- 19 Mayıs 2020
- 47.356
- 212.732
- 598
Yok yav. Her yönden.Hee valla dedim. Yatakta nasıl doyurucan ddaha birini doyuramiyon dedim![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yav. Her yönden.Hee valla dedim. Yatakta nasıl doyurucan ddaha birini doyuramiyon dedim![]()
![]()
![]()
Bence bu öküze hakaret. En azından hayvanların etinden sütünden biseylerinden faydalanıyosun.Kuzum kocan kusura bakma ama öküz
Ikinciye gelen ona gelir diye düşündümYok yav. Her yönden.![]()
Rahat vermiyorki maas gunu bir gun gecsin basimda eksiyodu niye vermiyolar die kac tane cuzdanimi bozdu paralari karistirmaktanCalısırken paraları eline tıkır tıkır sayman da dogru degıl.
Evde oturman daha hayırlı
Biraz tatile annenlerin yanına gitsene.Rahat vermiyorki maas gunu bir gun gecsin basimda eksiyodu niye vermiyolar die kac tane cuzdanimi bozdu paralari karistirmaktan
Konu sahibi çalışıyor mu ?Rahat vermiyorki maas gunu bir gun gecsin basimda eksiyodu niye vermiyolar die kac tane cuzdanimi bozdu paralari karistirmaktan
Ağzının ortasına tuvalet terliği vurmalik bir adam.Ben yoruluyorum yardım etmiyorsun demiştim de sana kuma getireyim dedi![]()
![]()
Daha yeni geldimBiraz tatile annenlerin yanına gitsene.
Kafanı dinlersin?
Hayir calismiyorumKonu sahibi çalışıyor mu ?
Tuvalet terliği aklıma gelmemişti. Fare zehri geldiydiAğzının ortasına tuvalet terliği vurmalik bir adam.
Buyrun işte![]()
Gelir gelmez başlamış birde. Özlem de mi yoktukiDaha yeni geldim![]()
6 yasinda kizim varÇocuğunuz kaç yaşında ?
Halıları evde siz mi yikiyorsunuz ?
Yıkama.6 yasinda kizim var
Cok fazla temizlenecek hali oldugu zaman veriyorum temizletmeye yoksa terasim var orda yikiyorum normalde
Hic bilmiorum vallaGelir gelmez başlamış birde. Özlem de mi yoktuki
Kayınvalıden bırkere cinnet gecırıp halıyı yerden kaldırıp fırlatsaymıs, bence kayınpederın korkardı bir daha emegıne haksızlık etmeye kadının.Kayınpeder 68 yaşında ve aynı şekilde dışarıda bahçede gezindikten sonra eve terliğiyle giriyor. Karısı da uşak gibi temizliyor, bişey söyleyince adam sana ne kirletmedim ki kenardan yürüdüm diyor ve senelerdir aynı cevabı veriyomuş. Böyle devam edecekseniz Allah size bol bol bilek gücü versin, başka bişeye ihtiyacınız yok.