benim için oyle maalesefMerhaba hanımlar,
Benim bu derdim beni bitirdi, tüketti. Belki benim gibi olanlarınız vardır, tabi Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı. Ciddi bir hastalığım var 10 yaşımdan beri ve bu hastalık sebebiyle doğum yapmam, hamile kalmam yasak. Evli değilim,26 yasındayım. Deli gibi sevdiğim adam da bana bu durumu aşamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Aslında ailesi bana hep destek oldu lakin o ilerde beni üzeceğini ve bunu yüzüme vuracağını söyledi. Canım nasıl yanıyor? Çocuk bir evliliğin olmazsa olmazı mıdır? Bana fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim hepinize..
Yok lütfen fake olduğunu düşünmeyin. Evet aklım bitmesi iyi oldu diyor. İlerde üzülürsün diyor ama kalbimm bambaşka şeyler söylüyor. Bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmedim. Ben bi suç günah işlesem beni terk etmesi bu kadar koymazdı bana. Ama Allahın verdiği şey yüzünden çekti gitti.
Nasıl bir hastalığın var 10 yaşından beri?Yok lütfen fake olduğunu düşünmeyin. Evet aklım bitmesi iyi oldu diyor. İlerde üzülürsün diyor ama kalbimm bambaşka şeyler söylüyor. Bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmedim. Ben bi suç günah işlesem beni terk etmesi bu kadar koymazdı bana. Ama Allahın verdiği şey yüzünden çekti gitti.
Merhaba hanımlar,
Benim bu derdim beni bitirdi, tüketti. Belki benim gibi olanlarınız vardır, tabi Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı. Ciddi bir hastalığım var 10 yaşımdan beri ve bu hastalık sebebiyle doğum yapmam, hamile kalmam yasak. Evli değilim,26 yasındayım. Deli gibi sevdiğim adam da bana bu durumu aşamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Aslında ailesi bana hep destek oldu lakin o ilerde beni üzeceğini ve bunu yüzüme vuracağını söyledi. Canım nasıl yanıyor? Çocuk bir evliliğin olmazsa olmazı mıdır? Bana fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim hepinize..
Allah acil şifalar versin.Hastalığım 10 yaşında fark edildi. Kalp akciğer hastasıyım. Kalbimde delik varmış doğuştan ve bu delik 10 yaşında fark edildi. Delik büyük olduğu içinde kapatma ihtimali kalmadı. Doktorlar tek çaresinin kalp akciğer nakli olduğunu söyledi. Kalpteki delik akciğere fazla kan pompaladığından akciğeri perişan etmiş. Akciğer de yetmezliğe girmiş. Nakil olmak için bekliyorum ama Burası Türkiye ve kimse organ bağışı konusunda duyarlı değil. merdiven çıkmak, yol yürümek eziyet benim için. dudaklarım ve ellerim mor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?