siz olsaniz kabul eder misiniz?

Hiç kafanız karışmasın. Sizi yolunacak tavuk gözünde görüyor. Ayrıca sevgilisiniz ikinizin de birikimi olabilir. Size sormasına gerek yok kendi birikimini harcarken.
Sonradan çok üzülürsünüz sakın kabul etmeyin. Yolun başındayken bitmiş bir ilişkiyi tekrar etmenin anlamı yok. Onun gözü sizde değil sizin birikiminizde doyumsuz bir adam

Evlenirdim hem de yıldırım nikahıyla. İlk geceden de hamile kalırdım. Ohh mis

Amaci ne mi, siz bizimle dalga geciyorsunuz herhalde. Evlenilmez oldugunu bizden duymaniz şart değil sanirım birey olarak bunu anlayin yani bir zahmet. Adam evlenme benle diye bagirmiş davranişlarıyla

ya git başımdan ban yemeyecegimi bilsem senin o güzel agizinin payını verirdimde hic umrumda değilsin tatlım cok zeki sanma kendini
Sanmıyorum, zeki olduğumu biliyorum aysel.

Şahane bi fikrim var. Resmi nikah yapmadan evlen. Böylece babandan kalan maaşı almaya devam edersin. Adamın maaşı da iyiymiş gül gibi geçinir gidersiniz.

yorumlarını zekice bulduğum üyelerden birisiniz

işte bende bunu düşünüyorum acaba boyle mi. birde işi bırakacağım falan diyor

Sanmıyorum, zeki olduğumu biliyorum aysel.

Şahane bi fikrim var. Resmi nikah yapmadan evlen. Böylece babandan kalan maaşı almaya devam edersin. Adamın maaşı da iyiymiş gül gibi geçinir gidersiniz.
Aha soktun aklına hahajaj

Sanmıyorum zeki olduğumu biliyorum aysel.

sen benim çalışmadığını nerden çıkardın. zeki olduğundan emin olan bir tek sensin ben zeka görmüyorum. iftira atmak zeka sayılmıyor başka bir şeye giriyorda bir sözlüğe bak. arız dolusu şeyler yazardimda sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…