Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Kendinize uygun fiyatlı bir arac alma sansiniz var mi? Yavas yavas odersiniz, zaten yola baya masraf yapacaksınız gibi gorunuyor, bari bir yatiriminiz olsun.
Ayrica merkezi secerdim, yol bir sure sonra insani hayattan sogutuyor.

Kendinize uygun fiyatlı bir arac alma sansiniz var mi? Yavas yavas odersiniz, zaten yola baya masraf yapacaksınız gibi gorunuyor, bari bir yatiriminiz olsun.
Ayrica merkezi secerdim, yol bir sure sonra insani hayattan sogutuyor.
İleride belki olabilir ancak suanda mümkün değil. Ama aklımda teşekkür ederim :)

Ilçe kesinlikle. Bahsettiğiniz ilçelerde ulaşım metroyla. Aksama çok fazla olmaz. Is yuku onemli. Hepsinde birkaç araç degistirdiginize göre ilçe olsun rahat calisin

Ben olsam ilçeyi seçerdim ohh iş az insan az kafa rahat zaten haftanın beş günü iki gün sizin icra lar yoğun diye biliyorum kaç puanla atandiniz bu arada

İcra memuru olarak göreve başlayacağım.

izmirde adliyeler hele hele icralar asiri yogun. bazen cumartesi bile hacze gittigimiz olmustu. icra daireleri fazla ama calisan az hep kavga gurultu.getiri acidindan ilerde daha rahat ederdiniz orasi ayri...ilceler daha sakin insanlar daha ilimli...gitmedigim ilce kalmadi memurlar daha guleryuzlu isyuku daha az.....ama bu birazda karakterle ilgili mesela ben ilceye gitmem sehrin kalabaligini gurultusunu severim....ayrica iki otobus ayrica izban ulasim acidindsn fazla geldi.emin misiniz?

Araba sorununu çözer. Otobüs in , bin uğraşmazsın. En kötü ihtimalle biraz peşinat biriktirene kadar idare et sonra kredi çekip al bişeyler. Ulaşım sorunun çözülebilir yani.. ben olsam merkezi seçerdim,ilk zamanlar iş yoğunluğu iyidir diyerek.. ben rahat etmeyi istiyorum diyorsanda ilçe tabiki.

Ben merkezi seçerdim her türlü.
İş yükümün acayip az olduğu iş yerimden yazıyorum şuan, çok çok sıkıcı :)
Hem ilçede sıkıcı olur bence.

Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim:)
İş yükü meselesi için ne dersiniz hanımlar?
Aşağı yukarı aynı saatlerde evden çıkacağım ancak iş yükü anlamında arada ciddi fark var.

merkezde iş yükü çok ama yol az. beni en çok yoran hep yol olmuştur. bankacıyım nefes alamıyorum ama 5 dk sonra eve varabilme özgürlüğüm olduğunda dünyalar benim oluyor. o sebeple ilçede yaşama olasılığın yoksa kesinlikle merkezi tercih etmelisin.
bir de iş yükün ne kadar çok olursa öğrendiğin iş sayısı ve o işi yaptıkça üstlerinin seni görme olasılığın artar. yükselmen daha olası..

Merkez tabiki... ama merkezde sizin evinize uzak gibi... o kadar aktarma zor olmayacak mi? ben de izmirin ilcesindeyim merkezde hastaneye gitmek iskence geliyor ( 3 aktarma yaklaşık 2 saat)... işiniz iyiyse bi an evvel araba almaya bakin

Otobüsün ilkinde 3 durak kadar gideceğim. Izbana giden araca binmek için. O yüzden 2 otobüs diye belirttim. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim dikkate alacağım :)

bir avukat olarak icra memurlarının nasıl çalıştığını bildiğim için sizin yerinizde olsam kesinlikle ilçeyi seçerdim. ilde icra memurluğu yapılmaz hiçbir hayatın kalmaz. ayrıca kesin ev tutardım hergün git gel yapmazdım. zaten ilçede harcaanda az olur haftasonu da ile ailemin arkadaşlarımın yanına giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…