• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz doner miydiniz?

Gerçekten üniversite mi okuyorsun sen? Olur olmadık yerlerde nokta koyup beyin jimnastiği mi yaptiriyorsun bize?

Konuya yorumum ise, çocuk acı çekmiyor diye dertlenmissin hepsi bu.

Gerçekten üniversite mi okuyorsun sen? Olur olmadık yerlerde nokta koyup beyin jimnastiği mi yaptiriyorsun bize?

Konuya yorumum ise, çocuk acı çekmiyor diye dertlenmissin hepsi bu.

Telefondan yazdigim icin oyle oluyor hizli yazmistim. Ayrica benim gibi psikolojikmen.kotu durumda olan insanlara su guzel yazi dersi vermeye calisan sizleri anlamiyorum saolun.

Telefondan yazdigim icin oyle oluyor hizli yazmistim. Ayrica benim gibi psikolojikmen.kotu durumda olan insanlara su guzel yazi dersi vermeye calisan sizleri anlamiyorum saolun.
bende telefondan yazıyorum bende niye öyle olmuyor.
neyse yorumumu yapmıştım zaten adam iyileşmiş atlatmış diye ego yapmışsın durum bundan ibaret.

geri donmen kendini tekrar etmen anlamina gelir donme hayatina bak onunlada msjlasip umit verme bosuna daha fazla uzulmesin

Bence sen ilgi istiyorsun. Sevgiliyken seninle ilgilendiği için devam etmek için bir sebep bulamadın ama şu an o ilgiyi de kaybettin ve geri istiyorsun. Herkeste olabilir zaman zaman bence başka işlerle uğraşmaya çalış ne bileyim hobi falan bul kendine mesela. Ama böyle basit şeyler için antidepresan kullanıp sağlığınla oynama derim şahsi kanaatimdir tabii. Sen bilirsin yine de. :KK52:

onunla alakasi varmi bilmiyorum ama ki var illaki.. ara ara mantikli dsunuyorum olmazdi onla diyrm hayaller kuruyrm.gelecege dair sonra yine cokus geliyor cok kotu bi duygu..

Back
X