Doğuma Hazırlık Siz olsanız hangi ismi seçerdiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangi ismi seçerdiniz?

• Elis

OY: 48 23,4%
  • Melisa

OY: 61 29,8%
  • Melis

OY: 96 46,8%

• Ankete Katılan
    205
Melis ismi caiz değil. Sakıncalı isimler arasında Can'ım. Kuzenime koyacaktık diyaneti aradık ordan biliyorum.

Diyanete göre 9 yasında çocukla evlenmek caiz /!!!

Ne alakası var, ne saçma Bi kıyaslama. Kötü bir anlamı vardı. Bir ara ülke de yasaklanmış ayrıca Melis ismi. Netten de araştırmıştık. Konu sahibinin bu tarz hassasiyeti varsa söylemek istedim. Yoksa beni hiç ilgilendirmez.

Anlamı çok güzel bir isim aksine... keşke caiz değil ben öyle biliyorum deyip biraksaydiniz yada anlamını yazsaydinizda bizde bilseydik artik dinle ilgisi olmayan saçma sapan bir kurumun ismini zikretmeseydiniz
Bu arada yasaklanma nedeni Yunan kökenli olması 1930 lu yıllarda yasaklanmış tam anlamı bal arısı , sevilen , can , tatlı demek

Son düzenleme:
Hanımlar öneriler için çok teşekkürler Melisa ve Melis arasındayım şuan.Melisa söylenişi daha mı kolay ne?Yurtdışındayız buranın dilinde de kolay söylensin okunsun istiyorum.Ben bu anlamda adımdan çok çektim de:)En az 3 kez tekrar ettirilir ismim genelde.

Anlamı;
Tanrıça
Şişman
Çirkin olarak açıklandı. Birçok sitede de var bu anlamları. Diğer konu Hakkı'nda sizinle polemiğe girmek gibi Bi amacım yok. İyi akşamlar

Konu dışı olacak ama Melis ve Melisa ismi Elis isminin başına mim ve elif harfi getirilerek türetilmiş hali gibi

Melis, melisa hele elis.
Ergenlik yillarimda kabul ederdim koymayi belki o kafa ile ama su an
Bana pek sevimli gelmiyorlar.
Hele esila koyanlar var ki ; kusura bakmasinlar bana HIV testi elisa,yi animsatiyor
Ama siz begendiyseniz istediginizi koyabilirsiniz elbette.
Ilk kizinizin ismini cok begendim.
Elif. Harika bir isim ve anlami da guzel.
Ikincisi de oyle olmali bana gore.
Ben zamane isimlerini sevmeyen biriyim.
Yanlis anlamayin. Sirf yurt disindasiniz diye de oraya uymak zorunda degilsiniz..
Saglicakla gelsin insallah guzel kiziniz.
Defne ismini cok severim. Kizima koymak nasip olmadi torunuma koyarim ben de insallah diyorum

Yorumlar ve oylama için teşekkürler hanımlar,ankette Melis önde:) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…