siz olsaniz kabul eder misiniz?

Yanlış anlama ama bunu soruyor olman bile saçma çünkü açık açık ben seni ileri de üzeceğim afedersin pisliğin önde gideniyim diyor yani :D Sen hala kafam karışıyor der kabul etme eğiliminde bulunursan ileri de yaşayacaklarına hiç üzülme derim. Çünkü çok canını yakar ki kumardan bahsediyorsun öyle hafife alınacak bir şey değil kumar uyuşturucu gibi bi bulaşan bir daha kopamıyor zaten şuan oynayıp oynamadığını bile bilemezsin. Sana sürekli paradan bahsediyor seni soymanın derdinde gibi geldi bana :D Şuan o karakteri hayal edebiliyorum az çok insan zaten aşık olsa bile bu tarz sorularından soğur sevgisi biter çünkü niyeti belli. Yazık etme kendine bence ben direk engellerdim :)
elbetteki para konusu olunca soğuyorum

lütfen diğer yorumları da okuyun :)
ilk konu açtığında öyle farklı anlattı ki kendini olayları yeminle üzüldüm .yalnızım dedi aile sorunlarım var dedi evli adamı farklı anlattı destek oldum grubumuza bile çağırdım.fena kandırılmışımm ama diğer konuları açtıkça anladımm

böyle olmadığına eminim çünkü bunu yapacak fırsatı yok bunuda yine çizip insanlar hakkında bilmeden iftira atmak ne kadar günah biliyor musunuz neyse bilsenizde sizin umrununuzda olacağını pek sanmıyorum
Kardeş madem dindar birisin senin ne işin var geçmişi veya şuanı da kumar olan biriyle? Hala ihtimal veriyorsun farkında mısın?

ilk konu açtığında öyle farklı anlattı ki kendini olayları yeminle üzüldüm .yalnızım dedi aile sorunlarım var dedi evli adamı farklı anlattı destek oldum grubumuza bile çağırdım.fena kandırılmışımm ama diğer konuları açtıkça anladımm
Benim anam gibisin sen. Ona da sürekli acıma yetime ..... diyorum 😂

hayır sana cevap verince isine gelmedi. O kadar üzülüyorum ki burda kafasına gore yazıp çizip bilmeden yorum yapanlara gruptan çıkarabilirsin sorun değil. en nefret ettiğim şey iyiliği basa kalkmak.

Back
X