Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın da eşinizde iş yok, annesinin size hiç sormamasına tepki göstermeli ve ilk başta eşiniz kabul etmemeliydi ikisi de sizi yok sayarcasına yatak almaya gidecekler hey Allahım yaaaVar tabi.Ama yenilicegimizi söylenis esim iste önce cocuklarin odasini falan yapiyoruz.Dedim sonra yaparoz.
Bilmiyorum cok agrima gitti esim hediye diyor bende nasil hediye sirf ucuzlamis diye ki benim hic haberim yok ne aradi ne söyledi ogluyla gidip alicaklarmis
Aynen bana eski cöp esyalarini birakip gittigi halde yillarca kurulu ev biraktim diye konustuBugune kadar kendı çabanızla gelmıssınız zaten aldırmayın .
Bizde eşimle herşeyımız kendımız yaptık . Şuan bir olay oldugunda evımızde bir tuzlugunuz dahı yok diyoruz çok güzel oluyor.
Yoo neden kusura bakayim haklisiniz hala bana sende cok abartiyorsun iste annemin huyunu biliyormusun diyorumki esimeben kendim secip almak istiyorum .Nerde görülmüs ya sirf ucuzladi diye mobilya almak birde hediye.Utanmadan kv esime diyormus ki hemen ikimiz gidip alalim benim iszeyip istememem hic umurlarinda degil.Artik ne kadar adam yerine konmuyorsam..Esime de böyle deyince abartiyor oluyorum IsteKusura bakmayın da eşinizde iş yok, annesinin size hiç sormamasına tepki göstermeli ve ilk başta eşiniz kabul etmemeliydi ikisi de sizi yok sayarcasına yatak almaya gidecekler hey Allahım yaaa
Bu erkekler karşısındakinin haklı olduğunu görüp kendilerini savunamadıkları zaman hep abartıyorsun diye suçlamalara başvururlar. Annesinin huyu bu diye sizi yok saydıramaz, alıp gelirlerse siz de arayın bi taşıma firmasını eve gelip alıp götürsünler kayınvalidenizin adresineYoo neden kusura bakayim haklisiniz hala bana sende cok abartiyorsun iste annemin huyunu biliyormusun diyorumki esimeben kendim secip almak istiyorum .Nerde görülmüs ya sirf ucuzladi diye mobilya almak birde hediye.Utanmadan kv esime diyormus ki hemen ikimiz gidip alalim benim iszeyip istememem hic umurlarinda degil.Artik ne kadar adam yerine konmuyorsam..Esime de böyle deyince abartiyor oluyorum Iste
Bu konu da ben de cok dertliyim evlendik kendi yatak odasina yatirdi beni düsünebiliyormunuz yeni gelin odasi ama kv minotuz senelik odasi.Bahanesi de size dügün yapttim.E yapmasaydin ben zaten yurt disina geldim evlenip.Sumdi olsa kabul etmezdim demekki cahillik.Sonrada bunlar baska eve cikip yeni esyalar aldi.Ben orda kaldim cikip millete de bakin ona kurulu ev biraktim dedi utanmadan.Ki cöptü diyorum ya otuz senelik esyalar.Bu yüzden hicbirseyini istemiyorum bana da soramiyor gerci diyorum ya ogluyla konususmuslar
Aramız yok diyorsunuz belki ondan sizinle iletişime geçmedi.Birde beni adam yerine koyupta soran yok,sanki oglu tek basina yaticak.Esimde suc dedimki madem bisey alicak sirf ucuzladi diye alinirmi.Ne sacma bisey
Öyle öyle diyorum ya cahillikmi artik niye kabul ettim acaba hala kizarim kendime.Belki de esim yüzündenyok artık
![]()
Aramiz yok derken söyle anlatayim o kadar yaptilar ettiler artik yeter deyip mesafemi koydum senelerdir böyle.Esime de söyledim senin ailen sygimi korurum ama daha fazlasini beklemeyin benden diye.Hepsi sucunu beni nasil bu duruma getirdiklerini bildikleri icin sesleri cikmiyor esim de dahilAramız yok diyorsunuz belki ondan sizinle iletişime geçmedi.
Tabi öyle hala bende hep böyle yapiyormusum niye uzatiyormusum.Esimin niyeti ni biliyorum bu bahaneyle bana güya iste onlari sirin gösterecek.Gecti artik eski ben degilim .Esimede söyledim bu kadarmi degersizim ben cocuga bisey alirken bile elli defa fikrini sorarim yani.Bu sefer de susuyor .Bu erkekler karşısındakinin haklı olduğunu görüp kendilerini savunamadıkları zaman hep abartıyorsun diye suçlamalara başvururlar. Annesinin huyu bu diye sizi yok saydıramaz, alıp gelirlerse siz de arayın bi taşıma firmasını eve gelip alıp götürsünler kayınvalidenizin adresine
Eşiniz bu şekilde onları daha antipatik gösteriyor ama farkında değil. Ya da sözü geçmiyor ailesinin yanındaTabi öyle hala bende hep böyle yapiyormusum niye uzatiyormusum.Esimin niyeti ni biliyorum bu bahaneyle bana güya iste onlari sirin gösterecek.Gecti artik eski ben degilim .Esimede söyledim bu kadarmi degersizim ben cocuga bisey alirken bile elli defa fikrini sorarim yani.Bu sefer de susuyor .
Ayy yaa. Hakket yapmayın demio zaman.Bu konu da ben de cok dertliyim evlendik kendi yatak odasina yatirdi beni düsünebiliyormunuz yeni gelin odasi ama kv minotuz senelik odasi.Bahanesi de size dügün yapttim.E yapmasaydin ben zaten yurt disina geldim evlenip.Sumdi olsa kabul etmezdim demekki cahillik.Sonrada bunlar baska eve cikip yeni esyalar aldi.Ben orda kaldim cikip millete de bakin ona kurulu ev biraktim dedi utanmadan.Ki cöptü diyorum ya otuz senelik esyalar.Bu yüzden hicbirseyini istemiyorum bana da soramiyor gerci diyorum ya ogluyla konususmuslar