• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaniz kirilmaz misiniz ( kayinvalide)

Ayrimcalikk fazlasiyla o oglunu dahami cok seviyor yada o gelini kirici konusmadan alttan alttan dediklerinimi yaptiriyor hani belki siz direk soyluyosaniz eger o akilla onu yapiyodur dicem ama bosverin cocugunuz onun bir seyine muhtac degildir sizde degilsiniz elbet allah gostercektir onada egriyi dogruyu bosverin esinize de bsi demeyin oda gorucektir siz sessiz kaldikca egriyi dogruyu mesafenizi koruyun yeterli

Eltim benden daha direkt söyler söyleyeceğini bense iki laf etsem kırıldı diye salak gibi özür diliyorum 2 gün sonra
Ya aslında bu muhtarlıklar alakalı değil incelikleri alakalı çok şükür muhtaçlığım yok ona
Ama bana nispet yapar gibi aldığı kıyafetleri getirip bak ne aldık bebeğe demesi lohusa geceliğine varana kadar alması
Ki ben bilmiyordum lohusa geceliği oluyormuş vs..
Belki en sinirlendiğim eşim zaten bu konuda bile görmüyor diyor ki eltim kayınvalideye birkaç bluz almış belki ondan alıyordur allahım ya çıldırtıyor beni

Almazsa almasın ya ne sorun ediyorsun canım çocugunu kendi zevkine göre giydirir, laf söz ettirmezsin ne emeği varda laf edecek modda olur.
Valla daha iyi bu durum. :)

Öyle laf sokmaları oluyor ki :) üstte çıkıyor valla oturup ben mi hata ettim diye düşünmekten kendimi alamıyorum :)

Altınında değilim emin olun ama bende hep sıkıntı çıkardı hep geri durdu demekki biliyormuş bazı incelikleri
Eltim le şu 5-6 aydır iyiler daha. Önce aradığında bile eltim geri dönüş yapıp aramazdı
Bize aramıyor diye yakınırdı
Benimle aman aman bir sorunu yok bildiğim kadarıyla
Herkese de hep söyler ben hasta olsam eşimden için o bakar diğeri bakmaz beceremez diye
Ya aslında öyle çok şükür sağlığımız yerinde ama insan bozuluyor
Eltim başka şehirde normalde buraya iş için gelmişti o burdayken aramayan kadın
Gittiğinde 2 gün sonra beni aramıyor yoklamıyorsunuz diye tavır yapıp evimin huzurunu bozuyor
Mesafe okuyamıyorum işte ben aramasam o arıyor sürekli darılıyor
Anlıyorum sizi ama inanın aklından ne geçiyor, hangi akla hizmet sizin yanınızda yapıyor bilemezsiniz. Kendince vardır bir hesabı. Ben kk ile tanıstığımdan beri , okuduğum konulardan sonra kayınvalide deyince bir durup düşünüyorum çünkü aklım almıyor çoğu konuda yazanları.
Boşverin yada şakayla karışık söyleyin, eşinizin tepkisi ne olur bilemiyorum ama, içinizde kalmasından iyidir.
Huzurunuzu da bozdurmayın. Aramıyorsun dediyse, sen eltimle meşguldün rahatsız etmeyeyim dedim vs tarzında soyleseydiniz.

