siz olsaniz kabul eder misiniz?

aaa kadınlara kızlara yediriyordur maaşını.tüh tühhhhhh :işsiz: :KK12:
böyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorum

böyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorum
dini yorum yapmak yasahhhh sitede.bak mune yi çağırırımmm haaa :işsiz:

Yukarda birilerine gönderiyor dedin, pekala kadınlar olabilir Aysel, bi düşün. Ya da düşünme, evlenmek isteyen adam bulmuşsun, bas gitsin nikahı ya. 😬😁😬😁

Çok iyiyimiş para olunca sizi unutuyor. Parasız kalınca sizi arıyor.evliilikte gözü de yok sizden habersiz altınları da yemiş. Sizin fikrinizin bir önemi yok. Kaldı ki yatırım için farklı bir yere kullanacak olsa bile sorulur.bir de en kötü yerde harcamış. Bence istediği siz değil paranız. Direk maaş kartınızı verseniz yok demez adam. Hala bununla ömür geçirmeyi mi düşünüyorsunuz. Öyle yüksek maaşla iki kuruş biriktiremeyen sorumsuz biri olduğunu görün lütfen

Çok iyiyimiş para olunca sizi unutuyor. Parasız kalınca sizi arıyor.evliilikte gözü de yok sizden habersiz altınları da yemiş. Sizin fikrinizin bir önemi yok. Kaldı ki yatırım için farklı bir yere kullanacak olsa bile sorulur.bir de en kötü yerde harcamış. Bence istediği siz değil paranız. Direk maaş kartınızı verseniz yok demez adam. Hala bununla ömür geçirmeyi mi düşünüyorsunuz. Öyle yüksek maaşla iki kuruş biriktiremeyen sorumsuz biri olduğunu görün lütfen
hâklisiniz

Yalan söylemek hakkında ne düşünüyorsunuz Aysel Hocam??

eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Yanlış anlama ama bunu soruyor olman bile saçma çünkü açık açık ben seni ileri de üzeceğim afedersin pisliğin önde gideniyim diyor yani :D Sen hala kafam karışıyor der kabul etme eğiliminde bulunursan ileri de yaşayacaklarına hiç üzülme derim. Çünkü çok canını yakar ki kumardan bahsediyorsun öyle hafife alınacak bir şey değil kumar uyuşturucu gibi bi bulaşan bir daha kopamıyor zaten şuan oynayıp oynamadığını bile bilemezsin. Sana sürekli paradan bahsediyor seni soymanın derdinde gibi geldi bana :D Şuan o karakteri hayal edebiliyorum az çok insan zaten aşık olsa bile bu tarz sorularından soğur sevgisi biter çünkü niyeti belli. Yazık etme kendine bence ben direk engellerdim :)

Back
X