• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz napardiniz

Çocuğunuz kaç yaşında ?

Halıları evde siz mi yikiyorsunuz ?

Hiç cevap vermez yeni halı sipariş ederim.

Kayınpeder 68 yaşında ve aynı şekilde dışarıda bahçede gezindikten sonra eve terliğiyle giriyor. Karısı da uşak gibi temizliyor, bişey söyleyince adam sana ne kirletmedim ki kenardan yürüdüm diyor ve senelerdir aynı cevabı veriyomuş. Böyle devam edecekseniz Allah size bol bol bilek gücü versin, başka bişeye ihtiyacınız yok.

Kayınpeder 68 yaşında ve aynı şekilde dışarıda bahçede gezindikten sonra eve terliğiyle giriyor. Karısı da uşak gibi temizliyor, bişey söyleyince adam sana ne kirletmedim ki kenardan yürüdüm diyor ve senelerdir aynı cevabı veriyomuş. Böyle devam edecekseniz Allah size bol bol bilek gücü versin, başka bişeye ihtiyacınız yok.
Kayınvalıden bırkere cinnet gecırıp halıyı yerden kaldırıp fırlatsaymıs, bence kayınpederın korkardı bir daha emegıne haksızlık etmeye kadının.

Kenardan yuruyorum dedıgınde ok demısse yıllardır kayınvalıden, kayınpeder de basıp gecmıstır.

Back
X