Görme engelli abisini kullanarak size yalan söyleyecek arkanızdan gizli iş cevirecek bi adammı yani kimse bunu yapamaz diye düşünüyorum abisini arayıp konuşun olayın gerçeklik payı varmı ondan öğrenin ona göre tavır takınsanız daha sağlıklı olur gibi geldiMerhabalar yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdiden tesekkurler.
Eşimin abisi görme engelli,önümüzdeki hafta işten bir hafta izin alıp yanına gitmesi gerektigini söyledi hatta uf püf yaptı durduk yere iş çıktı gibisinden.Ne işi dedim.Guya abisinin nüfus cüzdanı fotokopisi 15 yıl önce birinin eline geçmiş de, abisinin adına kredi çekilmiş de bundan beş yıl önce kara listeye alınmış da yanlış adres verildiği için abisine ulaşamamışlar da yeni haber gelmiş.Ben bu hikayeye neden inanamadim...Bebeğim ve ben olmadan il dışına cikamazsin dedim çıkmam gerekiyorsa cikarim dedi..Abisine dava actiracakmis guya,o gelsin dedim gerekirse o da gelir dedi..gereknezse de gelsin dedim.Su an konusmuyorum onunla odada bebeğimi uyutuyorum icim içimi yiyor kizlar siz olsanız ne yapardınız ???
Gerekçesi saçma ve yalan geldiği için güvenemiyorumDaha önce güveninizi kıracak ne yaptı?
Merhabalar yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdiden tesekkurler.
Eşimin abisi görme engelli,önümüzdeki hafta işten bir hafta izin alıp yanına gitmesi gerektigini söyledi hatta uf püf yaptı durduk yere iş çıktı gibisinden.Ne işi dedim.Guya abisinin nüfus cüzdanı fotokopisi 15 yıl önce birinin eline geçmiş de, abisinin adına kredi çekilmiş de bundan beş yıl önce kara listeye alınmış da yanlış adres verildiği için abisine ulaşamamışlar da yeni haber gelmiş.Ben bu hikayeye neden inanamadim...Bebeğim ve ben olmadan il dışına cikamazsin dedim çıkmam gerekiyorsa cikarim dedi..Abisine dava actiracakmis guya,o gelsin dedim gerekirse o da gelir dedi..gereknezse de gelsin dedim.Su an konusmuyorum onunla odada bebeğimi uyutuyorum icim içimi yiyor kizlar siz olsanız ne yapardınız ???
Annesi ikisiyle de pek ilgili değil,abisiyle de hiç tanismadik bile desem..ama diretirse abisinin numarasini isteyeyim mantıklıiyi de bu çok kolay ortaya çıkabilecek bir yalan. salak değilse eşiniz yalan olduğunu sanmam.
arayın yarın kv nizi anne geçmiş olsun x abimin başına böyle bir şey gelmiş deyip mevzuya girin.
Annesi ikisiyle de pek ilgili değil,abisiyle de hiç tanismadik bile desem..ama diretirse abisinin numarasini isteyeyim mantıklı
Evliliğimiz sallantidaydi yeni baristik bu aralar suyuna gidiyo da yalanı çok kafami kurcaladi "ozrü kabahatinden büyük "geliyorSiz izin vermeyince gitmeyecek mi sanki
Düğünde yoktular.Annesiyle küs idiler abisini de durumundan dolayı davet bile etmemişti zaten.Bi de şu var :abisi biseyde sıkıntıya düşse milyon kere arar ,ne zamandır da aramadinasıl tanışmadınız? hiç gitmediniz onlar gelmedi düğün dernek vs?
iş değişir şimdi kendisinden istemeyin numarayı. tembihler, başka arkadaşının numarasını verir konuşturur.
abisi kimle yaşıyor? o kişiyle iletişim kurup geçmiş olsun deyin.
Öğretmenim rapor almam gerekir sıkıntı ederler ve sınav zamanıSırf bu konu üzerinden yola çıkıp yorum yapacaksam, engelli bir kardeş söz konusu ise tabi ki sizsiz şehir dışına çıkabilir.
Ha derseniz daha önce böyle şeyler oldu o yüzden güvenmiyorum o zaman haklısınız. Ama bu durumda siz de yanında gidin derdim ben olsam.
Düğünde yoktular.Annesiyle küs idiler abisini de durumundan dolayı davet bile etmemişti zaten.Bi de şu var :abisi biseyde sıkıntıya düşse milyon kere arar ,ne zamandır da aramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?