- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
İyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
Benim görümcem hiç temizlemedi, gerçi ondan da böyle birşey istemem, temizlemeyin temizlikçi tutsunlarYa ev tuttular kurdular ben temizledim
Ama o zaman keşke konuyu 'siz olsanız doğum yapacak olan kadının evini temizler miydiniz' minvalinde açmasaydınız. Böyle olunca ilk sayfayı okuyan herkes, sizle çok farklı pencereden bakacak olaya.. Eğer insanların sizi art niyetle kullandığını düşünüyorsanız hayır demeyi öğrenmeniz lazım. İş sizde biter.Ya aslında kardeşimin evi değil olay ben herkes tarafından kullaniliyorum böyle
Görümcem taşındı koş Esra evi boya temizle doğum yaptı kırk gün ben baktım ramazan ortasında canım patates kızartması çekti dedi ben yaptım iki gün gittigim misafirlikte bile gelmişken camları siliver dedi diğer görümcem velhasıl kelam çok ezildim yoruldum artık
kadının kendi ailesi yok mu?Ya ev tuttular kurdular ben temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?