Ben yerinde olsam iki işte de çalışırımbekarımevli olsam gelmezki böyle teklifler eminim
7 yıldır cumartesi günleri 08:00-15:00 arası çalışan ve bundan nefret eden biri olarak önerim; şu an ki maaşın seni tatmin ediyorsa hiç bulaşma. Bırak haftanın 2 günü senin olsun
Ben de çalıştım ama eğer ki bana her cumartesi ekstra para verelim deseler koymazdı yani. Hani biz aynı maaşa ekstra çalıştık o yüzden zulümdü ama bu durumda ise bayağı bayağı yarım maaş alacak arkadaş.
Bekar olduğunu belirtmişsin, yani evliyim ama bir süre birikim için çalışırdım.
Ama bu paraya dokunmayıp biriktir, yatırım yap, araban yoksa o ek parayla araba falan al.
Baktın bunaldın bırakırsın.
4 gün için alacağın para iyi yani, ne bileyim bana iyi bir fırsat gibi geldi.
:) valla hi benimde hayalimdi arsa almak çok şükür iki ay önce aldımBen yerinde olsam iki işte de çalışırım
Eve gücüm yetmez belki ama bi arsa alırım bekarken şöyle kendi adıma
İlerde bebelerime bahçe der hayal kurarım puhaha hayalim bile çocuk üstüne, eskiden böyle değildim kızım var şimdi ondan yani
Sen kendince hayaller üretebilirsin
İyi akşamlar
yarım günde bitirirsin diyor teklifi sunan, ama patronları bilirsiniz çoğuna göre bir saatlik işi işçi iki saatte yapıyor savsaklıyor diye düşünürlerHaftada 4 kere yarım gün çalışarak şuan aldığınız maaşın yarısını alacaksanız haftada bir gün tam çalışıp aynı parayı almayı teklif ederdim
ben az önce , yarın (19 Mayıs resmi tatil! ) 15:00' a kadar çalışacağımız mailini almıştım. Detaylı düşünmemiş olabilirim ama olabilirim debekarsa deneyebilir bence de. Ekstra gelirin zararı olmaz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?