- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
nasıl emzirdiginiz halde oruc tutuyorsunuz ??????? ya allah bile buna razı olmaz siz ne yapıyorsunuz?? emzikli cocugunuz var siz oruc tutacam diyorsunuz ben bunu cok sacma buluyorum!!sizinki kalp ya da seker hastası olup da oruc tutmaya benziyor!!sizin olaganustu durumunuz var bunu allah hos gorur..saglıgınızı ve cocugunuzu dusunun biraz..ne olmus yani borcunu tuttarsınız..evli çiftlerin bile oruc tutmaması hos gorulurken (sonradan borcunu tutmak sartıyla) sişz cocuk emzirirken neden boyle dusunuyorsunuz anlamıs degilim
seni en iyi ben anlarım. büyüğü 4 yaşında küçüğü 7 aylık benimde. ve ikisi ile hayat bazen o kadar zor oluyor ki. tesettürlüyüm ve o tarz yerlerden hoşlanmam tatile gideceksek bize uygun yerlere gidelim isterim. çözümüme gelince.kızlar bu konuya hiç olumlu yaklaşan olmamış şimdiye kadar .dün akşam eşim geldi bellı oda düşünmüşne yapıyorsun gidicn mi dedim tatile şaka yollıu.oda yok dedi beraber gidecez ben bişey anlamam siz olmadan tadı olmaz dedi bende bunu beklıodum ya zaten yani söylemesiniD nasıl sevndim nasıl sevndm ama gitmek istemıom o ayrı eşimde diyo ki büyük oğlum 4 yaşında ve bayaa huysuz bi çocuk eğlenıo falan ama çabuk yoruluo gezmıo falan onu anneannesine bırakıp mı gitsek sadece küçüğü alıp dedi sizce mantıklı mı bu benm aklım oğlumda kalır gidemem dedim ama...:::::::???
seni en iyi ben anlarım. büyüğü 4 yaşında küçüğü 7 aylık benimde. ve ikisi ile hayat bazen o kadar zor oluyor ki. tesettürlüyüm ve o tarz yerlerden hoşlanmam tatile gideceksek bize uygun yerlere gidelim isterim. çözümüme gelince.
sen de büyüğü anneanneye mı bıraksak demişsin süper fikir. biz 10 gün önce babaanneye bıraktık. oğlum orda mutlu. kardeşi burda mutlu. eşim ve ben huzurluyuz. tabi insanın ara ara kalbi acıyor oğlumu özlüyoruz ama koca bir yılın yorgunluğu ile tatile gidip iyice yorulmaktansa bu daha iyi bir çözüm.
tatil yeri seçimini de eşine güzelce anlat ve sen ona ayak uydur bence. eşin sensiz bir tatile gitmemeli. o çalışıyorsa sen de çalışıyorsun. ikinizin hakkı bu tatil. şartları iyileştirirse eşiniz tatilden keyif alacağından eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?