• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız napardınız?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Yarın erkek kardeşimin sevgilisinin ailesi akrabaları tanışmak için geliyor.Ben normalde yarın gelecektim taa ki bu akşam eve gelene kadar.Ağzımı açmadım kardeşime karşı.Sofradayız.Bana sataştı.Yok pasaklısın.Çok meraklıyız sanki gelmene.Hep bana bagırıyor.Kötü davranıyor.Bende yarın son kararım gelmiycem.Annemde gelmek istemiyor hani kadına bagırıyor.Kadını aglatıyor sürekli.Sadece bana degil.Babama anneme bana.Kız kardesıme arada ıyı davranıyor.Bende yarın gelmiyeyim diyorum.Bana durduk yere bagırıyo azarlıyo.Ve benım zoruma gıdıyor.Sevgılısıne falan melek gibi davranıyor.Sizden 3 yaş küçük kardeşiniz böyle davransa naparsınız?

Gitme sende tanışmaya. Ne gerek var kasıcaksın kendini. Napıyosa yapsın tek başına.
Gerçi ailesi kızı istemediğiniz için olmadığınızı düşünebilir senden dolayı değil de anneden dolayı. Bunu kardeşinize söylesin annen, bu şekilde davrandığın için gelmek istemiyorum ama sevgilin ve ailesi üzülebilir, bunu mu istiyosun tarzında. Geri adım atmazsa annende gitmesin.

Yarın erkek kardeşimin sevgilisinin ailesi akrabaları tanışmak için geliyor.Ben normalde yarın gelecektim taa ki bu akşam eve gelene kadar.Ağzımı açmadım kardeşime karşı.Sofradayız.Bana sataştı.Yok pasaklısın.Çok meraklıyız sanki gelmene.Hep bana bagırıyor.Kötü davranıyor.Bende yarın son kararım gelmiycem.Annemde gelmek istemiyor hani kadına bagırıyor.Kadını aglatıyor sürekli.Sadece bana degil.Babama anneme bana.Kız kardesıme arada ıyı davranıyor.Bende yarın gelmiyeyim diyorum.Bana durduk yere bagırıyo azarlıyo.Ve benım zoruma gıdıyor.Sevgılısıne falan melek gibi davranıyor.Sizden 3 yaş küçük kardeşiniz böyle davransa naparsınız?

O ney gız :s vurun kafasına Terlikle

Bence önce yarin tanismaya gidin ve daha sonra ne yaparsaniz yapin. Kardesiniz öküz olsa bile karsi taraf yarin sizinle de tanismaya geliyor. Aranizda ne kavgalar var onlar bilemez ama üstlerine alinabilirler. Bi is nasil baslarsa öyle gider. Kardesinize gelince: Kardeslerimin kücügü büyügü olsun fark etmez kimse bana sesini yükseltemez. Bunu bilirler. Kardesinize tavirdan cok iyice bir yerine otturtmak lazim. Kim ki saygisizlik yapiyor. Su kendi ailesine kötü davranip baskalara yalakalik yapanlar yok mu....

Back
X