- 18 Temmuz 2020
- 179
- 180
- 18
- 36
Ben fakir düşünüyorum, günlük çalışırım :)Hayalim emekli olmak sigorta sart bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben fakir düşünüyorum, günlük çalışırım :)Hayalim emekli olmak sigorta sart bana![]()
Gibisi fazlaDoğru demiş adam
Çoğumuz evin uşağı gibi çalışıyoruz
Konusmuyoruz hala girisimde bile bulunmadiSöylediği çok yanlış bir cümle , kimse kimsenin hizmetçisi,mali değil . Hiç taviz vermeyin. Tavır gösterdikten sonra tepkisi ne oldu ?
Bu tarz cumleler genellikle kolesiymisim gibi o calisio ben calismiyorum die bi keresinde evle alakali hicbiseyi hak etmedigimi soylemisti kirayi faturalari o yatirdigi icin ben hak etmiyormusum calisacakmisim kucuk cocugum var nasil birakayim calistigim zamanda oldu o zaman tikir tikir eline saydim o zaman noldu dedim soyluyo laflari sonra ozur dilemeye katlaniyorum yuvam icin ama cekilecek gibi degilBaşka neler diyor ki
O zaman size çocuğu için bakıcı ev için hizmetli yemek için aşçı parası ödeyecekBu tarz cumleler genellikle kolesiymisim gibi o calisio ben calismiyorum die bi keresinde evle alakali hicbiseyi hak etmedigimi soylemisti kirayi faturalari o yatirdigi icin ben hak etmiyormusum calisacakmisim kucuk cocugum var nasil birakayim calistigim zamanda oldu o zaman tikir tikir eline saydim o zaman noldu dedim soyluyo laflari sonra ozur dilemeye katlaniyorum yuvam icin ama cekilecek gibi degil
Çok üzüldüm canım. Tartışmalar gittikçe genişler çünkü şimdi bir kelime söyler ikincisinde üzerine ekleyerek daha ağırını söyler. Tartışmalar böyle uzuyorBu tarz cumleler genellikle kolesiymisim gibi o calisio ben calismiyorum die bi keresinde evle alakali hicbiseyi hak etmedigimi soylemisti kirayi faturalari o yatirdigi icin ben hak etmiyormusum calisacakmisim kucuk cocugum var nasil birakayim calistigim zamanda oldu o zaman tikir tikir eline saydim o zaman noldu dedim soyluyo laflari sonra ozur dilemeye katlaniyorum yuvam icin ama cekilecek gibi degil
Boyle seyler yapinca otomatikman kavga eder gibi degil bildigin kavga ediyoruzBirbirinize karsi konusma biciminizi degistirmelisiniz bence. Evin icinde surekli kavga eder gibi konusan bir cift canlandi gozumde.
Ben yoruluyorum yardım etmiyorsun demiştim de sana kuma getireyim dediO zaman size çocuğu için bakıcı ev için hizmetli yemek için aşçı parası ödeyecek
Onun hesabı hesapsa buda hesap
Kimse kimseye bedava iş yapmaz
Ben sana getireyim deseydinBen yoruluyorum yardım etmiyorsun demiştim de sana kuma getireyim dedi![]()
![]()
Soyadımı değiştireyim dedimBen sana getireyim deseydin
Sen elindekini doyur da sıra kumaya gelsin deseydin.Ben yoruluyorum yardım etmiyorsun demiştim de sana kuma getireyim dedi![]()
![]()
Calısırken paraları eline tıkır tıkır sayman da dogru degıl.Bu tarz cumleler genellikle kolesiymisim gibi o calisio ben calismiyorum die bi keresinde evle alakali hicbiseyi hak etmedigimi soylemisti kirayi faturalari o yatirdigi icin ben hak etmiyormusum calisacakmisim kucuk cocugum var nasil birakayim calistigim zamanda oldu o zaman tikir tikir eline saydim o zaman noldu dedim soyluyo laflari sonra ozur dilemeye katlaniyorum yuvam icin ama cekilecek gibi degil
Hee valla dedim. Yatakta nasıl doyurucan ddaha birini doyuramiyon dedimSen elindekini doyur da sıra kumaya gelsin deseydin.![]()
Kuzum kocan kusura bakma ama öküzSoyadımı değiştireyim dedim