- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
Ben olsam izin vermem. Kendi tatile giderken sizi kayınvalidenize bırakmak saçma, sizsiz tatile gitmesi apayrı saçma
canım ben istesem götürür ama ben zaten her sene ite kaka gidiyordum birde maddi olarak zaten masraf ikiye katlıo biz gelince. şimdi bide çocuk olunca ben artık gitmenin lafını bile etmek istemıorum ama onu gönderme konusunda kararsızım çünkü psikolojik olarakda fiziksel olarakda çok zor bi iş ve sene boyunca hiç sosyalliii yok yani...
Evli bir erkek yanında ailesi olmadan tatile niye gider,çokmu elzem birşey denize girmesi.Tek derdi yüzmekse ramazan ayı boyunca bir havuza üye olsun çok daha az masraflı olur.
öyle şey olmaz
benim kocam gelip bana böyle bişey dese; "hooooppp" derdim yani
beni anneme bırakacak kendisi gezip tozacak, sanki ben bütün sene gezip tozmuşum gibi
denize girmesen bile git kocanla birlikte, hem çocukların için de iyi olur,
bu bencilliği ona yaptırma, masrafı çok düşünüyosa kendi de gitmesin
kendisi için tatil bütçesi ayıramaz siz bir ailesiniz. Sizsiz plan yapamaz
bende hooooop dedim zaten ama işte şartlar onun işi çok düşündürüyor beni bide kendi annesine bırakacakmış canım benm anneme değil
ah canım ah bende diyorum kozaklıya falan gidelim hem çok yakınız hemde orda ramazan programları var rahat edriz diye ama yok tanışmadan öncede gidiyormuş da askerlii de zaten bodrumda yaptı oralara bi ayrı düşkünlüğü var ben mersinden girecem çanakkaleden çıkacam diyo dün tartıştık kavga etmemek için çok sıktı kendini ben konuştukça bozuuz şu anda ben hiç gitmek istemıorum ki adet dönemime gelse ne fayda iki çocukla sadece hizmetçilik yapmaya gidiyorum oraya bide ev alalım para biriktirelim diyorduk ohhooooo o
yanlış düşünüyorsun. sen kimseye hizmetçilik etmiyorsun ki, eşin ve çocuklarınla olacaksın. ayrıca kendin için de gitmelisin. haşemalar var denize girmek için, al bir tane. yüzme bilmen şart değil, biraz suya girer çıkarsın, eşinden rica edersin biraz seninle birlikte yüzer derin olmayan yerde. çocuklarının da güneşe denize ihtiyacı var. evinin hanımı olarak ağırlığını koru ve unutma ki sen olmasan o adam sudan çıkmış balığa döner
sen eşin bütün sene yoruldugu için buna hakkı var diye düşünüyosun anladığım kadarıyla
ama bütün sene sen de ççocuklarla uğraşıyosun, onun verdiği hayat mücadelesini sen de veriyosun , dolayısıyla onun kadar sen de hakediyorsun bir tatili
ah işte ben de onu diyorum ben kocamla vakıt geçiremıorum kı çocuklarla uğraşmaktan gittiğimiz bişey değil eziyet oluo ikimizede bir çocukla böyleydi iki olunca nasıl olacak bilemıorum tabe.anlayacaanız ben hem maddi hemde manevi olarak (ramazan dlysyla) gitmek istemıorum ama beni ezer de giderse sonuçlar bizimde hiç hoş oşmayacak gitmek konusunda (kendim) çok kararsızım şu anda:26:
evet canım ama ben zaten gitmek istemıorum kı yani tatil işi olmasa benm hiç umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?