- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.665
- 1.123
Hep sen mi sallayacaksin.sallaması bedava
Az da bize bırak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep sen mi sallayacaksin.sallaması bedava
yok gulum sen kıskanma sonraKıskandın mı çenn
yani insanların yıllarca kpss ye girip girmek istediği işi bu paçalarından borç akan adam bırakmayı düşünüyor ha?ben yemedimm ayselllldevl
devlet sektorunde
Eğleniyoruz şurada biraz, senin zekan ve yetenekleri üzerine, aşk olsun.tamam canim ok yalan yanlış konuya yorum niye yaziyorsunki git kitap oku
Umutsuz gelirse özür dileyecem, ondan beteri de varmışDaha ne kadar saçmalayabilirsin diyorum ama her mesajın bir diğerini aratacak düzeyde Aysel.
Yalan dolan konular açınca ne yazdığını unutuyorsun muhtemelen, senin işinde zor.
Not tut bence bir kağıda, kıvırman daha kolay olur.
işte aranan itirafffsallaması bedava
kafadan sallayanlar grubuAysel sen sevgilini evli biriyle boynuzlayıp yine o sevgiline mi dönmeye uğraşıyorsun?
Bi seni, bi de zorunlualandı galiba üyelik adı, o kişiyi anlamıyorum cidden. Erkeksiz duramıyorsuz, durdurmuyorlar.
Maaşı iyi maaşı iyi, büyük harflerle yazınca 14-20 bin falan kazanıyor sandım yahu.O kadar da iyi değil günümüz şartlarında
altın zengini arkadaş teşrif etmiş, zengin insan konunun üstüne gelirmiş :)yani insanların yıllarca kpss ye girip girmek istediği işi bu paçalarından borç akan adam bırakmayı düşünüyor ha?ben yemedimm aysellll
Bedavayi duydun geldin de mi ahdbsvsvişte aranan itirafff![]()
kpss ile girdiğini kim diyor herşeyi kendi çapınızda dusunuyorsunuzyani insanların yıllarca kpss ye girip girmek istediği işi bu paçalarından borç akan adam bırakmayı düşünüyor ha?ben yemedimm aysellll
Evlen Aysel evlen. Daha iyisini bulamazsın, bulsan da anlamazsın. Evlen bununla. Sen evlen ki, iyisinin başına hasbelkader sarmasın.eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Kız dedim ya nefes alması bence ideal koca olduğunu gosteriyor sen öyle secmedin miİyiden kasıt ne ayselsu?
yok adamın maaşı cidden iyi 8000 .ülkenin yarısı asgari ücret alıyor.ama öyle bir adam yok ha varsa da aysel e talip değil ondan eminimmMaaşı iyi maaşı iyi, büyük harflerle yazınca 14-20 bin falan kazanıyor sandım yahu.
ne kadar kazaniyorsunMaaşı iyi maaşı iyi, büyük harflerle yazınca 14-20 bin falan kazanıyor sandım yahu.
Kiralık katil mi?kpss ile girdiğini kim diyor herşeyi kendi çapınızda dusunuyorsunuz
şimdi ne iş yaptigini derim oturur ağlarsın kendi çapında dusunmeyok adamın maaşı cidden iyi 8000 .ülkenin yarısı asgari ücret alıyor.ama öyle bir adam yok ha varsa da aysel e talip değil ondan eminimm![]()
Kpss ile girilmeyen devlet işi ne ola ki? Aydınlat bizi aysel biz de girekkpss ile girdiğini kim diyor herşeyi kendi çapınızda dusunuyorsunuz
Onun maaşı önemli değil de sevgilisi var onun baya da iyiler beraber yaşadıkları dönem de oldu. Anlarsın yasen
ne kadar kazaniyorsun