Siz olsanız izin verir miydiniz?

bence başta sorun çıkarmayıp sonra arıza çıkarmanda hiç gariplik yok,insnaız,ve siz evlenme aşamasına gelmişsini,öteside yok,ben olsam bana bu teklifi yaptığında izin vermezdım,vermediğim halde giderse terk ederdım,bılıyorum,geçmişte başıma geldi,idrek ayrıldım,şimdi sneın durum şöle sonuçlansa ben kabul ederım,eğer sevgilin tamam deyıp vazgeçerse ve cidden gitmez ise onunla devam et,ama bu durumda giderse kesınlıkle bı dk düşünme ayrıl,bir dk,daha geçen böle bı konudan dolayı benım yanıma gelecekken,sonra gelmeyıp arkadşaının cafesıne giden bırıne benı arkadşaına tercıh edıyorsan güle güle dedim ve dırek bıtırdım,bu kadar net ol kızım

Olay arkadaş gurubum olayı sanki ama konu sahibi beklentide haklı çünkü bir insan evlenmeye karar verdiği kişiden bekler bunu.. Nişanlı kabalık etmiş, her ne kadar önceden planlı ise de nezaketen de olsa sorması yada programını ona göre yapması veya değiştirmesi lazım.. Arkadaşlar önemlidir ama sevgili nişanlı eş adayıda değerlidir..
Konu sahibi, bence sen de kendi tatil planını yap ve bu durumu önemsememeye çalış ve ilişkini gözden geçir..

Güveniyorsan sıkıntı yok bence. Eşle gidilen tatil ve arkadaşlarla gidilen tatil farklıdır bana göre. Sonuçta çift olarak gidince siz el ele kol kola ayrı takılmak isteyeceksiniz, denizde havuzda cilveleşeceksiniz. Arkadaş tatiline eşler gelmesin diyorum :D

kabul edip sonra problem çıkarman yanlış

ama eğer konu erkek arkadaşın olarak sen değil de
erkek arkadaşım izin veriyor arkadaşlarla tatile diye konu açsaydınız herkesin cevabı daha evlenmeden kısıtlamak nedir? takma onu git olurdu

kızlı-erkekli gruıp gitmek isterseniz gidin
ama sevgilinizin sizsiz tatil yapmasında sakınca yok

Neden sorun cikardiginizi anlamadim.
Sevgilisiniz diye dib dibe her yere birlikte gitme zorunlugunuz yok.
Birakin gitsin, daha fazla sorun etmeyin.

Erkek erkeğe gidilen bir tatil olsaydı seni çağırmaması çok normaldi ama madem kızlı erkekli gidiliyor seni kesinlikle çağırması gerekirdi . Seni arkadaşlarıyla beraber ortamına sokmamış . Bu büyük bir sorun. Sebebini araştırmak lazım. İnsan tatilde sevgilisi yanında olsun ister . Bence sebebini araştırıp bul. Seni sevmiyor olabilir yada başka bir çekincesi var

Hayır tanışmadım, öyle bir fırsat olmadı kendileri de çok sık görüşemiyorlar ama eski bir arkadaşlık olduğu için kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Aralarında çift var evet ama onlarda çocukluktan beri tanışıyorlar. Yani erkek o gruptanmış,
kız lisede dahil olmuş sevgili olduklarında.
Başkasının sevgilisi gelmiyor. Ama bu kadar ciddi sevgilisi olan da yok. :)
eski arkadaşlık olsa bile, ciddi düşündüğü sevgilisi tatil planına dahil olsa, seni arkadaşlarıyla tanıştırsa ne olurdu ki?
evlenmeyi düşündüğü insanı arkadaşları için dışlıyor diye düşünürdüm ben ve çok kırılırdım şahsen.

Selam kızlar,

O kadar bunaldım ki yazmadan edemedim.

Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin, çocukluk arkadaşları ile bir tatil planı vardı. Kız-erkek karışık gidiyorlar. Bu zamana kadar her sene bu böyle olmuş... Geçen seneden beri konuşuluyor. Biz bu senenin başında evlenmeye karar verdik zaman planlaması yapıyoruz... 3 ay önce bana rezervasyon yaptıracağını söyledi, gidebilir miyim sorun yok değil mi dedi bende yoo git tabi dedim. Ama aslında beni de davet eder diye düşündüm. Üzerinden 1 ay geçti sürekli bu muhabbet var whatsapp grubu kurulmuş. Bu arada arkadaşlarına da güveniyorum yani en azından arkadaşlarına karşı beni küçük düşürecek bir şey yapacağını düşünmüyorum. Neyse; bi gün dayanamadım beni de davet etmeni beklerdim dedim. O da bu çok önceden yapılmış bir plandı, benim seni davet edebilme gibi bir durumum yok gitme deseydin gitmezdim. Çünkü biz sadece arkadaşlar olarak gidiyoruz dedi. Bundan sonra bir plan yapılacaksa zaten ben seni dahil ederim ya da plan yapmam dedi.Bu konu uzadı uzadı en sonunda adam dayanamadı gitmiyim dicem bu sefer senin kıskandığını düşünücekler bunu istemiyorum sen de gel başımın üstünde yerin var diyorum yok başında çağırsaydın diyosun dedi.

Benim içim huzursuz kendimi adamın hayatında öylesine biri gibi hissettim sürekli sorun üzerine sorun çıkardım.

O da bana sürekli ben seni üzücek bir şey yapmam gidicem gelicem üstelik sana da sordum şimdi burnumdan getirme keşke böyle düşündüğünü bilseydim benim düşünmemi bekleme açıkça söyle gibi şeyler söyledi...

