siz olsaniz kabul eder misiniz?

anne babasıyla tanıştım nereli olduğunu biliyorum. bilezikte şimdi aliriz evlenince borlcari kapatırız hesabindaydi

sadece yapım eki denemeliydim. de da cümleden çıkınca anlam değişirse bu ek olduğu için ayrı yazılmaz profesörler. cok biliyormuş gibi birde dalga geçiyorsunuz
“kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun” “kimlik kartını mı atıyor da biliyorsun” bu iki cümle arasındaki 10 farkı bulunuz.

anne babasıyla tanıştım nereli olduğunu biliyorum. bilezikte şimdi aliriz evlenince borlcari kapatırız hesabindaydi
ortadan neden kaybolmuş pekii?anne babasıyla oturuyorsa koskoca 8 bini nasıl yemişş üstüne de borçlanmış.müsrifimdir ama ben anca yerdim o parayı borçlanmazdım da bekarken

“kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun” “kimlik kartını mı atıyor da biliyorsun” bu iki cümle arasındaki 10 farkı bulunuz.
Kimlik kartı atıyor isimli bir ilçemizdeymiş. Onu diyor aysel. Kimlik kartı atıyorda kalmış biliyorsun, ordan alıver diyor. Anlamıyorsunuz kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…