Siz olsanız napardınız ?

Esim ailesine cok düşkün bana inanmaz ortalik çok karısır bilmiyorum ne yapicagımi
Hiç yüz göz olmayın. İki ucu . klu değnek, bilmiyormuş gibi devam edin. Açığa çıksa bile bilmezden gelin, yaa öyle mi vah vah tüh tüh dersiniz.

Esim ailesine cok düşkün bana inanmaz ortalik çok karısır bilmiyorum ne yapicagımi

Niye? Adamin cep telefonunu alsin esiniz mesajlarina felan baksin görür zaten. Böyle bir esle aile ile ayni eve girmek ayri bir dram ama konu bu degil galiba

Niye? Adamin cep telefonunu alsin esiniz mesajlarina felan baksin görür zaten. Böyle bir esle aile ile ayni eve girmek ayri bir dram ama konu bu degil galiba
Konu çok derin çok eşimin bukadar ailesine bağlı olmasıda benim açımdan zor tamam olsun ama fazla düskün suan kalkip bi eve girecek karsi çıkacak cesareti göremiyorum onda

Konu çok derin çok eşimin bukadar ailesine bağlı olmasıda benim açımdan zor tamam olsun ama fazla düskün suan kalkip bi eve girecek karsi çıkacak cesareti göremiyorum onda

Bastan nasil böyle yasamayi kabul etmeseydiniz keske..en azindan mesafe koyabilirdiniz. Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…