siz olsaniz kabul eder misiniz?

Adam seni yürüyen bankamatik olarak görmüş gözünü aç kendini kullandırma. Parası varken seni aramayan adam seninle evlense sence eli cebine gider mi? Gözüne perde inmiş ayrıl bundan iletişimini kes şükür namazı kıl. Arayıp yazarsada paranı ailene verdiğini paran kalmadığını yaz. Bir dahada iletişime geçme. Efsunlanıyorsun galiba konuşma bu adamla.
bu iyi fikir param yok diyeyim bakalim ne olacak

eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Evlılık olmaz bence .Olursada donu çok kotu olur .Tabıkı Allah bılır..Ben sadece sldıgım elektrıgı aktardım

Artık dayanamıcam dalga geçicez diye Türkçemizi ne hale getirdiniz.
De da hiçbir zaman ayrı yazılmaz ne o öyle hep bitişiktir soru ekleri hele iyice bitiştirilir. Ünlem denen şey zaten dış minnakların oyunudur. Ve ayrıca da yalnız değil yannız moral değil moreldir aksini iddia eden amariganın oyununa gelmiştir. İyi geceler

Aysel’e ve geyik yaptığımız diğer tüm üyelere teşekkürü bir borç bilirim.

Az önce çok fena bir deprem oldu. Ben, depremin merkezine 100 km kadar uzaklıktayım ama beni bile çok fena salladı. Van gölünün kuzeyinde olmuş. Şiddeti 5.0 olarak açıklandı. Erkek arkadaşımın evinde baya eşyalar sallanmış, ayakkabılık perde falan duvara çarpmış. Depremin derinliği 5 km. Sanırım ondan, biz kesin 7 civarı dedik.

Neyse uyumuş olsaydım çok korkarak uyanacaktım, bu şekilde çok aşırı korkmamış oldum 😅.

Az önce çok fena bir deprem oldu. Ben, depremin merkezine 100 km kadar uzaklıktayım ama beni bile çok fena salladı. Van gölünün kuzeyinde olmuş. Şiddeti 5.0 olarak açıklandı. Erkek arkadaşımın evinde baya eşyalar sallanmış, ayakkabılık perde falan duvara çarpmış. Depremin derinliği 5 km. Sanırım ondan, biz kesin 7 civarı dedik.

Neyse uyumuş olsaydım çok korkarak uyanacaktım, bu şekilde çok aşırı korkmamış oldum 😅.
geçmiş olsun

Ayy geçmiş olsun cicim. Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun

bu iyi fikir param yok diyeyim bakalim ne olacak
İnşallah uygularsın aysel iradeli ol dik dur hatta ondan borç iste. De ki paramı aileme verdim param yok sıkışığım bana 300 tl borç verir misin? Ki eminim vermeyecek ve arkasına bakmadan kaçacak. Sende onu her yerden engelle. Sana ulaşamasın. Erkeğe para yedirmeyin ya nerde yamuk karakterli var zamk gibi yapışmayın. Herif karakter yamukluğundan allaha dava açsa kazanacak halde. Arkana bakmadan kaç bence işe girdiği yoktur yalan söylemiş bile olabilir. Arkana bakmadan kaç.

Back
X