• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz napardiniz

Demekki Sen ona bu haratlığı en başından vermişsin. Oda B°k unu çıkartıp seni Kücümsüyor. Yaşanmadan bilinmez akıl vermek haddimize değil. Allah eşine akıl sağlığı versin, edepli olmayı nasip etsin 🙄

Başka neler diyor ki
Bu tarz cumleler genellikle kolesiymisim gibi o calisio ben calismiyorum die bi keresinde evle alakali hicbiseyi hak etmedigimi soylemisti kirayi faturalari o yatirdigi icin ben hak etmiyormusum calisacakmisim kucuk cocugum var nasil birakayim calistigim zamanda oldu o zaman tikir tikir eline saydim o zaman noldu dedim soyluyo laflari sonra ozur dilemeye katlaniyorum yuvam icin ama cekilecek gibi degil

Birbirinize karsi konusma biciminizi degistirmelisiniz bence. Evin icinde surekli kavga eder gibi konusan bir cift canlandi gozumde.

Bu tarz cumleler genellikle kolesiymisim gibi o calisio ben calismiyorum die bi keresinde evle alakali hicbiseyi hak etmedigimi soylemisti kirayi faturalari o yatirdigi icin ben hak etmiyormusum calisacakmisim kucuk cocugum var nasil birakayim calistigim zamanda oldu o zaman tikir tikir eline saydim o zaman noldu dedim soyluyo laflari sonra ozur dilemeye katlaniyorum yuvam icin ama cekilecek gibi degil
O zaman size çocuğu için bakıcı ev için hizmetli yemek için aşçı parası ödeyecek
Onun hesabı hesapsa buda hesap
Kimse kimseye bedava iş yapmaz

Çok üzüldüm canım. Tartışmalar gittikçe genişler çünkü şimdi bir kelime söyler ikincisinde üzerine ekleyerek daha ağırını söyler. Tartışmalar böyle uzuyor

Aaa çok ayıp ya çok onur kırıcı yapmayın bırakın halıda pis kalsın kıyafetleride yemeği de sorarsa senden ala pislik mi var dersin

Calısırken paraları eline tıkır tıkır sayman da dogru degıl.
Evde oturman daha hayırlı

Back
X