siz olsaniz kabul eder misiniz?

sonra şaka yaptima ceviriyor. ama eminim köprüyü geçene kadar boyle yaptığıns
e madem anlamışsın niye bu adam da ısrar ediyorsun?bu bence sadece kumar oynamıyor ilerde aldatır da seni.kredi de çektirir .maaş hesabını da ister maaş kartına da el koyar demedi deme

e madem anlamışsın niye bu adam da ısrar ediyorsun?bu bence sadece kumar oynamıyor ilerde aldatır da seni.kredi de çektirir .maaş hesabını da ister maaş kartına da el koyar demedi deme
ya ben sağlıklı düşünemiyorum yalnızlık beni dibe çekiyor cok yoruldum artik

İnanma canım asla bırakmaz o adam kumarı
Senlede para için konusuyor evlenmek istiyor

siz Olsanız kabul eder misiniz demiştin başlıkta aysel. Sen bizden habersiz ne ara adım attın da bluzuna laf etti aysel kocan gibi, ne gerek var demeler? Bi de bu adamlarla hangi ara görüşüyorsun?Hergün sabah akşam bi başlıktasın

ya ben sağlıklı düşünemiyorum yalnızlık beni dibe çekiyor cok yoruldum artik
yalnız da yaşanır.sanki 60 70 yaşındasın da yalnızım da yalnızım diye bir tutturdun.böyle adamlarla olacağına yalnızlığın sefasını sür.kucağında 1 2 çocukla boşanmış kadın olarak yalnız yaşamak çok daha zor bu ülkede

Hayır arkadaşım bilmek ve yormak o kelimeler. "sun" eki kaynaştırma. Bilmiyorsanız yazmayın yalan yanlış ya.
Ayrıca hayır anlamına gelen "yo" sözcüğü çekim ekidir, eklendiği sözcüğü isim ya da fiil yapar kafasına göre.
Bir de cümlenizin sonunda "görecektir" yazmışsınız ama kip eki kullanmamışsınız. "Görecektirimis" yazmalıydınız.

bak ilk defa bunu doğru dedin aferin sana. ama diğer yazdıkların komik duruma düşüyorsun ona gore istediğin kadar dalga geçerek iste geçmeye çalış doğru tek ama
Aysel gel sana indirim yapayım da şu yaşından sonra öğren bari dilini. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp aysel.

bunun farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…