz ama ben size ilgi göstermek zorunda değilim :KK66:

Direkt sağlık bakanlığına şikayet edin bence. Foruma yazmak az olmuş. Nasıl kossskoca size anında dönmez? Bu nasıl rezilliktir? Yıllarca okumuş ama boşuna okumuş o doktor.
Yok atarım okuduğunuzu anlamadığımız için;)
Hanımefendi bu halde bir de sizinle uğraşmayayım hadi bakin işinize.

Siz yine ozur dilemis mesaj atmissiniz. Doktorun buna takilacagini hic sanmam. Para veriyorum diye dusunup bencil davranan insan o kadar cok ki hakkinda kimler ne yorumlar yapip uste bile cikmistir. Sizin bu yaptiginiza hiiccc takilmaz bence.

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanirim tekrar izah edeyim gün içinde defalarca çevrimiçi oldu . Ve şu anda kadın doğumda yoğunluk da yok . Ben gittiğimde de öyleydi . Kaldı ki yoğunluk vardıysa bile forumdaki yorumu görüp nasıl bir anda aradı peki? 9 saat boyunca sonuclarima bakip arayamayan doktor yorumu görüp 5 dk içinde aradi

Siz tutarsızsınız. Forumda kendi mi gördü yoksa foruma arkadaşı üyeydi de o mu söylemiş?
Ben okuduğumu gayet iyi anlayıp yüzünüze vurduğum için böyle sinirli olmayasınız?

Sizden daha acil hastaları vardır. Onlara dönüş yapmıştır. Sıraya koymuştur. 10 mesaj geldiyse her boşluğunda birine dönüyordur. Olamaz mı?

Doktor değilsiniz hastane çalışanı değilsiniz. Kadın doğum yoğun değil diye nasıl bu kadar atabiliyorsunuz. Evet siz gittiğinizde boştu ama bende diyorum ki ya o gün yoğunsa? Ya o gün ekstra bir durum olduysaama kadın mesajlara sırayla dönüyorsa?

Yok atarım okuduğunuzu anlamadığımız için:KK66:
Hanımefendi bu halde bir de sizinle uğraşmayayım hadi bakin işinize.

Okuduğum şey ben hamileyim minnak prensimi prensesimi doğuracağım, herkes bana anında ilgi göstermeli diyen tripli bir hamilenin hezeyanları. Bunu da anlamak zor değil ;)

Siz işinize bakın. Belki siparişinizi anında getirmediği için şikayet edecek bir kurye vs bir şey vardır. Bakın etrafınıza bi bulursunuz belki.

Ne alakası var işini yapıyor doktor neden kişiselleştirsin ki o kadar olgunluktadır merak etmeyin tutup randevu aldığınızda size bakmayacak doğumu yaptırmayacak değil ya bu kadar takmanıza gerek yok

ama daha ilk gönderdiğniz gün üzerinden sadece saatler geçmişken benimle ilgilenmedi de cevap vermedi de diye forumda yazmanıza hiç gerek yoktu burada da hala savunuyorsunuz ama kendinizi arkadaşı görmüş doktora söylemiş arayıp dediniz konunuzda , yorumlarda da nasıl forumda görüp aradı diyorsunuz tezatsınız. Arkadaşı arayınca gönderinize bakmış olabilir

tek hastası siz değilsiniz ve gerçekten durumunuz acil değil.. Ayrıca forumda bunu yazarak belki çok iyi bir doktora başkalarının önyargıyla yaklaşmasına neden oldunuz. Doğum katı farklı virüsle alakalı değil hala rutin kontroller yapılıyor doğumlar oluyor

Siz tutarsızsınız. Forumda kendi mi gördü yoksa foruma arkadaşı üyeydi de o mu söylemiş?
Ben okuduğumu gayet iyi anlayıp yüzünüze vurduğum için böyle sinirli olmayasınız?

