- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.665
- 1.123
Taylot iç sen de.Ben hep mermidon alıyorum, macecik zararlı diyolla.
cıks majezik.ayselim haklıOnun adı majestik.
Bazen macecik.
Bazen de mazejik.
Ama asla majezik değil !!!!!!! Ünlem ünlem ünlem
Ay çok sağ oll ya valla açık zaten cereyan yapıyorduLiseyi kapatırim gerekirse uzulme sen kuzum
anne babasıyla tanıştım nereli olduğunu biliyorum. bilezikte şimdi aliriz evlenince borlcari kapatırız hesabindaydiaysel sen bunlara bakma kuzum.şimdi son kararın nedir?bu adam seni neden aramamışş uzun süre?telefonsuz mu kalmış?anne babasıyla tanıştın mı?kaç kardeşler?nereliler?sence düğünde kaç bilezik takabilir oğlanın ailesi.önemli olan bunlar
Taylot içemiyom. Alnercik oluyom ambilans geliyo sonna.Taylot iç sen de.
Ahdhshgd
Benim gibi dip nosu 0900 ilen başlayan daktirdan daha mı iyi bileceeen ki ?cıks majezik.ayselim haklı
Hangi borç kumar ?anne babasıyla tanıştım nereli olduğunu biliyorum. bilezikte şimdi aliriz evlenince borlcari kapatırız hesabindaydi
Ohoo bacım dunyanin oluşumunda kalmışsın amaBu adam zaten evli degil miydi?
doğrusunu öğretseneBiraz da sıvayayım diyorsun. Pekiy
“kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun” “kimlik kartını mı atıyor da biliyorsun” bu iki cümle arasındaki 10 farkı bulunuz.sadece yapım eki denemeliydim. de da cümleden çıkınca anlam değişirse bu ek olduğu için ayrı yazılmaz profesörler. cok biliyormuş gibi birde dalga geçiyorsunuz
Bilezikleri alip kumarda yiycek kesinanne babasıyla tanıştım nereli olduğunu biliyorum. bilezikte şimdi aliriz evlenince borlcari kapatırız hesabindaydi
Yoksa adam döndü mü ? Kıyamete doğruOhoo bacım dunyanin oluşumunda kalmışsın ama
Saati 150 gayme. Gel öğreteyim.doğrusunu öğretsene
yok düğün masrafını cikaracakmiscikaracakmisBilezikleri alip kumarda yiycek kesin
ortadan neden kaybolmuş pekii?anne babasıyla oturuyorsa koskoca 8 bini nasıl yemişş üstüne de borçlanmış.müsrifimdir ama ben anca yerdim o parayı borçlanmazdım da bekarkenanne babasıyla tanıştım nereli olduğunu biliyorum. bilezikte şimdi aliriz evlenince borlcari kapatırız hesabindaydi
yalan yanlış daha kendi bilmeyen insana birde 150 tl mi verceğimSaati 150 gayme. Gel öğreteyim.
kumar oynamis ondanortadan neden kaybolmuş pekii?anne babasıyla oturuyorsa koskoca 8 bini nasıl yemişş üstüne de borçlanmış.müsrifimdir ama ben anca yerdim o parayı borçlanmazdım da bekarken
Kimlik kartı atıyor isimli bir ilçemizdeymiş. Onu diyor aysel. Kimlik kartı atıyorda kalmış biliyorsun, ordan alıver diyor. Anlamıyorsunuz kızı“kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun” “kimlik kartını mı atıyor da biliyorsun” bu iki cümle arasındaki 10 farkı bulunuz.
Sorma bende bu sene aldim utandım çıkartamamHocam benimki açık lise diploması ben çıkartmasam olur mu
sen de da yi anlat guzelimKimlik kartı atıyor isimli bir ilçemizdeymiş. Onu diyor ayse kimlik kartı atıyorda kalmış biliyorsun, ordan alıver diyor. Anlamıyorsunuz kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?