Noluyorsunuz ki mağduriyet adına?Çünkü mağdur oluyorum.
Benim kv de de kızları ile oğlu arasında hatta torunları arasında çok şey yaptı, maddi manevi ayrımlar vs. Lafa gelince de herşeyi bizden beklediler. Önceleri eşim görmüyordu ama sonra zamanla oda gördü ben o arada zaten çoktan mesafemi koymuştum bile. Hala mesafeliyim hatta eşim bile bazen öyle davranıyor.Eşim ve abisi arasında da, eltim ve ben arasında da hatta torunlar arasında bile bariz ayrım yapıyorlar. Hem maddi hem manevi. Ben haksızlığa gelemeyen bir tipim. Bu yüzden kendimi çok üzüyorum yıpratıyorum. Sinirlerim bozuluyo. Eşim ise hiç umursamıyor. İsterlerse hiçbir faydaları olmasın her şeyi onlara yapsınlar umrumda değil biz kendi huzurumuza bakalım diyor. Karakter olarak eşim daha gözü açık, aktif, baskın bir tiptir. Abisi biraz daha sessiz sakin diye hep kayırılan evlat. Biraz da saf ayağına yatıyo açıkçası.
Normalde benim de beklentim olmazdı eğer iki tarafa da yapmasalardı. Ama bir tarafa yağdırıp öbür tarafı görmezden gelince insanın zoruna gidiyor. İster istemez bi kıyaslama yapıyosun neden böyle diye.Sizin hem beklenti hem sınır cizme sorununuz var. Benim kv de ve kpederime karsi maddi bir beklentim yok, cünkü kendimize yetiyoruz. Yaslilarin parasini ortada acil bir durum olmadikca almam, almadim da. Size eltinize söyleyemediklerini rahatca söylüyorlarsa orda siz yeterli kadar sınır cizmemissiniz.
Cocuklara gelince: Sahsen cocuklarim icin maddi birsey vermem, ama cocuklarima kötü davrandirmamarina da müsade etmem gitmem de..öyle bir durum varsa cocuklariniz icin mesafe koyun
Normalde benim de beklentim olmazdı eğer iki tarafa da yapmasalardı. Ama bir tarafa yağdırıp öbür tarafı görmezden gelince insanın zoruna gidiyor. İster istemez bi kıyaslama yapıyosun neden böyle diye.
İnsanların parasını nereye harcamak istediği üzerinde hak sahibi değilsiniz.Ucu bana da dokunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?