Temizlemeyi bırakırım kendi pisliginde bogulur. Kimse kimsenin uşağı değil bırakın o temizlesinEsim bugun oyle birsey dedi ki bana cok zoruma gitti acikcasi evin icine disaridaki terlikleriyle girdi ve halinin uzerine basti bende girme bidaha dedim girerim sana ne dedi ben temizliyorum sonra buralari babanin usagi yok burda dedim oda senden ala usak mi olur dedi oyle kirildim ki konusmuyoruz hala birbirimizle siz boyle bi cumle duysaniz napardiniz
Niye temizlik yapmıyorsun derse maaşı ödemedin denilirOna evi bk goturcek sekilde Kucuk suprızler yapar, camasır falan kesınlıkle yıkamazdım.
Usak kimmıs ozaman gorurdu.
Sigortam yatmamıs ısverensın ya hani, ne kadar ekmek o kadar kofte derdımNiye temizlik yapmıyorsun derse maaşı ödemedin denilir
Ayy hiç güleceğim yoktu sesli güldümSigortam yatmamıs ısverensın ya hani, ne kadar ekmek o kadar kofte derdım
Kofte derken lafın gelısı, yemekte yapmadım diye eklerdim
Hayalim emekli olmak sigorta sart banaAyy hiç güleceğim yoktu sesli güldümben sigortasız da çalışırım yeterki maaşım yatsın
Başka neler diyor kiBoyle seyler yapio bazen sonra agzimdan cikti dio ozur dilemeye basliyo kalp kiriyo surekli farkinda degil ben surekli bunlara katlanmak zorunda miyim cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?