• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz napardiniz

dnznrlu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
32
6
6
39
Esim bugun oyle birsey dedi ki bana cok zoruma gitti acikcasi evin icine disaridaki terlikleriyle girdi ve halinin uzerine basti bende girme bidaha dedim girerim sana ne dedi ben temizliyorum sonra buralari babanin usagi yok burda dedim oda senden ala usak mi olur dedi oyle kirildim ki konusmuyoruz hala birbirimizle siz boyle bi cumle duysaniz napardiniz 😪

Esim bugun oyle birsey dedi ki bana cok zoruma gitti acikcasi evin icine disaridaki terlikleriyle girdi ve halinin uzerine basti bende girme bidaha dedim girerim sana ne dedi ben temizliyorum sonra buralari babanin usagi yok burda dedim oda senden ala usak mi olur dedi oyle kirildim ki konusmuyoruz hala birbirimizle siz boyle bi cumle duysaniz napardiniz 😪
Temizlemeyi bırakırım kendi pisliginde bogulur. Kimse kimsenin uşağı değil bırakın o temizlesin

Söylediği çok yanlış bir cümle , kimse kimsenin hizmetçisi,mali değil . Hiç taviz vermeyin. Tavır gösterdikten sonra tepkisi ne oldu ?

Böyle takışmaları koca ayıyla fazlaca yaparız.
O bana öyle dediğinde ‘uşak, hizmetçi olsam sana mı olurum çulsuz’ gibi bir cevap duyar ve gülüşürüz😂😂

Ciddi söylense fena bozarım, ona ‘uşaklık’ diye tabir edilen hiçbir hizmet vermem, ücrete tabi tutarım.
O zaman görür uşaklığı zaten.
Haklısınız kısaca.

Madem seni uşak olarak görüyor sende yaptığın herşey için ücret talep et aşırı terbiyesiz bir durum. Hiç bir şekilde onun ne yemeğine ne ütüsüne ne çamaşırına el sürmem.

Boyle seyler yapio bazen sonra agzimdan cikti dio ozur dilemeye basliyo kalp kiriyo surekli farkinda degil ben surekli bunlara katlanmak zorunda miyim cok yoruldum 😥

Back
X