Siz olsanız ne yapardınız? Beklentim yanlış mı?

nasil yani kiz erkek karisik gidecekler diyorsun bunlarin hicbirinin mi sevgilisi nisanlisi veya karisi gelmiyormus ? Gelmesin sonucta sen evlenme karari aldik diyorsun bence sana ben seni kendim davet edemem demesi sacma olmus.

Beklentin yanlis
En basinda cagirsa da gitmemelisin zaten onlar arkadaslar sen tek kalirsin

En başında konuşsaymışsınız keşke. Eğer gitmesine bir tepkiniz yoksa onların planı kendi kendilerineyken seni davet etmemesi normal

ki sonradan dahil olup evlenip tatile çift olarak gelenler de varmış. seni de seneye evleneceği eşi olarak davet edip, o çok kıymetli arkadaşlarıyla tanıştırmayı düşünebilirdi. çekinmesi saçma.

gizli goreve cikan bordo bereli mi bunlar baskasi gelemiyor?

Ay bayıldım cevaba :)))
Şimdi bu sen olsaydın kesin baştan sevgilini dahil ederdin ama erkekler bu konuda odunlar, ben baştan arıza çıkarırdım kıskanç değilim aslında ama kız-erkek karışık gidiyorlarsa bende gidebilirim davet etmesini beklerdim ve Cidde'n kırılırdımda erkek erkeğe gidilse ,aralarında hiç çift olmasa neyse, sevgilinizin cevabı ayrı alakasız olmuş tam arkadaşın dediği gibi :) ne alaka yani önceden girmiş grubada bilmem ne... Eşim halen bensiz bir yere gitmez ,bende onsuz gitmem bi yere gidilecekse eşime sormam bile direk dahil ederim, sevgiliykende böyleydi ararım şuraya gidiyoruz hayatım derim tamam der, sorun olacaksa da gitmem ,eşimde gitmez

Bu arada bizimde eski arkadaş gruplarımız var aramızda nişanlanan, evlenen oluyor ben ve diğer arkadaşlarımız hep çağırırız, eşini ,sevgilini vs da al tanışırmış oluruz hemde hep beraber eğleniriz diye, acaba söyledilerde sevgilin mi söylemedi, kıskanç birimisin acaba sorun çıkaracağından falan mı korkuyor

butatil çok önceden planlanmış oldugu için çocuk haklı gbi geldi ama bundan sonrakilerde sen olmalısın

Sonradan ben düşünemedim özür dilerim dedi sen de gel dedi ama ben istemedim. Sonuçta onun düşünmesini istedim öyle zorla dahil olmak istemedim.
Siz gitmek istemiyorsunuz ama o istiyor. Başta izin vermişsiniz şimdi bozmak olmaz. Madem öyle düşünüp karar verdiniz gelmek istemiyorsunuz bu seferlik tek gitsin. Bundan sonra sizin tavrınızı biliyor ona göre davranır.
Seni götüremem gibi agresif bir tavır sergilememiş sevgiliniz. Ilımlı yaklaşmış bu iyi bir şey. Siz de ılımlı yaklaşın kavga çıkarmayın.

Bu kadar yakın olduğu arkadaşlarıyla tanismamaniz çok garip
çift olan varsa ben de davet beklerdim sahsen
seneye evli olduğunuzda nolacak peki
ayrıca başta kabul ettiyseniz şimdi sorun çıkarmayın

Selam kızlar,

O kadar bunaldım ki yazmadan edemedim.

Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin, çocukluk arkadaşları ile bir tatil planı vardı. Kız-erkek karışık gidiyorlar. Bu zamana kadar her sene bu böyle olmuş... Geçen seneden beri konuşuluyor. Biz bu senenin başında evlenmeye karar verdik zaman planlaması yapıyoruz... 3 ay önce bana rezervasyon yaptıracağını söyledi, gidebilir miyim sorun yok değil mi dedi bende yoo git tabi dedim. Ama aslında beni de davet eder diye düşündüm. Üzerinden 1 ay geçti sürekli bu muhabbet var whatsapp grubu kurulmuş. Bu arada arkadaşlarına da güveniyorum yani en azından arkadaşlarına karşı beni küçük düşürecek bir şey yapacağını düşünmüyorum. Neyse; bi gün dayanamadım beni de davet etmeni beklerdim dedim. O da bu çok önceden yapılmış bir plandı, benim seni davet edebilme gibi bir durumum yok gitme deseydin gitmezdim. Çünkü biz sadece arkadaşlar olarak gidiyoruz dedi. Bundan sonra bir plan yapılacaksa zaten ben seni dahil ederim ya da plan yapmam dedi.Bu konu uzadı uzadı en sonunda adam dayanamadı gitmiyim dicem bu sefer senin kıskandığını düşünücekler bunu istemiyorum sen de gel başımın üstünde yerin var diyorum yok başında çağırsaydın diyosun dedi.

Benim içim huzursuz kendimi adamın hayatında öylesine biri gibi hissettim sürekli sorun üzerine sorun çıkardım.

O da bana sürekli ben seni üzücek bir şey yapmam gidicem gelicem üstelik sana da sordum şimdi burnumdan getirme keşke böyle düşündüğünü bilseydim benim düşünmemi bekleme açıkça söyle gibi şeyler söyledi...

Siz olsanız ne yapardınız? Beklentim yanlış mı?
Canim kimlerle gidecegine bagli birazda eger aralarinda kiz varsa senide cagirabilirlerdi ama erkek erkege ise sorun etme..

Back
X