Doğuma Hazırlık Siz olsanız hangi ismi seçerdiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Siz olsanız hangi ismi seçerdiniz?

• Elis

OY: 48 23,4%
  • Melisa

OY: 61 29,8%
  • Melis

OY: 96 46,8%

• Ankete Katılan
    205
Melis. Sağlıcakla büyütün inşallah.

Neredesiniz bilmiyorum ama Elis i bir okutun yabancı bir arkadaşınıza :)
İngilizce için yazıyorum,
okuyacak olan yüksek ihtimal ei-layz şeklinde okuyacak.
Elice Şeklinde yazılırsa yada toptan değiştirip Alice koyarsanız istediğiniz isme yakın olur :))
Eger hayatınızı orada devam ettirecekseniz olduğunuz yerin diline göre uygun isimler bakın.
Daphne/Defne mantıklı,
Jasmine/Yasemin
Aliyah/Aliye
Aida
Ada

Yada benim favorim Leila :)

Anneme melisa de bakim dedim
Melıza dedi
Güzel mi kolay mı dedim
Evet dedi :)))

Aralarından melisa yi seçerdim..
Eliz yurtdışında yaşayan arkadaşımın kızına koyduğu isim.. Şimdi türkiyedeler ve sürekli sonu z elizzz diyip insanları düzeltiyor elis ile karisir durur hep..

Değişik önerilerde bulunmuşsunuz teşekkürler:).İsmi Nederlands dilinde okunacak.Genelde yazıldığı gibi okunuyor.Melisa avrupada populer bir isim Yasminde öyle.Türk isminden çok uzaklaşmak istemiyorum ben ,ailem vs tepki verir çevrem tuhaf karşılar.

Annenizde sizde çok tatlısınız:)Ben eşime soruyorum Melisa o isimmi diyor:)Herkesin tercihi farklı ,burada yorum yapanlarda öyle.İsim konusu çok zor gerçekten.Benim beğendiğim ismi başkaları saçma bulabiliyor, yada tam tersi.

Tabiki ebeveyn sevecek çocuk üzülmeyecek.. gerisi önemli değil..
Bir ara sedef koymak istedim kızım olursa "hastalık o yaw" dediler.. herkesin algısı farklı.. mutlaka eşler hemfikir olsun da..

Ben kardeşlerde uyumlu isimleri severim :) Elif’e en uygunu Elis bence çok da tatlı bir isimmiş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

Kesinlikle elis kulaga cok hos geliyor digerlerinden farklı melis melisa cok kullaniliyor gibi geldi bana

Hayırla sağlıkla doğsun. Melisa güzel bence oyumu ona verdim. Mina da çok güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…