- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi cimbomlukiz
kızlar merhaba evleneli 11 ekimde evlendiğimiz 2 sene oluyor bütün düğün borçları mobilyalar herşey bize kalınca 3 sene kredi çekerek başlayan bir evliliğimiz var aslında birbirini çok seven ama aynı şekilde bir okadarda üzen çiftiz.Eşimle aramızda sizinkiler bizimkiler konuşması hiç bitmedi buyüzden genel anlamda sebepler yoksa her anlamda mutluyz herşeyi birlikte yapan keyif alan kişileriz ama sürekli herşeydede boşanma kelimeside bizimle birlikte yine öyle bir durum.aynı evde yaşamasına rağmen insan kocasını özlermi ben özlüyorum çünkü haftaiçi işteyiz haftasonları nerdeyse hepsinde ailesinde eğer ailesine gitmediysek dışarda bişeyler yapıyoruz aynı evde başbaşa romantik bir kahvaltı bile yapmadığımız uzun zaman olmuştur hatırlamıyorum çünkü. son 1 aydır ben yatıyorum uyuyorum o sonra geliyor geçtiğimiz cumadan beride hiç gelmiyor koltukta uyuyor artık aynı evde selamlaşmak dışında yaptığımız bişey yok sanırım bu sabah mesaj attım işe gelince anlaşmalı boşanmaları araştırdım 1 günde bile biten varmış aynı evde bu şekilde yaşamayalım dedim oda geriye borçlar bitsin hallederiz yazdı bende benim senden beklentim yok ben öderim dedim kredileri ben çekmiştim ne yapmayalım bilmiyorum onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ben onu gibi tam düşüncelerimi dile getiremem ama o getirir sürekli der sen benim hayatımda olduğun için herşey keyifli çalışıyosam arkadaşlarımı görüyosam ailemi görüyosam sen benim olduğun için keyfini alıyorum sen bende olmasan bunların hiç biri tad vermez sen bana herşeysin Allah seni benden almasın der ozaman şimdi ben napıcam