siz olsaniz kabul eder misiniz?

Canm benim kumar cok cok kotu bir alışkanlık ben vazgececegne hadda vazgectigne inanmyorm maasini napıyor yanlız bir adam? Neden bikriktirmiuor kendi yemiyorsa baskasina yediriyor ya da kumar oynuyor.evli cocuklu ayrildim durumlari olmasinn bence vaz gec 5 yıllık evliyim ve daha simdiden edindigim tecrubeye dayanarak canni sıkani hayatindan direk cikaracaksin seni dusundurmemeli
Biz de dedik canni sikani at kenara hadda ve hadda hic bakma yüzüne diye ama işde adam yapım eki getirmiş bayramda hediye diyesiye. Kanmış bizimkisi de hadda inanmış.

Aysel ben olsam hemen evlenirim.
Sen de evlen Aysel.
Kaçırma bu adamı Aysel.
Yapış yakasina Aysel.
Kap bu adamı Aysel.
Kimseye bela etme Aysel.
Onun dilinden en iyi sen anlarsin Aysel.
Aysel de Aysel :p
Ahahahahaaa kahkaha attım gece gece, sen çok yaşa emi :KK70: :KK70: :KK70:

sadece yapım eki denemeliydim. de da cümleden çıkınca anlam değişirse bu ek olduğu için ayrı yazılmaz profesörler. cok biliyormuş gibi birde dalga geçiyorsunuz
Ünlem daktiri Aysel konu unlem olunca kafanın hiç karismamasini neye borçluyuz ?

eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Evlenmem

şöyle yapıyor ayrıntıya girmedim çok fazla karışmasın diye. kendisi de benim kuzenim yani üçümüz de kuzeniz aslında akraba evliliği diye dalga geçiyorum arada onlarla :KK70: Çocuk anne babasına aşırı düşkün ama böyle abartılı seviye de olanlardan babacım babacım diye gezen evlat ilgi de göremedikçe daha da göze girmek için çabalıyor. Babasının da köyde arsası var ama bi olay oldu borca girdiler battılar yani inekleri koyunları arsayı sattılar sürekli onun borcunu ödüyor sürekli inek alıp yerini doldurmaya çalışıyor ama borca girmeleri de babalarının hatası tövbe haşa öyle anne baba düşman başına evladıma yük olmayayım diyenlerden değil aksine evlattan para koparmaya çalışanlardan birde bu astsubay dediğimiz osman sürekli araba değiştiriyor sözde kar etmek için yapıyor zarar ediyor öyle kumarı alkolü yok çok şükür fakat huyunu da suyunu da asla sevmem karısına saygı göstermez sürekli köye ailesine hizmet ettirmeye götürür benim güzelim kuzenim iyi üniversitede iyi bölüm bitirdi bi sene daha bekleseydi kızı atanırdı bile ama ona bile müsade etmedi. İşin özü şu aslında eğer saygısı yoksa bir erkeğin sana karşı geleceğini hayallerini umursamıyorsa senin düşüncelerini geçiştirip kendi kafasına göre davranıyor ağzından çıkana dikkat etmiyor seni hizmetçi gibi görüyorsa geçmiş olsun nur topu gibi şerefsizimiz oldu :KK70: Ben kuzenime de dedim etme yapma aşıkta değilsin şimdiden seni azarlıyor cimri olduğu da belli sıkıntı yaşarsın bu görmezden geldiğin şeyler şimdi sana küçük geliyor ama evlilik şakaya gelmez mutsuzluktan boşanamazsında ha deyince dedim ama tabi onun kararı şimdi dile bile getiremiyor hayal kırıklığını ama hastalıktan kurudu gitti kız. Sonu belli olacak çukura batmayı düşünüyorsun sende zaten burada 50 100 kişi de farklı bir fikir de bulunsa bi önemi kalmıyor sen seçimini yaptıktan sonra çünkü sorduğun soru gerçekten mantıklı değil. Bunu seni kırmak için söylemiyorum gerçek olduğu için söylüyorum
Osman kimdi aceba ?

aysel sen bunlara bakma kuzum.şimdi son kararın nedir?bu adam seni neden aramamışş uzun süre?telefonsuz mu kalmış?anne babasıyla tanıştın mı?kaç kardeşler?nereliler?sence düğünde kaç bilezik takabilir oğlanın ailesi.önemli olan bunlar

şöyle yapıyor ayrıntıya girmedim çok fazla karışmasın diye. kendisi de benim kuzenim yani üçümüz de kuzeniz aslında akraba evliliği diye dalga geçiyorum arada onlarla :D Çocuk anne babasına aşırı düşkün ama böyle abartılı seviye de olanlardan babacım babacım diye gezen evlat ilgi de göremedikçe daha da göze girmek için çabalıyor. Babasının da köyde arsası var ama bi olay oldu borca girdiler battılar yani inekleri koyunları arsayı sattılar sürekli onun borcunu ödüyor sürekli inek alıp yerini doldurmaya çalışıyor ama borca girmeleri de babalarının hatası tövbe haşa öyle anne baba düşman başına evladıma yük olmayayım diyenlerden değil aksine evlattan para koparmaya çalışanlardan birde bu astsubay dediğimiz osman sürekli araba değiştiriyor sözde kar etmek için yapıyor zarar ediyor öyle kumarı alkolü yok çok şükür fakat huyunu da suyunu da asla sevmem karısına saygı göstermez sürekli köye ailesine hizmet ettirmeye götürür benim güzelim kuzenim iyi üniversitede iyi bölüm bitirdi bi sene daha bekleseydi kızı atanırdı bile ama ona bile müsade etmedi. İşin özü şu aslında eğer saygısı yoksa bir erkeğin sana karşı geleceğini hayallerini umursamıyorsa senin düşüncelerini geçiştirip kendi kafasına göre davranıyor ağzından çıkana dikkat etmiyor seni hizmetçi gibi görüyorsa geçmiş olsun nur topu gibi şerefsizimiz oldu :D Ben kuzenime de dedim etme yapma aşıkta değilsin şimdiden seni azarlıyor cimri olduğu da belli sıkıntı yaşarsın bu görmezden geldiğin şeyler şimdi sana küçük geliyor ama evlilik şakaya gelmez mutsuzluktan boşanamazsında ha deyince dedim ama tabi onun kararı şimdi dile bile getiremiyor hayal kırıklığını ama hastalıktan kurudu gitti kız. Sonu belli olacak çukura batmayı düşünüyorsun sende zaten burada 50 100 kişi de farklı bir fikir de bulunsa bi önemi kalmıyor sen seçimini yaptıktan sonra çünkü sorduğun soru gerçekten mantıklı değil. Bunu seni kırmak için söylemiyorum gerçek olduğu için söylüyorum
yok doğruları demişsin kuzenine allah yardım etsin

Back
X