körler sağırlar birbirini agirlaryorumlarını zekice bulduğum üyelerden birisiniz
başkanım ban yemeyin, sonra topikte dumanla haberleşmek zorunda kalıyoruz :)Aha soktun aklına hahajaj
"Arız dolusu" ne demek?sen benim çalışmadığını nerden çıkardın. zeki olduğundan emin olan bir tek sensin ben zeka görmüyorum. iftira atmak zeka sayılmıyor başka bir şeye giriyorda bir sözlüğe bak. arız dolusu şeyler yazardimda sana
öyle olsa başka kişilerde denk geldi kimsenin parasında gözüm yokEvleneyim yeter diyorsunuz
La iki ay çalışacam yetim maaşım kesilir mi diye konu açan ben miydim ki? Bak kafam karıştı şimdisen benim çalışmadığını nerden çıkardın. zeki olduğundan emin olan bir tek sensin ben zeka görmüyorum. iftira atmak zeka sayılmıyor başka bir şeye giriyorda bir sözlüğe bak. arız dolusu şeyler yazardimda sana
burda zeki olduğunu iddia edenler anladı canim seni ilgilendirmiyor o yuzden"Arız dolusu" ne demek?
körler sağırlar birbirini agirlar
Adamın parası yok ki ? Sizin serdiniz de para değil zaten. Evleneyim yeterli modundasınız. Bu kafadan çıkmadıpınız sürece böyle çapsız adamşar etrafınızda olmaya devam edeceköyle olsa başka kişilerde denk geldi kimsenin parasında gözüm yok
o o zaman actigim konuydu olur billah çalışmayacağım zorunluluğu mu geldi. sende karışacak pek malzeme yok aslindaLa iki ay çalışacam yetim maaşım kesilir mi diye konu açan ben miydim ki? Bak kafam karıştı şimdi
Sen benim fikrimi bir düşün bence, gayet mantıklı bir seçenek.
adamın aslında iyi maaşı varAdamın parası yok ki ? Sizin serdiniz de para değil zaten. Evleneyim yeterli modundasınız. Bu kafadan çıkmadıpınız sürece böyle çapsız adamşar etrafınızda olmaya devam edecek
tamam bende alamayacağını düşünerek zaten açıklama yapma gereği duymadım sen anlayacağın yere bakmışsın iste
Ne yazmaya çalışıyorsun acaba?o o zaman actigim konuydu olur billah çalışmayacağım zorunluluğu mu geldi. sende karışacak pek malzeme yok aslinda
ona inançlı mi demistim burdakiler iyi senaryo yaziyorAysel bence sen evli olanın boşanmasıni bekle, o inançlı bir beydi, bunu gözüm tutmadı benim.
Neyi alamıyorum? Alabilirim ben param var az biraztamam bende alamayacağını düşünerek zaten açıklama yapma gereği duymadım sen anlayacağın yere bakmışsın iste
tdk ya sor canımNe yazmaya çalışıyorsun acaba?
Bu adam mı iyi Ayseladamın aslında iyi maaşı var
borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi
ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk
Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş
Senin arizina arizina saplak atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?