Siz olsanız napardınız?

Yarın erkek kardeşimin sevgilisinin ailesi akrabaları tanışmak için geliyor.Ben normalde yarın gelecektim taa ki bu akşam eve gelene kadar.Ağzımı açmadım kardeşime karşı.Sofradayız.Bana sataştı.Yok pasaklısın.Çok meraklıyız sanki gelmene.Hep bana bagırıyor.Kötü davranıyor.Bende yarın son kararım gelmiycem.Annemde gelmek istemiyor hani kadına bagırıyor.Kadını aglatıyor sürekli.Sadece bana degil.Babama anneme bana.Kız kardesıme arada ıyı davranıyor.Bende yarın gelmiyeyim diyorum.Bana durduk yere bagırıyo azarlıyo.Ve benım zoruma gıdıyor.Sevgılısıne falan melek gibi davranıyor.Sizden 3 yaş küçük kardeşiniz böyle davransa naparsınız?

kaç yasında?
ve böyle davranması için geçmişte yapılan bir şey mi var?

Yemın edıyorum bısı yok.24 e gırcek.Ama babam ıckı ıcer bıze ezıyet eder.annem uysal falan.Neden bılmıyorum.Ama cok zorum gıttı.Cunku hep yapıyo

e daha ne olsun
içki içen eziyet eden bir baba
daha gencecik bi adam
asabi olması normal değil mi?

Böyle bişey yaşamadım yaşasam belki fikrim değişir bilemicem ama su anki aklım ile ben kardeşimin,ailemin yanında olurdum.annem yanlız kalmasin.muhattap olmayın,mesafeli olun kardeşiniz ile.ama daha ilk tanismadan ailenizin açıklarını vermeyin bence.sonuçta kanlı bıçaklı bir durum yok

Bana anneme hakaret dıyor kardesımde .ama kıza melek gıbı davranıyor

babanız eziyet ederken anneniz susmuş anladığım, uysal demenizden öyle çıkardım
e siz de yaşça büyüksünüz
kardeşinize o yüzden iyi davranıyor bence
sevgilisinde de huzur bulmuştur belki
bence sizin konunuz, "kardeşim bize böyle davranıyor" şeklinde çok indirgenmiş olmuş

Böyle bişey yaşamadım yaşasam belki fikrim değişir bilemicem ama su anki aklım ile ben kardeşimin,ailemin yanında olurdum.annem yanlız kalmasin.muhattap olmayın,mesafeli olun kardeşiniz ile.ama daha ilk tanismadan ailenizin açıklarını vermeyin bence.sonuçta kanlı bıçaklı bir durum yok
Bilmiyorum.O konuda haklısınız.Dıger kız kardesım falan var gerçi.Yarın yapmacıktan gülmek istemıyorum ben.Bir bahane uydurucam.

bence sizin konunuz, "kardeşim bize böyle davranıyor" şeklinde çok indirgenmiş olmuş
Kız kardesımle aram cok ıyı.Ama obı baska.Ayrıca bu kız kardesımo aldattı falan ama kabullendı kardesım.Kız buna soguk kotu davransada pesınden kosuyor kızın

Ben gecen kızın evıne gıttık aıle tanısmasına.O zaman gittim.Bugunde gıderım dıyodum.Ama durduk yere öyle bagırdıkı defalarca.Sanki kanlı bıcaklı gıbı

Benim kardeşimde bize böyle davrandı.Hergün evde huzursuzluk vardı evlenene kadar duymadığımız hakaret kalmamıştı.Nişanlısına karşı melek gibiydi.Nişanlısı onu çok sıkıştırıyordu ve bize karşı dolduruyordu ondan olabilir diye düşünüyorum.

Y
Benim kardeşimde bize böyle davrandı.Hergün evde huzursuzluk vardı evlenene kadar duymadığımız hakaret kalmamıştı.Nişanlısına karşı melek gibiydi.Nişanlısı onu çok sıkıştırıyordu ve bize karşı dolduruyordu ondan olabilir diye düşünüyorum.
Yok kız iyi davran dıye sıkıstırıyor hatta

Hani su kiz iki kisiyi ayni andq idare eden kardesinizi mahkemelik yapan kiz dimi? Aileside mal pazarligi yapar gibi kizi verirsek diye pazarlik yapan aile mi? Babanizda sizden zorla para alip herseye he yapariz diyen baba dimi? Hic biri icin kilimi dahi kipirdatmam.....

Back
X