- 10 Nisan 2014
- 42.597
- 113.990
- 798
torpille mi girdi?kpss siz nasıl memur olacak başka?kpss ile girdiğini kim diyor herşeyi kendi çapınızda dusunuyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
torpille mi girdi?kpss siz nasıl memur olacak başka?kpss ile girdiğini kim diyor herşeyi kendi çapınızda dusunuyorsunuz
Beyaz yakadir o gomlek olmaz kultur bombasi Aysel.hic gülesim yoktu yok baya baya zor işi beyaz gömlekli degil yani
birinci şık hariç hepsi doğrunasıl ya
ama sizin aylık evin kirası o kadar değil miydi , yurtdışından eşya getirten , borsacı insansın sen. mümkün değil :)
Çöpçü mü kızhic gülesim yoktu yok baya baya zor işi beyaz gömlekli degil yani
PembeNe renk ki ?
Valla bir ara deli gomlegi bile geçti aklımdanBeyaz yakadir o gomlek olmaz kultur bombasi Aysel.
neyseki ben malımla mulkumle boburlenip burda kendimi bambaşka tanitmiyorumnasıl ya
ama sizin aylık evin kirası o kadar değil miydi , yurtdışından eşya getirten , borsacı insansın sen. mümkün değil :)
Valla elindeki bu kumarhane kackini ile neyin boburlenmesi kız Aysel ?neyseki ben malımla mulkumle boburlenip burda kendimi bambaşka tanitmiyorum
Benim malımda mûlkümde kocam oda bu kadar çırpınmana rağmen sende yok baya baya zenginim yanineyseki ben malımla mulkumle boburlenip burda kendimi bambaşka tanitmiyorum
övmeye başla kendini.vallahi de destek atacağım sana sözkonu açmadığın mükemmel hayatın olduğu anlamına gelmiyor. o da benim safligim iste kendimi öven degil gömen konulara karisiyorum
aslında baya maaşı var ama para biriktirme vs sıfır
Siz Bence terapi alın valla normal degilsiniz tedavi ihtiyacınız var yani bi insanın hayatında hiç mi düzgün insan olmaz ve ömrünüzü b.. K yoluna harcamaya çok isteklisiniz anlaşılan şu durumda bile acaba diye düşünüyorsanız bu adamlaeski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Çöpçü mü kız
boburlendigimi kim uydurdu onunda kaydını atarsan sevinirimValla elindeki bu kumarhane kackini ile neyin boburlenmesi kız Aysel ?
10 bin olabilir . maşallah diyelim nazar değmesin . Allah daha çok versin, sayamayacak kadar paran olsun :)birinci şık hariç hepsi doğru![]()
Aha dayiya sorboburlendigimi kim uydurdu onunda kaydını atarsan sevinirim
Kocamla ilgilendim de az.bende nerde kaldı dedim
Güneş pembesiNe renk ki ?
tam olarak hangi olumlu tarafı aklınızı karıştırdı? ben göremedim de