- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.665
- 1.123
Aha dayiya sor AyselOnlar da, aysel. Da yine ayrı
e madem anlamışsın niye bu adam da ısrar ediyorsun?bu bence sadece kumar oynamıyor ilerde aldatır da seni.kredi de çektirir .maaş hesabını da ister maaş kartına da el koyar demedi demesonra şaka yaptima ceviriyor. ama eminim köprüyü geçene kadar boyle yaptığıns
burda ki de ayrı miAysel bence yeterince madara ettin kendini ama sen bilirsin yine de. Bak burada de ayrı, neden çünkü o güzide bir bağlacımız
ya ben sağlıklı düşünemiyorum yalnızlık beni dibe çekiyor cok yoruldum artike madem anlamışsın niye bu adam da ısrar ediyorsun?bu bence sadece kumar oynamıyor ilerde aldatır da seni.kredi de çektirir .maaş hesabını da ister maaş kartına da el koyar demedi deme
Buradaki olacak. O -ki de bağlaç değil ekburda ki de ayrı mi
Aysel 150 tl attı galibaBuradaki olacak. O -ki de bağlaç değil ek
Burda ki değil burdaki.burda ki de ayrı mi
bazı insanlar onu yapacaklar, yapmadan huzura kavuşamaz.valla bir kişiyi yanlıştan döndürsem kar kardır.
bak ilk defa bunu doğru dedin aferin sana. ama diğer yazdıkların komik duruma düşüyorsun ona gore istediğin kadar dalga geçerek iste geçmeye çalış doğru tek amaBuradaki olacak. O -ki de bağlaç değil ek
Ay kaptırdım kendimi bedava ders veriyorum. Ekmek teknem bunlar benimAysel 150 tl attı galiba
İşte hep kudr yüzünden üç kuruş içinAysel evde yatiyorum dersen de bitisik, ev de yaniyor dersen de ayri, butun soru ekleri ayri yazilir, ay icim sisti, dilbilgisi dersine dondurdunuz olm burayi
yalnız da yaşanır.sanki 60 70 yaşındasın da yalnızım da yalnızım diye bir tutturdun.böyle adamlarla olacağına yalnızlığın sefasını sür.kucağında 1 2 çocukla boşanmış kadın olarak yalnız yaşamak çok daha zor bu ülkedeya ben sağlıklı düşünemiyorum yalnızlık beni dibe çekiyor cok yoruldum artik
Hayır arkadaşım bilmek ve yormak o kelimeler. "sun" eki kaynaştırma. Bilmiyorsanız yazmayın yalan yanlış ya.Bence bilmek ve sunmak kelimeleri birleşerek biliyorsun kelimelerini oluşturmuş orda. "Yor" ise hayır anlamına gelen "yo" sözcüğüne kendini geniş zaman sanan ama aslinda geçmişi anlatan r eki ekleyerek oluşmuş bir ekimsi orda. Ayseli yanlış yonlendirmeyelim lütfen. Zaten gugıla bakarsa dediğimin doğru olduğunu görecektir.
Aysel gel sana indirim yapayım da şu yaşından sonra öğren bari dilini. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp aysel.bak ilk defa bunu doğru dedin aferin sana. ama diğer yazdıkların komik duruma düşüyorsun ona gore istediğin kadar dalga geçerek iste geçmeye çalış doğru tek ama
bunun farkındayımyalnız da yaşanır.sanki 60 70 yaşındasın da yalnızım da yalnızım diye bir tutturdun.böyle adamlarla olacağına yalnızlığın sefasını sür.kucağında 1 2 çocukla boşanmış kadın olarak yalnız yaşamak çok daha zor bu ülkede
Ben de olmasam, menajere ihtiyacın olursa ara bebeyim bu da kartımAy kaptırdım kendimi bedava ders veriyorum. Ekmek teknem bunlar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?