Hanimlar merhaba
Kayinvalideme kirildim nedeni ise
3 yasinda oğlum var benim yavruma dogdugunda bir badi almayan Kadin
Eltime hastane cikislari zibinlar vs alisverise cikiyor
Gecenlerde bir konuda bana demesin mi alisveris e beni cagirdiniz mi sanki diye
Herkesten çok kendisi kusma kanama vs sorunlarimdan dolayi çocuğuma bir bez dişinda birsey almadigimi bildiği halde
Benim dogumumda hastaneye evdeki rengi değişmiş cikolatayi getiren Kadin
Eltim küçük bir operasyon geçireceği zaman bile gidersem yanina diye( başka şehirde eltim ) kutu kutu cikolatasini çok öncelerden hazirliyor
Gecen gün beraber carsiya ciktik eltimin bebeğine yok sarilik olursa diye sari yemeniler
Yok al basmasi olur diye kirmizi yemeniler
En çok da sinir eden. Kuyumcuya gittik kupemi yaptirmaya
Ben oturuyorum Kadin adama kolye soruyor gelinim doğum yapacak da doğum hediyesi diye
Fiyat felan öğrendi kolyenin foto sunu çekti ki eltime gösterip onay alacak
Haksizlik değil mi sizce siz olsaniz bozulmazmisiniz
Kadin bana hic birşey yapmadi ya
Birde eltim bile gelmiş bana sana ne yaptiysa aynisini bana da yapmak zorunda yoksa çok bozulurum diyor
İyi de bana bir şey yapmadi ki bu kadin
zaman gelir o gün bu gün olur...sana ihtiyacı olduğu zaman ilgilenmezsin eltine postalarsın olur biter..ne kafaya takıyorsun sanki..

Çok üzücü. Boş verin yapsaydı "bak ben neler neler yaptım sana" diyecekti. Diyebileceği bir şeylerin olmaması güzel en azından. Ama bana garip geldi neden sizin gözünüze soka soka yapıyor? Nispet çabasında mı acaba istemiyor muydu ki sizi?

Benim bozulduğumda tam da bu aslında gözüme sokması
Işin komik yanı eltimi istememişler bazı nedenlerden dolayı :)

Anlıyorum sizi ama inanın aklından ne geçiyor, hangi akla hizmet sizin yanınızda yapıyor bilemezsiniz. Kendince vardır bir hesabı. Ben kk ile tanıstığımdan beri , okuduğum konulardan sonra kayınvalide deyince bir durup düşünüyorum çünkü aklım almıyor çoğu konuda yazanları.
Boşverin yada şakayla karışık söyleyin, eşinizin tepkisi ne olur bilemiyorum ama, içinizde kalmasından iyidir.
Huzurunuzu da bozdurmayın. Aramıyorsun dediyse, sen eltimle meşguldün rahatsız etmeyeyim dedim vs tarzında soyleseydiniz.

Eltime burun pompası almış çocuk için lazım diye şakaya karışık dedim ki keşke bizede söyleseydin önemliyse bizde alsaydık diye
Ne dese iyi siz sanki çarşıya çıkarken çağırdınız mı beni ki herkesten iyi biliyor ben çarşıya çıkıp bir kıyafet almamışım
Hep ailem almış garibim onlar çocuğun kıyafetleri yıkanıp ütülenirken bile çağırmış ki kayınvalideyi yanlış anlamasın diye
Heralde öyle desem moral bırakmaz pişman ederdi beni :)
Eşim sürekli annesi aramıyor etmiyor hep şikayet ettiği için ona bişey demiyor sürekli bana annesini haksızken bile haklı çıkarma gayretine giriyor

kirilmam. kv ile iliskim eltimle tipa tip ayni degil. dolayisiyla da kv de apayni davranmak zorunda degil.

Bu durumda bana daha farklı davranması mı gerekiyor zira sürekli biraradayız eltim başka şehirde bayramdan bayrama
Ama demekki uzak aslında daha yakınmış

Evli değilim kvalidem de yok dolayısıyla ama gözlemlerime dayanarak şunu diyebilirim ki insanlarla içli dışlı olduğunda değerin olmuyor, ne zaman ki yüz vermezsin "aman bana ne hıh" moduna girersin işte o zaman kıymetleniyorsun.
Bir de aman kırılır mı diye düşünüp özür dileme, kırılırsa kırılsın ne bu ya hep başkaları ne der diye düşünüp kendimizi mi sıkalım? Boşver de geç:KK66:

Bir de aramıyorsun diye şikayet ederse de işlerim var dersin, eşin de sitem ederse ona da tavrını koy. Kimse kayınvalideyi pışpışlamakla uğraşmak zorunda değil

Back
X