- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Hanımlar öneriler için çok teşekkürler Melisa ve Melis arasındayım şuan.Melisa söylenişi daha mı kolay ne?Yurtdışındayız buranın dilinde de kolay söylensin okunsun istiyorum.Ben bu anlamda adımdan çok çektim de:)En az 3 kez tekrar ettirilir ismim genelde.
Değişik önerilerde bulunmuşsunuz teşekkürler:).İsmi Nederlands dilinde okunacak.Genelde yazıldığı gibi okunuyor.Melisa avrupada populer bir isim Yasminde öyle.Türk isminden çok uzaklaşmak istemiyorum ben ,ailem vs tepki verir çevrem tuhaf karşılar.Neredesiniz bilmiyorum ama Elis i bir okutun yabancı bir arkadaşınıza :)
İngilizce için yazıyorum,
okuyacak olan yüksek ihtimal ei-layz şeklinde okuyacak.
Elice Şeklinde yazılırsa yada toptan değiştirip Alice koyarsanız istediğiniz isme yakın olur :))
Eger hayatınızı orada devam ettirecekseniz olduğunuz yerin diline göre uygun isimler bakın.
Daphne/Defne mantıklı,
Jasmine/Yasemin
Aliyah/Aliye
Aida
Ada
Yada benim favorim Leila :)
Annenizde sizde çok tatlısınız:)Ben eşime soruyorum Melisa o isimmi diyor:)Herkesin tercihi farklı ,burada yorum yapanlarda öyle.İsim konusu çok zor gerçekten.Benim beğendiğim ismi başkaları saçma bulabiliyor, yada tam tersi.Anneme melisa de bakim dedim
Melıza dedi
Güzel mi kolay mı dedim
Evet dedi :)))
Aralarından melisa yi seçerdim..
Eliz yurtdışında yaşayan arkadaşımın kızına koyduğu isim.. Şimdi türkiyedeler ve sürekli sonu z elizzz diyip insanları düzeltiyor elis ile karisir durur hep..
Yaseminde güzel Yasminde hoş bence.Melisa ve Yasemini cok severim herhalde iki guzel bitki olusundan :)))
Annenizde sizde çok tatlısınız:)Ben eşime soruyorum Melisa o isimmi diyor:)Herkesin tercihi farklı ,burada yorum yapanlarda öyle.İsim konusu çok zor gerçekten.Benim beğendiğim ismi başkaları saçma bulabiliyor, yada tam tersi.
Seyma subasina olan ofkenizi neden hicbir gunahi olmayan kızin isminden cikartiyorsunuz?Şeyma subaşındqn sonra melisa isminden nefret ettim melis in de bi farkı yok gerçi. Diğeri de elisa falan olsa bari elif le elis çok benziyo.
Melis diyorum. Tanıdığım bütün melisler çok güzel çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?