Siz olsanız izin verir miydiniz?

Marin93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
33
2
18
32
Selam kızlar,

O kadar bunaldım ki yazmadan edemedim.

Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin, çocukluk arkadaşları ile bir tatil planı vardı. Kız-erkek karışık gidiyorlar. Bu zamana kadar her sene bu böyle olmuş... Geçen seneden beri konuşuluyor. Biz bu senenin başında evlenmeye karar verdik zaman planlaması yapıyoruz... 3 ay önce bana rezervasyon yaptıracağını söyledi, gidebilir miyim sorun yok değil mi dedi bende yoo git tabi dedim. Ama aslında beni de davet eder diye düşündüm. Üzerinden 1 ay geçti sürekli bu muhabbet var whatsapp grubu kurulmuş. Bu arada arkadaşlarına da güveniyorum yani en azından arkadaşlarına karşı beni küçük düşürecek bir şey yapacağını düşünmüyorum. Neyse; bi gün dayanamadım beni de davet etmeni beklerdim dedim. O da bu çok önceden yapılmış bir plandı, benim seni davet edebilme gibi bir durumum yok gitme deseydin gitmezdim. Çünkü biz sadece arkadaşlar olarak gidiyoruz dedi. Bundan sonra bir plan yapılacaksa zaten ben seni dahil ederim ya da plan yapmam dedi.Bu konu uzadı uzadı en sonunda adam dayanamadı gitmiyim dicem bu sefer senin kıskandığını düşünücekler bunu istemiyorum sen de gel başımın üstünde yerin var diyorum yok başında çağırsaydın diyosun dedi.

Benim içim huzursuz kendimi adamın hayatında öylesine biri gibi hissettim sürekli sorun üzerine sorun çıkardım.

O da bana sürekli ben seni üzücek bir şey yapmam gidicem gelicem üstelik sana da sordum şimdi burnumdan getirme keşke böyle düşündüğünü bilseydim benim düşünmemi bekleme açıkça söyle gibi şeyler söyledi...

Siz olsanız ne yapardınız? Beklentim yanlış mı?

Soyle cevap vereyim,

Kendini arkadas planlarina sokmaya calisan sevgililer her zaman herkese cok itici gelmistir. Sonucta siz onlarin cok yakin arkadasi degilsiniz, ve cift olan ortam ile arkadas ortami bir olmuyor.

Yani sevgiliniz bastan cagirsa, arkadaslarina karsi yanlis bir hareket yapmis olurdu.

Buraya gelecek kadin erkek karisik tatil elestirisi mesajlarini ciddiye almazsiniz umarim. Zira sorununuz bu degil ve belli ki hayat tarziniz bunu da iceriyor.

Normalde o grupla muhabbetin vs var mı?
Hepsini tanıyor musun?
Aralarında çift var mı?
Başkasının sevgilisi geliyor mu?

Soyle cevap vereyim,

Kendini arkadas planlarina sokmaya calisan sevgililer her zaman herkese cok itici gelmistir. Sonucta siz onlarin cok yakin arkadasi degilsiniz, ve cift olan ortam ile arkadas ortami bir olmuyor.

Yani sevgiliniz bastan cagirsa, arkadaslarina karsi yanlis bir hareket yapmis olurdu.

Buraya gelecek kadin erkek karisik tatil elestirisi mesajlarini ciddiye almazsiniz umarim. Zira sorununuz bu degil ve belli ki hayat tarziniz bunu da iceriyor.

Çocukluk arkadaşları olmasaydı eğer arıza çıkarabilirdim ancak senelerdir bu şekilde süregelmiş ve aileler de görüşüyor gidenlerden evli olanlar da var. Bu sebeple asıl sorunum o değil...

Arkadaşlarıyla sizi tanıştırmadı mı? Kız erkek karışık gidiliyor,sizi de davet etmelilerdi bana göre. Diğer kişiler de sevgilileriyle gelmiyorlarsa ondan bir şey dememiştir.

Normalde o grupla muhabbetin vs var mı?
Hepsini tanıyor musun?
Aralarında çift var mı?
Başkasının sevgilisi geliyor mu?

Hayır tanışmadım, öyle bir fırsat olmadı kendileri de çok sık görüşemiyorlar ama eski bir arkadaşlık olduğu için kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Aralarında çift var evet ama onlarda çocukluktan beri tanışıyorlar. Yani erkek o gruptanmış,
kız lisede dahil olmuş sevgili olduklarında.
Başkasının sevgilisi gelmiyor. Ama bu kadar ciddi sevgilisi olan da yok. :)

Baştan deseydiniz ben de geleyim diye?! Sonucta erkek erkege degiller kizlar da var yani gitmeniz abes olmazdı. Ama bence sevgiliniz istemiyor sizin gelmenizi..

Sonradan ben düşünemedim özür dilerim dedi sen de gel dedi ama ben istemedim. Sonuçta onun düşünmesini istedim öyle zorla dahil olmak istemedim.

Soyle cevap vereyim,

Her harfine katılıyorum.

daha basligi gordugum gibi tatil meselesi dedim.. valla ben de bastan izin vermezdim.. gizli goreve cikan bordo bereli mi bunlar baskasi gelemiyor? bu sıkı arkadas grubu evlendikce nisanlandikca esler de katilsin.. cok sacma.

Hahaha çok güldüm :)) Doğru valla. Son kez yapılıyormuş, bir daha yapılmayacakmış.
Önceden yapıldığı için beni dahil etmeyi dusunmemıs ancak sonrasında pişman olmuş.

Hayır tanışmadım, öyle bir fırsat olmadı kendileri de çok sık görüşemiyorlar ama eski bir arkadaşlık olduğu için kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Aralarında çift var evet ama onlarda çocukluktan beri tanışıyorlar. Yani erkek o gruptanmış,

Bu durumda gitmen gereksiz olurmuş zaten.
Davet edilmen de zira.
Bence boşa arıza çıkarmışsın.

Basta rahatsiz olup yoo git sorun yok demissin. Keske rahatsiz oldugun konuyu bastan soyleyip neden rahatsiz oldugunu guzel bi dille anlatsaymissin. Eger ki gozun kapali guveniyosan gitsin cunku dedigi gibi oteki turlu arkadaslarina ayip olucak plan yapilmis hersey tamam ama son anda ben gelemiyorum demek istemez

Soyle cevap vereyim,

+1

Sonradan ben düşünemedim özür dilerim dedi sen de gel dedi ama ben istemedim. Sonuçta onun düşünmesini istedim öyle zorla dahil olmak istemedim.

O zaman bosver tatsizlik cikartma bos yere.. Bir de eger bir seyi istiyorsan o an söyle. Iliskilerdeki sorun hep burdan çıkıyor. Mesela sana gel demis, yok deme. Tamam deyip git. Çünkü gitmeyecegin icin mutsuz olacaksin.
Her düşündüğünü vaktinde söylersen emin ol daha mutlu olursun ;) esin de seni daha iyi anlar..

O zaman bosver tatsizlik cikartma bos yere.. Bir de eger bir seyi istiyorsan o an söyle. Iliskilerdeki sorun hep burdan çıkıyor. Mesela sana gel demis, yok deme. Tamam deyip git. Çünkü gitmeyecegin icin mutsuz olacaksin.
Her düşündüğünü vaktinde söylersen emin ol daha mutlu olursun :KK66: esin de seni daha iyi anlar..
Katiliyorumm

ciddisini filan karıştırmayın. başka kimsenin sevgilisi gelmiyorsa adamın sizi davet etmemesi normal. siz de başta git demişsiniz.

kusura bakmayın ama şu an siz hatalısınız.

Back
X