siz olsanız kızınız için hangi ismi seçerdiniz???

siz olsanız kızınız için hangi ismi seçerdiniz???

• Ankete Katılan
    68
  • Anket Kapalı .
Anlam çok önemli gerçekten...güzel seçim olmuş..anlamına bakArak mı seçmiştiniz ismi??uyumu fln mı vardı adınızla

benim ismim nisa ( kadın haklarından bahseden bi sure dir )
kızımın ısmını uygun olsun dıye nevra koymayı dusunmustum
anlamına baktım parlak çıçek demekmıs
içime sınmedı bıraz kökenıyle ılgılenırım ısmın
anne baba cocuguna koydugu ısımle sorumlu cunku
komsum var bı unıversıtede rektör yardımcısı coook severım ismi ahsen
onun ısım anlamına bı baktım en guzelı en mukemmelı demekmıs bazı kaynaklar dada allahın en sevdıgı dıye gecıyor
anında ahsen ' e karar verdım :)

N
benim ismim nisa ( kadın haklarından bahseden bi sure dir )
kızımın ısmını uygun olsun dıye nevra koymayı dusunmustum
anlamına baktım parlak çıçek demekmıs
içime sınmedı bıraz kökenıyle ılgılenırım ısmın
anne baba cocuguna koydugu ısımle sorumlu cunku
komsum var bı unıversıtede rektör yardımcısı coook severım ismi ahsen
onun ısım anlamına bı baktım en guzelı en mukemmelı demekmıs bazı kaynaklar dada allahın en sevdıgı dıye gecıyor
anında ahsen ' e karar verdım :)
Ne güzel yaa bende öyle hiç etkilenme olan bi hikayesi olan isim olmadı şimdiye kadar..defne yi seçmişsiniz..aslında defne de en çok düşündüğüm isimlerden fakat kökeninin yunanca olması biraz etkiliyo..

N

Ne güzel yaa bende öyle hiç etkilenme olan bi hikayesi olan isim olmadı şimdiye kadar..defne yi seçmişsiniz..aslında defne de en çok düşündüğüm isimlerden fakat kökeninin yunanca olması biraz etkiliyo..
evet dafnadan gelır defne :) ağaca donusen bı aşk hıkayesı
benim ismimi koyun :D

Adıyla yaşasın eylül..eylül ayı ile bi bağlantısı var mı koymanızın yoksa beğendiğiniz için mi koydunuz?
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun..biz eşimle eylül de tanıştık,eylülde nişan,eylülde düğün oldu,eylül de hamile olduğumu öğrendim,anlayacağınız küçük bir eylül meselesine döndü iş:)biz de bu kadar güzel şey eylül ayında olduysa eylül koyalım dedik:)

Defne ismi benim de en çok koymayı düşündüğüm isim
Elayı da beğeniyorum..
Derini sakın düşünmeyin...inanın hiç bir mantığı yok böyle bir ismi çocuğa koymanın..
İpek ve duru da yine listenizdeki sevdiğim isimlerden...
Zor karar içinizden anlamını da düşünerek hangisi geliyor içinize siniyorsa onu koyun...hayırlı doğumlar..

bende oyumu " Defne" den yana kullandım, isimlerin hepsi çok güzel bende kızım'a Ecem ismini verdim Defne, Eylül koymak istediğim diğer isimlerdi, ama eşimle ortak kararımız Ecem'den yana oldu, anlamı gibi tam bir kraliçem var benim sağlıkla doğsun işallah bebeğin..

duru ve defne isimlerini çok severim.

kendi kızım olursa diye melike, esma, zehra isimerini düşünmüştüm.

Ben ruyamda bebegimi gormustum 2 kere ismi defneydi:) o yuzden oyumu defneden yana kullandim :D ama duru da cok hosuma giden bi isim kizim olsaydi duru ya da ışık koyucaktim.

Oyun Nehir'e. Irmak, Nehir, Deniz gibi suyla ilgili isimleri seviyorum. =)
Defne de güzel ama birkaç senedir o kadar popüler ki, çevremde her iki bebekten biri Defne (ya da Ada).
Doğum fotoğrafçısı arkadaşlarımdan biliyorum Ada ve Defne patlaması var, okula başladıklarında yandı bu çocuklar.

Back
X