- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
- Konu Sahibi PambukPrensess
-
Bu hiç aklıma gelmedi, çok mantıklıben böyle durumlarda bütçeme uygun olarak dolar ya da euro yapıyorum o şekilde takıyorum. mesela 20 euro 700 tl civarı
Aslında toplamda 1 çeyrek parası takmışlar (nişan ve düğün birleşince) bütçenize uygunsa gram yada döviz takınKızlar selam,
Basit bir sorum var. 10 yıl önce ben evlenirken ( o zaman çeyrek altın 150 tl idi ) o zamanlarda bana çok yakın olan bir kaç kız arkadaşım nişanımda 50 TL taktıkları için düğünümde 100 TL taktılar. Bu hafta sonu aralarından biri evleniyor. Ne takacağım konusunda kararsız kaldım. Çeyrek taksa idi borcum der götürürdüm. Ama tek banknot takmakta değeri kalmayan paramız için az geliyor bana. Böyle küçük hesaplara düşmekten de nefret ederim. Siz olsanız ne yapardınız ?
Gram takın? Ya da yarım gram?
Eğer maddi sıkıntım yoksa ben gram takardım herhalde. Ya da 0.5 gr altınlar var.
Nefret ediyorum böyle hesaplardan.Kızlar selam,
Basit bir sorum var. 10 yıl önce ben evlenirken ( o zaman çeyrek altın 150 tl idi ) o zamanlarda bana çok yakın olan bir kaç kız arkadaşım nişanımda 50 TL taktıkları için düğünümde 100 TL taktılar. Bu hafta sonu aralarından biri evleniyor. Ne takacağım konusunda kararsız kaldım. Çeyrek taksa idi borcum der götürürdüm. Ama tek banknot takmakta değeri kalmayan paramız için az geliyor bana. Böyle küçük hesaplara düşmekten de nefret ederim. Siz olsanız ne yapardınız ?
Anladigim kadariyla arkadasiniz size o tarihte nisanda 50 dugunde 100 tl takti ve o tarihin degeriyle size toplamda bir ceyrek parasi takti .Kızlar selam,
Altın olarak takılmış olsaydı sizinle aynı fikirde olurdum bende. Altın altındır, ancak alım gücü ülkemizde epey değişti :) 10 sene önce çeyrek altına ulaşmak çok daha kolay iken günümüz için aynı şeyleri söylemek pek mümkün görünmüyor. 1 sene ara ile takılmış 150 TL para için aynı şeyi düşünemediğimden fikir almak istedim. Teşekkür ederim öneriniz için.Anladigim kadariyla arkadasiniz size o tarihte nisanda 50 dugunde 100 tl takti ve o tarihin degeriyle size toplamda bir ceyrek parasi takti .
Sizinde simdi ceyrek takmaniz gerekir ..
Altin her zaman altindir .altinin alim gucu pek degismez .altin tindir sizinde ona toplamda bir ceyrek tutari takmaniz gerekir .size taki takmak yerine o takiyla i tarihte bir çeyrek alsaydi bu gun 4 bin kusur lirasi olacakti .yani degis tokus degismedi .sizinde karsiligini takmaniz gerekir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?