öyle bir kadro mu acilmisKiralık katil mi?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir kadro mu acilmisKiralık katil mi?![]()
ben işsizim .aysel benden zengünnn.eş adayı da seküz bünnn alıyormuşş hemi de.altın zengini arkadaş teşrif etmiş, zengin insan konunun üstüne gelirmiş :)
6.200 ben kazanıyorum, çok kolay geçiniyorum diyemem bacım. Sevdiceğim de o civarda, aynı meslekteyiz. İkimizin maaşıyla sürünmesek de yaşarız diyoruz biz. Paranın değeri kalmadı maalesefsen
ne kadar kazaniyorsun
Oturup ağlayacağımız işi yapan adam 8 bin maaş almaz yalnız ayselgül. Kendi küçük dünyanda adamı nereye koyduysan artıkşimdi ne iş yaptigini derim oturur ağlarsın kendi çapında dusunme
bende nerde kaldı dedimEvlen Aysel evlen. Daha iyisini bulamazsın, bulsan da anlamazsın. Evlen bununla. Sen evlen ki, iyisinin başına hasbelkader sarmasın.
Büyük harflerle adamın maaşı iyi denecek kadar da değil benceyok adamın maaşı cidden iyi 8000 .ülkenin yarısı asgari ücret alıyor.ama öyle bir adam yok ha varsa da aysel e talip değil ondan eminimm![]()
ne iş yapıyor yazabilir misin?ağlayasım var da bu geceşimdi ne iş yaptigini derim oturur ağlarsın kendi çapında dusunme
Kumarhane kackini mi ?şimdi ne iş yaptigini derim oturur ağlarsın kendi çapında dusunme
yoo işinden yana demedim şahıs oyle bir memur olamaz vs dedi de işi oyle kıskanılacak iş degil zor bir isOturup ağlayacağımız işi yapan adam 8 bin maaş almaz yalnız ayselgül. Kendi küçük dünyanda adamı nereye koyduysan artık![]()
pecete hazırla yazacagm siz bence halinize ağlayın eli boşverinne iş yapıyor yazabilir misin?ağlayasım var da bu gece![]()
Maliye bakanı?yoo işinden yana demedim şahıs oyle bir memur olamaz vs dedi de işi oyle kıskanılacak iş degil zor bir is
Maliye bakanı?
E kpss olmadan memur olamaz diyoruz işte.yoo işinden yana demedim şahıs oyle bir memur olamaz vs dedi de işi oyle kıskanılacak iş degil zor bir is
valla sitede beni bilenler bilir hiç kocamdan şikayet konusu açmadım.ama senin tonla erkekler tarafından nasıl kandırıldığına dair konun varrrpecete hazırla yazacagm siz bence halinize ağlayın eli boşverin
Alesle girilen uzmanlik kadrolari olabilir ama onda da 8bin dusuk kalir maas icin.Kpss ile girilmeyen devlet işi ne ola ki? Aydınlat bizi aysel biz de girek![]()
ayy boşver yorma kafani tdk ya sor çıkar belki biseyE kpss olmadan memur olamaz diyoruz işte.
Ne renk ki ?hic gülesim yoktu yok baya baya zor işi beyaz gömlekli degil yani
konu açmadığın mükemmel hayatın olduğu anlamına gelmiyor. o da benim safligim iste kendimi öven degil gömen konulara karisiyorumvalla sitede beni bilenler bilir hiç kocadamdan şikayet konusu açmadım.ama senin tonla erkekler tarafından nasıl kandırıldığına dair konun varrr![]()
nasıl yaben işsizim .aysel benden zengünnn.eş adaı da seküz bünnn alıyormuşş hemi de.
Cevab veremediayy boşver yorma kafani tdk ya sor çıkar belki bisey