- 2 Temmuz 2013
- 4.171
- 8.832
- 358
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Çünkü erkekler iş yapmaz bizim toplumda şeyi düşerKardeşin neden yapmıyor?
Bunu okumasam yap derdim samimiyetinize göre ama resmen göreviniz olmuş.. temizliğe yardımcı alsınlar ... sizde kendi düzeninizi tekrar sağlayın.. bende sınavdan çıktım ev dandiniYa ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
Dediğiniz gibi kardeşinin de evi. Kapıların illa silinmesi gerekiyorsa otursun kardeşi silsin.Kardeşinizin eşi başkasının çocuğuna mı hamile? Kardeşinizin evi değil mi aynı zamanda? Neden bir işin ucundan tutulacaksa kardeşimin eşi oluyor da iş size bir şey yapılacak olduğunda “ gelinin görevi” oluyor?
Ahhh ama kardeşi silemez çünkü onun evi değil. Öyle bir öneri sunmak akıllarına bile gelmez. Çünkü o zavallı gelin bebeği sepetinde baba evinden getirdi. ( size katılıyorum benim göndermem cümlesinin altında yatana. Zaten konu sahibi defalarca evi temizlemiş. Suistimal ediliyor bile olabilir. )Dediğiniz gibi kardeşinin de evi. Kapıların illa silinmesi gerekiyorsa otursun kardeşi silsin.
bende buna katiliyorum bende hamileligim boyunca herseyimi kendim yaptim kimseyi cagirmadim hic cok sukur kimseyide cagirmam surekli biri birine tepimlik yaparsa alisip tekrar tekrar cagirirlar kendin yap yani yawas yawas bitirirHamileligi ne kadar cok abartiyorlar. Sanki yatalak yada ağır hastalik. Ben doğuma kadar bütün işlerimi kendim yaptim dogumdan bi iki gün öncede mutfak dolabi cam banyo duvarlari vs. herşeyimi kendim detaylica temizledim. Dikkatli olunursa zorlanmadan bütün işler yapilabilir yani. (Gebelik sorunlu degilse)
Insan kendi kendine yetebilmeyi öğrenmeli, ne kadar az beklenti o kadar huzurbende buna katiliyorum bende hamileligim boyunca herseyimi kendim yaptim kimseyi cagirmadim hic cok sukur kimseyide cagirmam surekli biri birine tepimlik yaparsa alisip tekrar tekrar cagirirlar kendin yap yani yawas yawas bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?