Sizden daha acil hastaları vardır. Onlara dönüş yapmıştır. Sıraya koymuştur. 10 mesaj geldiyse her boşluğunda birine dönüyordur. Olamaz mı?

Doktor değilsiniz hastane çalışanı değilsiniz. Kadın doğum yoğun değil diye nasıl bu kadar atabiliyorsunuz. Evet siz gittiğinizde boştu ama bende diyorum ki ya o gün yoğunsa? Ya o gün ekstra bir durum olduysaama kadın mesajlara sırayla dönüyorsa?
Tekrar ve sabırla izah ediyorum . Forumda mesaj görülüyor benim bütün gün ulasamadigim doktora forumda gören kişi hemen ulaşıyor. Doktor da o yoğunluğunda beni arıyor ki sileyim onu orada çok kişi görmesin . Ama evde oturup üçlü test gibi ciddi bir testin sonucunu beklerken korkabileceğim strese girebileceğim de düşünülmüyor .
Konuşma biçiminiz daha doğrusu yargılama biçiminiz korkunç kötü inşallah sosyal hayatınızda da bu tarzda değilsinizdir .

Tekrar tekrar söylüyorum yürüyün gidin ;)

Ne alakası var işini yapıyor doktor neden kişiselleştirsin ki o kadar olgunluktadır merak etmeyin tutup randevu aldığınızda size bakmayacak doğumu yaptırmayacak değil ya bu kadar takmanıza gerek yok

ama daha ilk gönderdiğniz gün üzerinden sadece saatler geçmişken benimle ilgilenmedi de cevap vermedi de diye forumda yazmanıza hiç gerek yoktu burada da hala savunuyorsunuz ama kendinizi arkadaşı görmüş doktora söylemiş arayıp dediniz konunuzda , yorumlarda da nasıl forumda görüp aradı diyorsunuz tezatsınız. Arkadaşı arayınca gönderinize bakmış olabilir

tek hastası siz değilsiniz ve gerçekten durumunuz acil değil.. Ayrıca forumda bunu yazarak belki çok iyi bir doktora başkalarının önyargıyla yaklaşmasına neden oldunuz. Doğum katı farklı virüsle alakalı değil hala rutin kontroller yapılıyor doğumlar oluyor

Tamam tamam siz haklısınız

Tekrar ve sabırla izah ediyorum . Forumda mesaj görülüyor benim bütün gün ulasamadigim doktora forumda gören kişi hemen ulaşıyor. Doktor da o yoğunluğunda beni arıyor ki sileyim onu orada çok kişi görmesin . Ama evde oturup üçlü test gibi ciddi bir testin sonucunu beklerken korkabileceğim strese girebileceğim de düşünülmüyor .
Konuşma biçiminiz daha doğrusu yargılama biçiminiz korkunç kötü inşallah sosyal hayatınızda da bu tarzda değilsinizdir .

Tekrar tekrar söylüyorum yürüyün gidin :KK66:

İnşallah sizde sosyal hayatınızda insanlar size ilgi göstermedi diye anında bu tarz davranmıyorsunuzdur. Forumda istediğim konuya girme özgürlüğüm var. Allahtan buraya para vermiyorsunuz ;)

Ama beni engelleyebilirsiniz bakın size ipucu

Yok siz rahat olamazsınız diye dedim.Sizi arayıp hesap sorar tavrı falan.Gerçi karşılıklı özür de dilenmiş ama ne bilim bu olay olmasa iyiymiş.
3 hafta sonra tekrar randevum var . Bu sefer ayrıntılı ultrason olacak . Doğrudan başka bir doktordan randevu almak sanirim en doğrusu ..

Ne kadar kötü kalplisiniz . Ne kadar ... diyeceğim hiçbir şey yok . Allah gorsun

Benim kitabımda da bir kaç saat mesajına cevap gelmedi diye forumlara doktor şikayet etmek kötü kalplilik demek ama neyse.
Beni gören Allah sizi de görüyor

Back
X