- 30 Aralık 2009
- 23.379
- 92.700
- 1.123
Akil akıl gel g...me takıl demişler Aysel.bende evli olduğunu bilerek görüştüm diye yazmıyorum sizin gibi düşüne tekme vurmaya hazır insanlardan akıl almaya çalışıyorum bende iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akil akıl gel g...me takıl demişler Aysel.bende evli olduğunu bilerek görüştüm diye yazmıyorum sizin gibi düşüne tekme vurmaya hazır insanlardan akıl almaya çalışıyorum bende iste
E çünkü kumarda yiyor ve içiyordurheh iste bu durum var adamın maaşı zamanında ev almaya falan musaitken ayın sonunu zor getiren biri
böyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorumaaa kadınlara kızlara yediriyordur maaşını.tüh tühhhhhh![]()
![]()
daha üye olalı 2 ay olmadı kaç tane konu açtın.nasıl vaktin yok?hi oyle sabah akşam.burda durup.millete yorum yazmayı bekleyecek vaktim bile yok
Nerdeyse 12 yıllkk üyeyim o kadar konum yok olanlarda geyikE sabah akşam konu açıyosun ya. İki gün önce bdv ilk sayfada 3 konun vardı ayselnur![]()
Kumar oynuyor mu, oynamıyorsa bizimle değilsin katip.
Ayselsu değil miydi abdbavsvsabdbavsvsE sabah akşam konu açıyosun ya. İki gün önce bdv ilk sayfada 3 konun vardı ayselnur![]()
dini yorum yapmak yasahhhh sitede.bak mune yi çağırırımmm haaaböyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorum
benimde aklıma direk bu geldiİşte şimdi tam oldu. O evde oturur hanım gibi siz çalışırsınız. Allah ım böyle erkekler deli ediyor beni![]()
Yukarda birilerine gönderiyor dedin, pekala kadınlar olabilir Aysel, bi düşün. Ya da düşünme, evlenmek isteyen adam bulmuşsun, bas gitsin nikahı ya.böyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorum
lütfen diğer yorumları da okuyun :)Mesajın yarısını okumamışimdir. Koşarak uzaklaşın!!! Sakın ona kanmayın sakınnnnn!
dini yorum yapmadığımi sende biliyorsun istediğini dusun düşünce özgürlüğü var sonuçta. istediğin şekilde iftira at senin düşüncen seni ilgilendirirdini yorum yapmak yasahhhh sitede.bak mune yi çağırırımmm haaa![]()
Hepsini ben yiyom.Kumar oynuyor mu, oynamıyorsa bizimle değilsin katip.
Verdiği cevaba göre değişiyor o. Her kişiliğine farklı bir isim verdim ayselinAyselsu değil miydi abdbavsvsabdbavsvs
E şimdi ağzı çok bozuk yazmadın mı?tatlı dillidir
hâklisinizÇok iyiyimiş para olunca sizi unutuyor. Parasız kalınca sizi arıyor.evliilikte gözü de yok sizden habersiz altınları da yemiş. Sizin fikrinizin bir önemi yok. Kaldı ki yatırım için farklı bir yere kullanacak olsa bile sorulur.bir de en kötü yerde harcamış. Bence istediği siz değil paranız. Direk maaş kartınızı verseniz yok demez adam. Hala bununla ömür geçirmeyi mi düşünüyorsunuz. Öyle yüksek maaşla iki kuruş biriktiremeyen sorumsuz biri olduğunu görün lütfen
Yalan söylemek hakkında ne düşünüyorsunuz Aysel Hocam??böyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorum
kandırmak bahabinda demek istedimE şimdi ağzı çok bozuk yazmadın mı?
Yanlış anlama ama bunu soruyor olman bile saçma çünkü açık açık ben seni ileri de üzeceğim afedersin pisliğin önde gideniyim diyor yanieski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.