Siz olsanız napardınız ?

celinedion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
66
6
1
Daha öncede yazmıştım buraya eşim alkolık hamıleyim diye vs. Bu sefer evi terk etmedim çünkü gebeyim ne kadar kalmak istemesem de onunla aynı evde gidemedim kendıme guvensizliğimden değil başaramıyacağımdan da değil sadece bebeğimi düşündüğüm için onu babasız buyutmemek için gittiği yere kadar aynı evin içerisinde sadece kağıtta evli kalacağım onunla tabi kendını düzeltirse ve içkiden kurtulursa hersey daha farklı olur daha güzel olur bakalım onuda zaman gösterıcek bebeğim doğunca belkı bır umut düzelir şuan aynı evin içinde iki yabancı gıbıyız konuşmuyoruz zaten ıkımızde çalısıyoruz akşamları evdeyiz birlikte yatmıyoruz o ayrı kafada ben ayrı ben zaten eskıssı gıbı değilim ona karşı soğudum biraz sizce o adım atsada barışmak için söz verse ki daha önce defalarca da söz verdi barışmalıyım onun burnunu surtmek istıyorum biraz bunu nasıl yapabilirim ?

Hiç sanmıyorum burnunun sürteceğini. Hergün içiyor mu? Sarhoş olana kadar mı içiyor ?

Kafasını arka kısmından kavrayıp burnunu sert bir cisme yaklaştırıp ileri geri hareket ettirerek sürtebilirsiniz.
Tabi gerçekten istediğiniz bu ise.

Bu hayata katlanmaktaki gerekceniz nedir tam olarak? Calisiyormussunuz ekonomik ozgurlugunuz de var. neden ayni ev ocinde yabanci gibi devam edebileceginizi dusunuyorsunuz?

Yani cevabını siz vermişsiniz aslında ,
Bundan öncede çok oldu düzelmedi demişsiniz,
Maalesef huylu huyundan vazgeçmez diye bir söz var,
Sizde ya bu diyardan gidecek ya bu deveyi güdeceksiniz yapacak birşey yok bu durumda ,
Umarım bu tercihinizde çocuğunuz size hayırlı gelir ve eşiniz düzelir,aklını başına alır,

Bu hayata katlanmaktaki gerekceniz nedir tam olarak? Calisiyormussunuz ekonomik ozgurlugunuz de var. neden ayni ev ocinde yabanci gibi devam edebileceginizi dusunuyorsunuz?

Çünkü; (konu sahibinin eski konusundan)

Eşimle severek evlendık 6 aylık flort döneminden sonra evlenmeye karar verdik

başlarda ıkı tarafında ailesi istemedi bu evliliği çünkü meseplerimiz farklı kültürlerimiz farklı ama biz pes etmedik evlendık

herşeyi eşimle birlikte yaptık ben düğünümüz için kredi çektim

nişanlıyken baya sorunlar yaşadık çok yıprandık

tabi benim eşimle sevgili oldugum dönemlerde eşim içiyordu yanı yanımda içmezdi ama biliyordum içtiğini

sonra iş ciddi olunca bıraktı bır süre yani ben oyle sanıyordum ama devam ediyormuş içmeye bana yalan söylemiş nişanlıyken

evlendıkten sonra söyledi eşim benı kandırdığını nişanlıyken içmeye devam ettiğini yani bilerek kabul etme gibi bişey söz konusu değil nişanlıyken bile içmemesi için cok çaba gösterdim ama huylu huyundan vazgeçmiyor.

Evlendık 3 günlük gelindım cok borçlandık artı birde kırada oturacaktık düğünde bekledikleri takıyı takmadı aile dostarı dıye evliliğimizin 3.gününde tekele gidip içti miğde ağrısı geçirdi hastaneye kaldırdık bosver dedim üzülmüştür aradan zaman geçti baktım bu iki günde bir içki içiyor tekelde eve sarhoş geliyor o zamandan başladı kavgalarımız borç var gırtlağa kadar ne bir su faturası ödüyor nede bir taksit her hafta içki içiyor

içki içtiğinde ne dediğini bilmez beni afedersiniz ama kahbe bir kadın olarak bile gördü yatgıladı o damgayı bana vurdu bir kaç kez halada öyle kendi içimizde sorunları çözemeyince artık ailelere yansıdı bu durum ben evi terk ettim bir kez babamın evine geldim

bu arada annemle babam ayrılar ıkısınınde bızı dunyaya getırmek dışında bı hayatta bı ıyılıklerı olmamıştır bize

ben cok dağınık kavgalı sorunlu bir ailede buyudum tam buyudum de dıyemem cok küçüktük annem evi terk etti biz kardeşlerimle dağıldık sebebi ise ALKOLDU alkolikti babam içer annemi döverdi sonu usran dağılan bir aile ortalıkta mafolan çocuklar böyle bir babası olupta eşininde böyle olması insanı gerçekten kahrediyor ben artık mutlu olmak huzurlu olmak isterken dert keder peşimi bırakmıyor benim artık ben eşimle yapma etme demekken yoruldum sınır hastası oldum ben yapma dedikçe o yaptı

Adamla zorla evli kaliyor resmen pes yani
Konu sahibini hatirladim ,konusuna yaptigim yorumlara pek bi elestiri aldiydim,sagol canim hatirlatman icin

Eee bile bile lades degil de ne bu simdi ?

Böyle bir hayat seni yormayacak mı peki?

Evet yoracak ama gercekten beynım durdu artık napacağımı bilmiyorumn herkesin eleştirme hakkı tabı var ben hatasızım demıyorum benım tek hatam sevıp guvenmekti ve evlenmekti.. ama ben bana yardımcı olacak seyler duymak istıyorum kı yok gıbı o zaman tek care ayrılmak

Ozaman tek çare ayrılmak diyorsunuz

Şimdi bir düşünün
Siz alkolik bir babayla büyümüşsünüz ve bu adam yüzünden çocukluğunuzda ve tüm hayatınızda yaşadıklarınızın yerine kendi çocuğunuzu koyun sizin tüm bu yaşadıklarınızı onun yaşadığını düşünün
Ondan sonra Gerçekten sırf sizin ve eşinizin hatası sonucu bu ortama doğmak zorunda kalan masum bir bebeğe bunları yaşatmaya hakkınız var mı bir de bunu düşünün
İnşallah sonuna kendiniz ve bebeğiniz için hayırlı olan kararı verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…