o konu hakkında beceremediğim çok şey var hatta ayrıca bir konu mu açsam diye düşünmedim deği :)Ben giderdim , süslenip püslenip gidin bence :)
Fakat artık siz de kendisini unutup umursamamayı öğrenmelisiniz . Önünüze bakın , etraf erkek dolu , sonuncu o değil :)
resmen 10 gün önceden soruldu bir de. zaten ben de mekan değiştirmek ya da gitmemek doğru gelmediği için buradan fikir almak istedim. o kesin orada olur diye bir kural yok, olmaya da bilir. ama ola da bilir.Gitmemek de mekanı değiştirme önerisi de doğru değil. Özel hayatınızla profesyonel hayatınızı ayrı tutmalısınız. Özel hayatınızdaki bir pürüz profesyonel hayatınızı etkilememeli. Bu tip toplantılar üstleriniz açısından önemlidir kurumsal firmalarda. Gelmeyeni, katılmayanı, bahane bulanı, işaretlerler kafalarında. Ki size özellikle sorulmuş, geleceğim demişsiniz. Normal şartlarda eksi bir puan yazılacakken hanenize şimdi eksi beş puan yazılacak muhtemelen.
önemsiz eski biri değil maalesef. ya da ben fazla anlam yükledim. çok zor etkilenen biriyim. gerçekten birlikte olmak istediğim, üstelik yalnızlığın ve yalnızlığın verdiği o huzuru deli gibi benimsemiş, sevmişken girdi hayatıma. onu özel kılan şeylerden biri bu benim için. onun yüzünden ben kırıldım, ben kırılınca bazı şeyleri yanlış ifade ettim, öyle olunca o kırıldı vs derken gönlünü alamadım. içimde kaldı.2-3 arkadaşınızla olsanız belki ama 15-20 kişilik ekiple bir mekanda olduğunuzda karşı taraf onu görmeye gittiğinizi düşünmez asla. Bunu düşünebiliyorsa cidden ruh hastası demektir. Bence gidin hayat akışınızı önemsiz eski bir flört için değiştirmeyin. Belki karşılaşmayacaksınız bile o gün.
Erkeklerle ilgili en takdir ettiğim ve kendim uygulamaya çalıştığım şey şu. İşleri ile ilgili konuları hayatlarındaki kadınların önüne koymuyorlar gerçekten deli divane aşık olmadıkça. Durum tersi olsa karşı taraf sizin o gün orada olacağınızı önceden bilse siz yanlış anlamayın diye iş akışını değiştirmeyi şube ziyaretini farklı bir saate güne çekmeyi vs planlamazdı.
anlaşılır çünkü ben bu buluşmalardan kaçan biri değilim. 2.5 senedir orada çalışıyorum tanıyorlar yani beni.Karşılaşsanız ne olacak? En fazla kafanızı çevirip sohbete devam edin nedir yani.
Dünya küçük, eski flörtler her yerde, bugün olmasa yarın başka yerde karşılaşabilirsiniz. Kendi sosyal hayatınızı böyle çekincelerle zedelemeyin bence.
Ayrıca 2 yıldır evden çalışan biri olarak, ekibin buluşmasının önemini çok iyi biliyorum; bahane uydurup gelmediğiniz anlaşılır. Mekan değişikliği talebi ise hoş olmaz.
zaten ben dedim diye mekan değiştirmezlerdi bence.İş arkadaşı değil de normal arkadaş etkinliği olsa mekanı değiştirin derdim. Ama şu saatten sonra tuhaf olur. Bence gidin. Onun ne düşündüğü neden önemli olsun ki? Kendi kendine gelin güvey olması sizin probleminiz değil. Ama iş için olan bir etkinliğe katılmamak sizin probleminiz olur.
Bunu ben de yaşadım temmuza kadar evden çalışıyordum o arada bir aşk acısı yaşadım - mayıs sonu gibi- işe başlayana kadar çok şiddetli yaşadım sonrası daha kolay oldu benim açımdan.anlaşılır çünkü ben bu buluşmalardan kaçan biri değilim. 2.5 senedir orada çalışıyorum tanıyorlar yani beni.
ama evden çalışma durumunu da çok sorgular oldum son zamanlarda. iyi hoş ama aşırı sıkıcı gelmeye başladı. her gün ofiste o ekibin yüzünü görsem bu şahsı çoktan unuturdum. hayatım anormalmiş gibi geliyor bana bazen.
Gideceksin mecbur. Karşılaşırsan da duruma göre bi kafa selamı ver geç ya da görmezden gel.resmen 10 gün önceden soruldu bir de. zaten ben de mekan değiştirmek ya da gitmemek doğru gelmediği için buradan fikir almak istedim. o kesin orada olur diye bir kural yok, olmaya da bilir. ama ola da bilir.
Evet öyle bir kelime yok, biliyorum. Ama bne bazne demte akalın gibi yazmayı çko seviyorumGideceksin mecbur. Karşılaşırsan da duruma göre bi kafa selamı ver geç ya da görmezden gel.
Bir de naçizane uyarayım, “olmaya da bilir” gibi bi sözcük yapısı yok. Demet akalın türkçesi bu“olmayabilir de olabilir de” olacak doğru kullanım.
Kız cherry bu eğitimi az konusunda beni başkasıyla karıştırıyor olabilir misin?Gitmemek seçeneğin yok konu sahibesi onu aklından çıkar. Madem şirket için önemli birisin gideceksin. Duygularını iş hayatına karıştırma.
Konuya gelirsem bu eleman eğitimi az diye beğenmediğin kırocuk değil miydiönceki konuna da yazdım o adamdan bir bk olmaz saçma sapan bir tip. Aranız bozulmuş olmasaydı bu sefer diye ilişki istemiyor, adam olmuyor diye dertlenecek tin. Bu adamı toptan boşver bence saçma sapan bir tip. Şu adam için işini aksatma asla
Evet bu durum gerçekten fark yaratıyor ya çok emin oldum bu kez. En son 2019'da aşık olmuştum, eski iş yerimdeydi o, imkansız biriydi ama ben işten ayrıldım birkaç hafta sonra buraya başladım o dönem ofise gidip geliyorduk. Ben başladım iki ay sonra evden çalışma düzenine geçtik ben 2 ay ofiste çalıştım yani. Ekip bu kadar kalabalık da değildi üstelik. Hafta sonları da bana iş veriyorlardı bir yerlere gidiyordum. O 2 ay yetti yani bana o kişiyi unutmak için. Ofisteki insanlar, her gün dışarıda olmak, kendimi yeni işime ispat çabası vs derken aklıma bile gelmez olmuştu. Ama bu öyle mi, kafamdan gitmiyor. Üstelik gördüğüm tek yer sosyal medya yani. Evdeyim tüm gün, evet çalışıyorum ama ne bileyim insan görmeye görmeye tuhaf bişey oldum ben. Durumu zora sokuyor süreci uzatıyor.Bunu ben de yaşadım temmuza kadar evden çalışıyordum o arada bir aşk acısı yaşadım - mayıs sonu gibi- işe başlayana kadar çok şiddetli yaşadım sonrası daha kolay oldu benim açımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?