siz olsanız izin verir misiniz??

Saçma geldi bana eşinizin teklifi..

Hem maddi durumdan hemde bebek küçük madem ne bileyim ille de başka şehirlere 5 yıldızlı otellere gitmenize gerek yok , bulunduğunuz şehirde piknik alanı ya da deniz varsa oralara günü birlik gitmeniz daha mantıklı olurdu.. Önemli olan tatili güzel geçirmek değil mi bana göre ' güzel ' anlayışı ailemle geçirmektir tatilimi..

Maddi imkanları siz niye düşünüyorsunuz anlayamıyorum.
Eşiniz tatile çıkmak için kendine güveniyor demek ki, kendiniz niye soyutluyorsunuz ?

Ne yapıyorsa bayanlar kendilerine yapıyorlar.

ben olsam hayatta tek göndermem

ama tatile gitmicez de demem

çalışan insanlar yıllık izinlerini iple çekerler bütün yılın stresini atarlar

o yüzden gitmeyi çok istiyor olabilir

maddi durumu niye takıyorsunuz ki gitmek istediğine göre ayarlamıştır maddi yönden kendisini

kesinlikle eşinin yalnız gitmesine izin verme,alışkanlık haline gelir.bekar gezmek hoşuna gider bir daha gitmek istesen bile götürmek istemez.
ayrıca git senin ve çocukların içinde değişiklik olur.dediğin gibi adamın işi zormuş ve başka tatil imkanı yokmuş

çocuklarınla zorlansan bile eşini tek gönderme sen de git yanında ol.evli bir erkek tek başına tatil yapmamalı maddi yönünü de hiç düşünme boşver eşin gitmek istediğine göre kendine güveniyor demek ki sen tatilin tadını çıkarmaya bak

bnce sakın gönderme,erkek bu ne yapacağı belli olmaz
hem onun nasıl içi elveriyor ki sensiz eğlenmeye,dinlenmeye,sensiz olmaya?
öfff

böyle bişey olabilir mi yaa?? kusra bakmayın ama esiniz dusunmezken siz neden dusunuyorsunuz?biz kadınlar ne edersek kendimize ediyoruz zaten!!aman idare edelim diye diye tek baslarına plan yapmaya itiyoruz..ee erkek bu hiç belli olmaz ne yapacagı..bence bu fikrinizden vazgecin..onun yanında olun yanlız tatil bize ters

ah canım ah en çokda bu koyuyor zzaten ben emzirmeme rağman oruç tutucam inş. ama oraya gidince herşey çok farklı oluyor ne oruç ne ramazan var oralarda çok farklı yerler yada ben alışık değilim ondan öyle gelıo ramazan olmasa belki koşa koşa gidecem bide paramız olsa ...

ya sen de git işte ne güzel maddi konuyu da elbet bi düşündüğü vardır eşinin koskoca adam yani. yazık adamcağız bir sene ocağın önünde sıcakta kavruluyor zaten bırak da iki yüzsün sen de yüzersin giy haşemanı sana da yüzmeyi öğretsin hatta eğlenin işte ne güzel ohh misler gibi çocukların da ayakları azıcık kum görsün elektriklerini atsınlar aaaa.

kızlar bu konuya hiç olumlu yaklaşan olmamış şimdiye kadar .dün akşam eşim geldi bellı oda düşünmüşne yapıyorsun gidicn mi dedim tatile şaka yollıu.oda yok dedi beraber gidecez ben bişey anlamam siz olmadan tadı olmaz dedi bende bunu beklıodum ya zaten yani söylemesiniD nasıl sevndim nasıl sevndm ama gitmek istemıom o ayrı eşimde diyo ki büyük oğlum 4 yaşında ve bayaa huysuz bi çocuk eğlenıo falan ama çabuk yoruluo gezmıo falan onu anneannesine bırakıp mı gitsek sadece küçüğü alıp dedi sizce mantıklı mı bu benm aklım oğlumda kalır gidemem dedim ama...:::::::???

ben olsam cocuğumu bırakmazdım cümbür cemaat giderdim

ne aileler görüyorum kaç çocukla tatile çıkıyorlar çok sorun hale getirdiniz ona bakılırsa 2 çocuk var diye eve kapanmanız lazım şehir içinde de dışarı

çıkmamanız gerekir

ya seni gaza getirmek için baştan öyle söylemiştir sen de gidesin diye işe de yaradı bak oğlanı da götür bence

valla öyle oldum zaten ilk çocuum beni çok korkutuyo onla biryerlere gitmek ölüm gibi. küçüğün o kadar sıkıntısı olmuo valla bu arada biri 4 yaşında diğeri 7 ayında sizce ne hallere düşerim ben oralarda bide çok sıcak oluo onu banyo yaptır bunu yıka kendin yıkan bide tesettürlüyüm yanıorum oralarda.

nasıl emzirdiginiz halde oruc tutuyorsunuz ??????? ya allah bile buna razı olmaz siz ne yapıyorsunuz?? emzikli cocugunuz var siz oruc tutacam diyorsunuz ben bunu cok sacma buluyorum!!sizinki kalp ya da seker hastası olup da oruc tutmaya benziyor!!sizin olaganustu durumunuz var bunu allah hos gorur..saglıgınızı ve cocugunuzu dusunun biraz..ne olmus yani borcunu tuttarsınız..evli çiftlerin bile oruc tutmaması hos gorulurken (sonradan borcunu tutmak sartıyla) sişz cocuk emzirirken neden boyle dusunuyorsunuz anlamıs degilim

hepbirlikte gidin işte...
büyük çocuğunuda götür yanında...

Son düzenleme:

Bak eşin de ne güzel yaklaşmış, siz olmadan olmaz demiş. Gidin beraber, ailece dinlenin. Ev tutyorsanız sizin yorgunluğunuz evdekinden fazla olmaz ki. Oğlunuzu da bırakmayın, o da faydalansın denizden güneşten. En çok çocukların ihtiyacı var buna. Siz ibadetinizi yapmak istiyorsanız gene yapın (bence emzirirken oruç tutmayın ama sizin tercihinize de saygı duyarım.). Eşinizden şöyle bir yardım isteyin, size oruçlu tesettürlü zor geliyorsa deniz kenarı, sabahtan denize eşiniz götürsün çocukları, siz uyur dinlenirsiniz. Gelirler birşeyler yersiniz, atıştırma. Karpuz peynir, sandviç. Öğleden sonra da siz çocuklarla evde ilgilenirken, öğlen uykusu uyuturken o denize girer. Akşamları da iftardan sonra yürüyüş yaparsınız. İkiniz de hem dinlenmiş, hem eğlenmiş olursunuz. Biraz olumlu bakın, hayatınızı tatilinizi güzelleştirmeye çalışın. Maddi konuda da demek ki zorlansanız da karşılayabilecek durumdasınız ki gitmek istiyor adam. Yanlış anlamayın ama mızıldamak yerine keyif almaya bakın, çok güzel geçer o zaman tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…