- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
canım ben istesem götürür ama ben zaten her sene ite kaka gidiyordum birde maddi olarak zaten masraf ikiye katlıo biz gelince. şimdi bide çocuk olunca ben artık gitmenin lafını bile etmek istemıorum ama onu gönderme konusunda kararsızım çünkü psikolojik olarakda fiziksel olarakda çok zor bi iş ve sene boyunca hiç sosyalliii yok yani...
kızlar eşim restaurantta usta . sadece ramazan ayında tatil ve her ramazan kafamın etini yer tatil tatil diye üstüne üstelik birde maddi durumumuz yok tatile gidince ordan kıs burdan kıs burnumuzdan geliyor bide haliyle oruç tutamıoruz bu bana çok koyuyo gidincede bir hafta kalıoruz ev kiralayıp evler deseniz pismi temiz mi anlayamıoruz mersin alanya antalya o taraflara gidiyoruz ben zaten tesettürlüyüm denize falan giremıorum zaten yüzmede bilmiorum bir oğlumuz vardı onunda sıkıntısı oluyordu haliyle.bu sene bir oğlumuz daha var artık7. ayının içinde ikisiyle benm gitmem imkansızoldu artık ben bizim adamda gitmez diyordum kı bide maddi durumlar bayaa sıkıştırmıştı bu sene,adam ben gidecem sizide kendi annemlerin yanına bırakıcam 10 gün falan gidecem dedi ben tabi şarteller attı asla dedim gitsen bile ben orda kalmam çok sıkılıorum dedim eşimede kıyamıorum bi aytatili var kvdemler 40 dakkalık bi ilçedeler kendi annemler bize 15dakka aynı şehirdeyiz sizce ne yapmalıyım bu arda adama güvenıorum ama ramazanda onu şeytan dürtüo sankı çok isteklı oluo bazı konularda hani... ne yapsam içim içimi yiyor akıl verin banaaaaaaaaaaaaa:26:
Kusura bakma arkadasim ama yillarca tatile gitmeyenler var, ya da omur boyu tatil nedir bilmeyenler var. Hani bunu neden abartiyorsunuz anlamadim. Bir ramazanda evde otursun dinlensin ne kaybederki esin?
Hem sirf tatil icin Ramazanda oruc tutmamak..bilemiyorum. hem sende evde bos durmuyorsun herhalde dimi? 2 tane cocugun varmis..esinin cani can da seninki patlican mi?
kızlar bu konuya hiç olumlu yaklaşan olmamış şimdiye kadar .dün akşam eşim geldi bellı oda düşünmüşne yapıyorsun gidicn mi dedim tatile şaka yollıu.oda yok dedi beraber gidecez ben bişey anlamam siz olmadan tadı olmaz dedi bende bunu beklıodum ya zaten yani söylemesiniD nasıl sevndim nasıl sevndm ama gitmek istemıom o ayrı eşimde diyo ki büyük oğlum 4 yaşında ve bayaa huysuz bi çocuk eğlenıo falan ama çabuk yoruluo gezmıo falan onu anneannesine bırakıp mı gitsek sadece küçüğü alıp dedi sizce mantıklı mı bu benm aklım oğlumda kalır gidemem dedim ama...:::::::???
ben olsam cocuğumu bırakmazdım cümbür cemaat giderdim
ne aileler görüyorum kaç çocukla tatile çıkıyorlar çok sorun hale getirdiniz ona bakılırsa 2 çocuk var diye eve kapanmanız lazım şehir içinde de dışarı
çıkmamanız gerekir
ya seni gaza getirmek için baştan öyle söylemiştir sen de gidesin diyeişe de yaradı bak oğlanı da götür bence
ah canım ah en çokda bu koyuyor zzaten ben emzirmeme rağman oruç tutucam inş. ama oraya gidince herşey çok farklı oluyor ne oruç ne ramazan var oralarda çok farklı yerler yada ben alışık değilim ondan öyle gelıo ramazan olmasa belki koşa koşa gidecem bide paramız olsa ...
nasıl emzirdiginiz halde oruc tutuyorsunuz ??????? ya allah bile buna razı olmaz siz ne yapıyorsunuz?? emzikli cocugunuz var siz oruc tutacam diyorsunuz ben bunu cok sacma buluyorum!!sizinki kalp ya da seker hastası olup da oruc tutmaya benziyor!!sizin olaganustu durumunuz var bunu allah hos gorur..saglıgınızı ve cocugunuzu dusunun biraz..ne olmus yani borcunu tuttarsınız..evli çiftlerin bile oruc tutmaması hos gorulurken (sonradan borcunu tutmak sartıyla) sişz cocuk emzirirken neden boyle dusunuyorsunuz anlamıs degilim[/QUOT
evli cift derken yeni evlenmiş ve dugunden hemen sonra ramazana denk gelmiş ciftlerin demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?