Siz olsanız kocanız tek yollar mıydınız

Mis gibi de oluyor. Sizin dediğiniz gibi olduğunda bence insanlar bekarlığını özleyebiliyor, farklı arayışlara girebiliyor. Tabii ki yalnız yaşamak gibi değil ama eşler birbirini biraz rahat bırakması gerektiğini düşünüyorum.
Bu dediğinizi psikologlar da önermiyor.Bu tarz şeyler zamanla mesafeyi açıyor.

Benim dediğim eşi sıkmak değil bir yere gidip kalacaksa izin değil ama fikir birliği olması gerek konuşup ortak hareket edip karar alınmalı. Ayrıca bir yere giderken bana danışıp gidince niye bekarlığını özlesin ki🤷‍♀️ o kadar rahatlığına düşkünse buyursun temelli gitsin bir ev var çocuk var düzen var kafasına göre ben gideyim kalayım geleyim diyemez burası otel değil yuva.
Şimdi daha iyi anlattınız. Bu dedikleriniz ok katılıyorum.

Eşinizin tek gitmesini neden istemiyorsunuz ?
Tatile gezmeye gitmiyor ki bu işin oluru ya tek gidecek ya da siz huzursuz olacağınız ortama gideceksinz

Ben gitmezdim. Gidip de sinirlerimi gerip bayramimin berbat gecmesine izin vermezdim. Bana deger vermeyen insanlarin ayagina hic gitmezdim.

Bu dediğinizi psikologlar da önermiyor.Bu tarz şeyler zamanla mesafeyi açıyor.
Bilemiyorum kaç psikolog önermiyordur belki önerenler de vardır ama belli bir yaş olgunluğundayım ve çevremde çokça eş görüyorum. Kendimce analiz yaptığımda aile birliği var görülüyor fakat eşler birbirinden şikayetçi. Ben kafasına göre çekip gitsinler demiyorum ama hem ayrı takılabilsinler hem de birlikte zaman geçirebilsin eşler. Her an mıç mıç evde birlikte, dışarda birlikte, arkadaş sadece eşleri olanlarla vs. böyle olmamalı diye düşünüyorum.

Bilemiyorum kaç psikolog önermiyordur belki önerenler de vardır ama belli bir yaş olgunluğundayım ve çevremde çokça eş görüyorum. Kendimce analiz yaptığımda aile birliği var görülüyor fakat eşler birbirinden şikayetçi. Ben kafasına göre çekip gitsinler demiyorum ama hem ayrı takılabilsinler hem de birlikte zaman geçirebilsin eşler. Her an mıç mıç evde birlikte, dışarda birlikte, arkadaş sadece eşleri olanlarla vs. böyle olmamalı diye düşünüyorum.
Bu konuda ben de katılıyorum.Ben sizi eşi kvde kalırken kendisi evde kalan bayanla karıştırmışım.Sizim söylediklerinize katılıyorum.

Arkadaşlar merhaba eşimi ailesi bir türlü beni sevmedi hep dışladı ki dışlanacak bir insan değilim.. Ki zaten kimse kimseyi dışlayamaz... Neyse görümce elti kaynana hep ayırdı beni eltim iki yüzlü ye
me içme Olunca geldi yüzüme güldü şimdi nedense aramıyor sormuyor.. Gel gelelim soruya şimdi eltimler kurban kesecekler kurbanı kesmek için eşimi çağırdılar eşim gidecek sizce bende gideyim mi yanında hiç gidesim yok ama eşiminde tek gitmesini istemiyorum sizce ne yapmalıyı m
Esini yalniz birakma kesinlikle git

Bence siz fakesiniz ama derdinizi bi türlü anlamadım. Benzer bir konuyu önceden hatırladığım için önceki konularınıza baktım. Sürekli görücü usulu evlilik, aile apartmanı, eş ailesi, görümce ve elti tarafından dışlandığınıza dair benzer konular açmışsınız. Hep hemen hemen aynı cümleler. hepsinde kaç yıllık evli olduğunuzu farklı yazmışsınız. Bilmiyor musunuz kaç yıllık evli olduğunuzu?

