Sorunuzu ya da sorununuzu yazmamışsınız.Eşim ve abisi arasında da, eltim ve ben arasında da hatta torunlar arasında bile bariz ayrım yapıyorlar. Hem maddi hem manevi. Ben haksızlığa gelemeyen bir tipim. Bu yüzden kendimi çok üzüyorum yıpratıyorum. Sinirlerim bozuluyo. Eşim ise hiç umursamıyor. İsterlerse hiçbir faydaları olmasın her şeyi onlara yapsınlar umrumda değil biz kendi huzurumuza bakalım diyor. Karakter olarak eşim daha gözü açık, aktif, baskın bir tiptir. Abisi biraz daha sessiz sakin diye hep kayırılan evlat. Biraz da saf ayağına yatıyo açıkçası.
Elin anne babasını takmıyor siz niye takıyorsunuz ?Eşim ve abisi arasında da, eltim ve ben arasında da hatta torunlar arasında bile bariz ayrım yapıyorlar. Hem maddi hem manevi. Ben haksızlığa gelemeyen bir tipim. Bu yüzden kendimi çok üzüyorum yıpratıyorum. Sinirlerim bozuluyo. Eşim ise hiç umursamıyor. İsterlerse hiçbir faydaları olmasın her şeyi onlara yapsınlar umrumda değil biz kendi huzurumuza bakalım diyor. Karakter olarak eşim daha gözü açık, aktif, baskın bir tiptir. Abisi biraz daha sessiz sakin diye hep kayırılan evlat. Biraz da saf ayağına yatıyo açıkçası.
Başlıkta yazdığım nedir?Sorunuzu ya da sorununuzu yazmamışsınız.
Herkesin karakteri farklı. Siz haksızlığa göz yumabilir misiniz?Elin anne babasını takmıyor siz niye takıyorsunuz ?
Başlık yeterliyse konuyu komplrie boş bıraksaydınız. Durmadan aynı konuyu açıp duruyorsunuz.Başlıkta yazdığım nedir?
Bebekle ilgili değil, genel olarak durum bu.Başlık yeterliyse konuyu komplrie boş bıraksaydınız. Durmadan aynı konuyu açıp duruyorsunuz.
Kimse sizin bebeğinize, çocuğunuza, size hediye yapmak zorunda değil.
Eltiyle savaşınıza son verin. Gelin olarak o'nu daha çok seviyorlar demek ki. Bunu değiştiremezsiniz.
Tamam yine kimse bir şeye mecbur değil, içinden gelirse yapar insanlar ve gelmiyor demek ki. Neyi sorguluyorsunuz ya da neyi değiştirebileceğinizi sanıyorsunuz?Bebekle ilgili değil, genel olarak durum bu.
Hanımefendi siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz diye sordum sadece. Burada amaç dert paylaşmak. Ne bu şiddet bu celal? Kocanız veya sevgilinizle kavga edip bana çatıyorsunuz sanırım. Biraz sakin.Tamam yine kimse bir şeye mecbur değil, içinden gelirse yapar insanlar ve gelmiyor demek ki. Neyi sorguluyorsunuz ya da neyi değiştirebileceğinizi sanıyorsunuz?
Ya hu bana ne? Ana onun baba onun kendi evladı kabullenmiş boşver huzurumuz bozulmasın demiş ne yapacağım ,kV kp yakasına yapışıp;" ulllaaaaannnn benim kocam da sizin çocugunuz eşit davranın! "mı diyeceğim? Mesafemi koyar ,çocuklarımı kimsenin ilgisine sevgisine muhtaç etmem kocamla huzuruma bakarım.Herkesin karakteri farklı. Siz haksızlığa göz yumabilir misiniz?
Yoo kabullenin durumu ve salın diyorum. Kimse kimseye bir şey yapmak zorunda değil diyorum. Nesini anlamadınız ki?Hanımefendi siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz diye sordum sadece. Burada amaç dert paylaşmak. Ne bu şiddet bu celal? Kocanız veya sevgilinizle kavga edip bana çatıyorsunuz sanırım. Biraz sakin.
Eşiniz çok güzel açıklama yapmış takdir ettim. Bence hiç boş yere kendinizi üzüp strese girmeyin. Böyle durumlarda en güzeli mesafeyi korumak, iletişimi mümkün olduğunca az tutmak ve kendi çocuklarına sahip çıkıp kıyaslanmalarına, olumsuz etkilenmelerine müsaade etmemek. Eşiniz kocaman adam , kendisi rahatsız olmuyorsa, umursamıyorsa siz ne yapabilirsiniz ki? Kendi evliliğinize, huzurunuza odaklanın bence de.Eşim ise hiç umursamıyor. İsterlerse hiçbir faydaları olmasın her şeyi onlara yapsınlar umrumda değil biz kendi huzurumuza bakalım diyor.
Eşiniz takmıyorsa sorun yoktur. Kardeşine yağdırıp sizden de beklenti içine girseler başka. Ama bu durum çok da dert değil. Konunun öznesi siz değilsiniz.Eşim ve abisi arasında da, eltim ve ben arasında da hatta torunlar arasında bile bariz ayrım yapıyorlar. Hem maddi hem manevi. Ben haksızlığa gelemeyen bir tipim. Bu yüzden kendimi çok üzüyorum yıpratıyorum. Sinirlerim bozuluyo. Eşim ise hiç umursamıyor. İsterlerse hiçbir faydaları olmasın her şeyi onlara yapsınlar umrumda değil biz kendi huzurumuza bakalım diyor. Karakter olarak eşim daha gözü açık, aktif, baskın bir tiptir. Abisi biraz daha sessiz sakin diye hep kayırılan evlat. Biraz da saf ayağına yatıyo açıkçası.
Aynısı bende var eşe kadar ayni hiçbir şey yapamıyorsunuz. Onlar gelinleri ayırır ayrımcılık yapar ama siz tepki verseniz siz sıkıntılı gelin ilan edilirsiniz. Yok erkek tarafı yapmak zorunda mı bilmem ne diyor insanlar ama ikiside senin evladına ikisinede eşit davranacaksin. Birde kendileri yapmadıkları gibi senden beklerler akıl sağlığınla oynarlar .Ben en son sen evlatların arasında eşit olamadın ayrımcılık yaptın dedim kv me .Desen ne olcak ki buna uzulecek insan bastan ayrımcılık yapmaz.Ben de şimdi eşime kime yatırım yaptilarsa ilerdede ondan evlatlık beklesinler dedim.Bu lafları nasil söyledim ben de kendime inanamadim ama adaletsizlik kadar insanın canını yakan bir şey yokmuş gerçektenEşim ve abisi arasında da, eltim ve ben arasında da hatta torunlar arasında bile bariz ayrım yapıyorlar. Hem maddi hem manevi. Ben haksızlığa gelemeyen bir tipim. Bu yüzden kendimi çok üzüyorum yıpratıyorum. Sinirlerim bozuluyo. Eşim ise hiç umursamıyor. İsterlerse hiçbir faydaları olmasın her şeyi onlara yapsınlar umrumda değil biz kendi huzurumuza bakalım diyor. Karakter olarak eşim daha gözü açık, aktif, baskın bir tiptir. Abisi biraz daha sessiz sakin diye hep kayırılan evlat. Biraz da saf ayağına yatıyo açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?