- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar merhaba. . Calisacagim yer hakkinda bi sorum olacak.. maas olarak ikisi de ayni asagi yukari.. iki teklif aldim. Birincisi haftada bes gun 8-5 haftasonu izinliyim ama yogun denilebilir temposuna yani orta yoğunluk. . Digeri de haftada alti gun ama hani hafta ici sabah 10 aksam 6 cumartesi de oglen 12 aksam 5....
Ama burada da nerdeyse hiiiic bi isim yok sadece telefon bakacagim ..
Ikisi de devlet kurumu ..
Siz olsaydiniz hangisini secerdiniz
Bu arada evliyim.. tempolu 5 gun mu rahat 6 gun mu calisirdiniz..
ayy zor bir tercih... yorulup canın çıkacaksa bence 6 gün olan..
Evlilik sorumlukları var. Hafta içi o yoğunlukta bunları nasıl yapcan.Bence diğeri.
Yok canin cikmiyo ama yorucu biraz tabi.
Oteki tarafta cay kahve paso..
Kizlar merhaba. . Calisacagim yer hakkinda bi sorum olacak.. maas olarak ikisi de ayni asagi yukari.. iki teklif aldim. Birincisi haftada bes gun 8-5 haftasonu izinliyim ama yogun denilebilir temposuna yani orta yoğunluk. . Digeri de haftada alti gun ama coooooook rahat hani hafta ici sabah 10 aksam 6 cumartesi de oglen 12 aksam 5....
Ama burada da nerdeyse hiiiic bi isim yok sadece telefon bakacagim ..
Ikisi de devlet kurumu ..
Siz olsaydiniz hangisini secerdiniz
Bu arada evliyim.. tempolu 5 gun mu rahat 6 gun mu calisirdiniz..
Canim yogun ama bes dedin mi cikiyorum..
Olacak canimBilgiisayarın olucak mı.. canın sıkılır çünkü
Saglik bakanligi canimkamu kurumunda seçme şansı sunuyorlar mı ya. bildiğim tercihle atanıyor herkes bende dahil kamu da haftasonu çalışmaa ve telefonlara bakmaa durumuuo kadar zamandır memurum ilk defa duydum çok merak ettim hangi bakanlık yada hangi kurum
vay be.. o kadar dirsek çürüttüm ben atanmak için sana teklifle geldiler hangisini seçsem diye düşünüyosun:) torpilin aşırı sağlam anlaşılan.allah sabır versin işin çok zor.. umarım tez zamanda karar verirsin. birde yıllarca atanamayan öğretmenlere, diğer mezunlara allah sabır versin. kusura bakmayın ama böyle şeyleri okuyunca çok sinirleniyorum. sitem şahsınıza değil sisteme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?