siz olsaniz kabul eder misiniz?

eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz derken gercekten ciddi misiniz? Gayet net degil mi ne yapilmasi gerektigi Allah askina ya🥴 yine aklima ayni soz geldi bakin sizinle de paylasayim " kisinin kendine ettigini yedi cihan bir araya gelse edemez"..

ne bileyim aklım karıştı biraz
Aklınız mi karıştı?neden ?gayet iyi biri..kumarı var ,kufru var,şu gibi para harcıyor. .canı isteğinde arıyor canı istemediginde aramıyor..paraya kıymet veriyor...aklınız karışmasın.hemen evlenin

Aysel sen daha geçen evli çıkan adama sitemkar mesaj atma derdinde değil miydin? ne evliliği nerden buluyorsun bu kadar adayı

eski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Müge anliya çıksaniz bu anlattıklarız la 2 sezon gidersiniz

İnançlı olsa evleneceksin yani ? Neyse konuya yeterince yazılmıştır ben tekrar etmiyim

Hemen evlenmek zorunda değilsiniz.
Hayatınızdaki kötü olan insanlardan birini seçmek zorunda değilsiniz.
İyi bir insan çıkmadan evlenmeyin.

Ayrıca inançlı bir insanla evlenmek istiyorum demişsiniz de adam kumar oynuyormuş?

Hemen evlenmek zorunda değilsiniz.
Hayatınızdaki kötü olan insanlardan birini seçmek zorunda değilsiniz.
İyi bir insan çıkmadan evlenmeyin.

Ayrıca inançlı bir insanla evlenmek istiyorum demişsiniz de adam kumar oynuyormuş?
tovbe ettim vs diyor ama davranışı iste insanın yansıması oluyor düzeldim diyor ama yalandan kolay ne var hayatta

Back
X