- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
Aynen bana dip odadan ses geliyo yan odadan kaynanamada gidiyordur ama midem bulaniyor bu tarz insanlardan istemsiz adamdan korkuyorum millete sulanan biri ne biliyim zaten duymamazlıktan geliyorumAsla karışmazdım.
Siz duyabiliyorsanız evdeki diğer insanlarda duyuyor ya da biliyordur.
Çogunlukla evde degil nakliyatcı bildiğini sanmıyorumO evde siz daha yeni yaşıyorsunuz sizden önce böyle muhabbetleri olmuyormuydu ve diğerleri duymuyormuydu sanıyorsunuz
Ben yerinizde olsam kp den iğrendiğim kadar eşimdende iğrenirdim, o babasının bu durumlarını bildiği halde sizi o eve getirdiği için.
Bende bundan korkuyorum iştevalla ben gayet de eşime söylerim niye sessiz kalasın. adam sapık olabilir. çocukların var sen varsın aynı evde nasıl huzurla oturabilirsin? eşine mutlaka söyle uygun bir dille.
valla sen ve cocukların korkundan daha önemli bence. kusura bakma da nerden belli sana da gizli gizli bakmadığı ya insanlar çığrından cıktı artık ben güvenmiyorum sen nasıl dolaşcaksın o evdeBende bundan korkuyorum işte
Aynen yok karismiyorum ama midemi bulandiriyor bu durumAsla karışmazdım.
Siz duyabiliyorsanız evdeki diğer insanlarda duyuyor ya da biliyordur.
Nisanliyken diyordum ay bu kadin niye böyle yüzsüz hic pas vermiyor demekki bu yüzdenmişAy o durum gerçekten tiksindirir insanı ya eşi de biliyordur muhtemelen yoksa neden yüz vermesin
Aynen ben esim hep her dakka bana tatli tali konussun isterdi o yeri geldigjnde yapiyor yani arı gjbi adamların ağzında bal arkasında iğne var sözünden sonra karismadim esime saolsun hareketleriyle sevgisini belli ediyor banaKarismayin eşi biliyordur. Yillar once birlikte calistigim bir adam vardi
Ben tabi daha lisedeydim o vakitler. Bu adami karisi arada calistigimiz yere geliyordu goruyordum. Adam telefonda olsun, yuz yuze olsun agzindan bal damliyordu karisina karşi, balım sullltaaanimmm soyleee prensessimmm, askimm şeklinde konuşurdu hep ben de diyordum adam ne kadar duskun eşine ama kadin o kadar sicak degildi.
En son adam başka bir kadin kaçirmişti, aldatiyormus yani eşini. Siz biliyorsaniz karisi elbet biliyordur
İste esim ailesine toz kondurmayan tipAdam iftira atıyor der sıyrılır işin içinden hiç karismamanizi tavsiye ederek imkanınız varsa o evden taşının derim
Esimin arkamda olacağını bilseydim her yolu denerdim ama biliyorum zararli ben cikicamBen olsam karışmazdım ve derhal evi ayırırdım
Aynen , fikir almak icin yazdim bende o dusuncedeyim hani dedim susarak yanlış mı yapıyorum çoğunluk bu yöndeBen de olsam karışmazdım. Bu kadar şeye siz şahit olduysanız evdeki diğer bireyler de emin olun bazı şeylerin farkındadır. Siz açığa çıkardınız diye siz kötü olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?