Eklentiler

• Screenshot_20200730_005425.webp
    Screenshot_20200730_005425.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200730_005443.webp
    Screenshot_20200730_005443.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 41
Bence siz fakesiniz ama derdinizi bi türlü anlamadım. Benzer bir konuyu önceden hatırladığım için önceki konularınıza baktım. Sürekli eş ailesi, görümce ve elti tarafından dışlandığınıza dair benzer konular açmışsınız. Hep hemen hemen aynı cümleler. hepsinde kaç yıllık evli olduğunuzu farklı yazmışsınız. Bilmiyor musunuz kaç yıllık evli olduğunuzu?
Yanılıyorsunuz fake değilim bu siteye yeni üye oldum ve nasıl soru paylaşılır bilmiyordum soruları yanlış etiket altında sorduğum için sürekli sordum ve tarihleri değiştirdim soru kabul edilmez diye Allah yukarda fake filan değilim şimdi anladım hangi etiketin altına soru sormam gerektiğini bilip bilmeden insanları yargılamayın

Yanılıyorsunuz fake değilim bu siteye yeni üye oldum ve nasıl soru paylaşılır bilmiyordum soruları yanlış etiket altında sorduğum için sürekli sordum ve tarihleri değiştirdim soru kabul edilmez diye Allah yukarda fake filan değilim şimdi anladım hangi etiketin altına soru sormam gerektiğini bilip bilmeden insanları yargılamayın
Hanımefendi etiket vs değil ki derdim, ben de yeni üyeyim ben de çoğu şeyi bilmiyorum. Anlamadığım şey şu yazdıklarınıza göre; 10 haziranda 4, 11 haziranda 3 buçuk, 24 haziranda 5, 26 haziranda 2 senelik evlisiniz. Hanımefendi siz kaç senelik evlisiniz neden hep değişiyor :D

Hanımefendi etiket vs değil ki derdim, ben de yeni üyeyim ben de çoğu şeyi bilmiyorum. Anlamadığım şey şu yazdıklarınıza göre; 10 haziranda 4, 11 haziranda 3 buçuk, 24 haziranda 5, 26 haziranda 2 senelik evlisiniz. Hanımefendi siz kaç senelik evlisiniz neden hep değişiyor :KK70:
Size anlatamıyorum galiba başka etiket altında sordum yanlışlıkla soruları ve soru içinden bazı yerleri değiştirmek zorunda kaldım çözememiştim bilmiyordum neyi araştıyorsun arkadaşım 4 yıllık evliyim niye fake olayım sorum kabul edilmez diye tarih değiştirdim farklı soru gibi anladınız umarım

Size anlatamıyorum galiba başka etiket altında sordum yanlışlıkla soruları ve soru içinden bazı yerleri değiştirmek zorunda kaldım çözememiştim bilmiyordum neyi araştıyorsun arkadaşım 4 yıllık evliyim niye fake olayım sorum kabul edilmez diye tarih değiştirdim farklı soru gibi anladınız umarım
İyi her neyse istenmediğiniz yere gitmeyin o halde bence, iyi geceler

Hanımefendi etiket vs değil ki derdim, ben de yeni üyeyim ben de çoğu şeyi bilmiyorum. Anlamadığım şey şu yazdıklarınıza göre; 10 haziranda 4, 11 haziranda 3 buçuk, 24 haziranda 5, 26 haziranda 2 senelik evlisiniz. Hanımefendi siz kaç senelik evlisiniz neden hep değişiyor :KK70:
Bende farkettim sürekli aynı konular konu sahibi bence çok fazla takıntı yapmış. Sürekli aynı aramıyorlar sormuyorlar vs yani bazen herkese bağırasım geliyor görümce elti sizle yüz göz olmak aramak zorun değil

Valla fesatça düşünüyorsam Allah affetsin ama. Ben tek göndermeye biraz şüpheyle yaklaşıyorum aile evine kocayı😀

Bence dolduruyorlar. Daha önce başıma geldi çünkü. Ve hiç unutmuyorum ablamın eşi eniştem demişti ki bu fırsatı sen verdin tek bıraktın.... o olaydan sonra bir daha asla aileye tek yollamadım.

Adam Rio karnavalına gitse düşünürdüm de et kesmeye gidecek, leğenle taşıyacak, saatlerce kesecek, poşetleyecek, dağıtacak. Yani kıskanılacak ya da kaçırılacak bir aksiyon yok ortada.

Sizin için keyif veren bir aktiviteyse gidin yoksa gitmeyin.

Rio karnavalı mı 😀😀 alemsiniz ya. Bu mesajdan sonra ben de tek gönderesim geldi hahaha .

Back
X